52

Анонимен

преди 7 години

Отговорът на ЕС да се чете: "Чиба бе,Мюмюни!"Изнудвачи нещастни....

51

Анонимен

преди 7 години

Имам чувството, че политиката е сложна само отвътре, след като и най-обикновен гражданин да бяхте попитали преди месец или година би отговорил, че е най-разумно е да си направим ограда и да си пратим армията на границата, да върнем донаборната служба и да се превъоръжим. И оправданието, че нямаме пари е нелепо защото ако нямаме пари за пушки и армия, ще ги даваме за друго на султана!

50

Стенограмата

преди 7 години

Що се правите на изненадани, ББ ви каза оня ден какво мисли да прави в Турция - да мрънка срещу Европа, която му дава пари и граничари да пази границата

49

Главния готвач

преди 7 години

Не подценявайте Борисов, той ще обядва утре с Меркел

48

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен"Срещу кого смята да Воюва Бойко"Срещу никой. Най-вероятно пак ще подаде оставка. Ти ще воюваш. Като дойдат 2 милиона мигранти и ще воюваш с мизерията, с престъпмниците, да си опазиш дома, да си опазиш децата. Бойко с никой няма да воюва.

47

Анонимен

преди 7 години

Досега Плевнелиев беше по обявяването на войните, сега пък и Борисов започна ...Интересно с какво ще воюваме, като имаме 2 самолета с 3 двигателя и 1 танк, който не е в движение, но скоро ще го оправят, както обеща Ненчев.

46

Анонимен

преди 7 години

Сега гербарастията ще има да се гърчи цял ден по форумите за да убеди маТряла че черното е бяло

45

Анонимен

преди 7 години

"Ако ЕС не действа, чака ни война!", предупреди българският премиер от ИстанбулСрещу кого смята да Воюва БойкоНе става ЯсноЗа Каква Война Говори доколкото се подразбира става въпрос за Война в Европа срещу Кого бе Баце се готвиш да воюваш като с Турция си Д у п е и Га щи

44

Анонимен

преди 7 години

Казва му го "Брюксел" директно в суратя,направо,като изплюване!От това изплюване трябва да му стне съвсем ясно,че "България",вече е отписана и заложена на Турция,за сметка на задържане от Турция на "мигрантите".В същото време Унгария стри втора стена по границата със Сърбия(какво става с Румъния е мъгла,но може би се очертава второ американско Пуерто Рико),КОЕТО ТРЯБВА ДА ОТВОРИ ОЧИТЕ НА БАЛКАНСКИТЕ НАРОДИ(НАШИТЕ,ХЕПТЕН),КЪДЕ ЩЕ МИНАВА ГРАНИЦАТА МЕЖДУ "ЕС" И НОВООСМАНИЯ!Честито,***!

43

Анонимен

преди 7 години

Eрдоган да не е назначил ББ за своя секретарка ?

42

Анонимен

преди 7 години

България става проводник на чужди интереси. Я на Турция, я на Русия, я на някой друг.. Ние само слушаме, кимаме с глава все едно разбираме, а де факто е, защото се съгласяваме, че ще изпълняваме, записваме, както и Борисов и отиваме и казваме на европейците кой какво иска. Жалки сме. Безгръбначни.

41

Анонимен

преди 7 години

Герберастията твърдеше, че Баце бил пратеник на Меркел в Турция. То се оказа, че бил пратеник на Турция в Европа.

40

Анонимен

преди 7 години

Ако ББ наистина се застъпи за безвизов режим на турците, без Турция да спази поставените им от ЕК условия - е, няма такъв скандал! Но, от друга страна, милата ни родина се е нагледала на продажни бокл*ци на премиерския пост.

39

2

преди 7 години

Много искахме да не ни сочат за троянски кон на Русия в НАТО А едто ,че днес сме троянски кон на Турция в ЕС.

38

До:46

преди 7 години

Прав си, че не може да се угоди на всички.Ама не си прав, че с Русия сме една вяра и една кръв.Народите на Русия са много, а руснаците имат славяно-викингско-татаро-монголо-угрофински произход!Какви братя сме им ние българите???

37

Анонимен

преди 7 години

Не знам какво прави тоя Борисов, ама защитава интересите на всички други държави, но не и българските. И не само за конкретната ситуация става въпрос. Български интерес досега за нищо не е защитил!

36

турско пишлеме

преди 7 години

До Тихомир ТомовПремахнаха ми отговора, но ще напиша нов:нарочно написах "пудел", защото на това ми напомня: дребно, незначително, но като почне да лае се има за голямо куче. А не се вижда че никой не го признава за нищо.

35

ХА-ХА-ХА !

преди 7 години

Някой да обясни на Бойко, че не може да угоди на всички. Той горкият иска хем на американците да слугува, хем с руснаците да не се кара, хем на Ердоганя пръв приятел да бъде ..., а и европедалите от Брюксел да го потупват по рамото.Е, не става ! Няма как просто !Трябва да си изберем с кого да бъдем приятели и съюзници и на кого да не цепим басма.Когато бяхме с руснаците бяхме най-добре. Факт !Бяхме бяла държава и животът ни беше сигурен и спокоен.С братушките сме една кръв и една вяра !!!

34

Анонимен

преди 7 години

Един призрак броди из Европа , от Анкара до Брюксел ,призрак с осанка на Тиква

33

Анонимен

преди 7 години

Ква стана тя ГЕРБ Е ПРОТИВ ЕВРОПА ПРОТИВ РУСИЯИ САЩГЕРБ Е ВЕРЕН СЛУГА НА ТУРЦИЯТУРЦИЯ РАЗПОЛАГА С СТРОГО СЕКРЕТНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА НЕЛЕГАЛНИТЕ БЪЛГАРСКИ ДОСТАВКИ НА ОРЪЖИЕ ЗА СИРИЯ ПРЕЗ ТУРЦИЯТУРЦИЯ ДЪРЖИ В РЪЦЕТЕ СИ БЪЛГАРИЯЗАТОВА И БОКО СТАНА МНОГО НЕРВЕН И СМЕЛС ЗАПЛАХИТЕ СИ КЪМ ЕВРОПА