22

Анонимен

преди 7 години

До Цветан Караилиев"нали понякога гледаш новини.Англичаните сега се вайкат"Те това ти е проблема, много товини гледаш, а малко разсъждаваш и губиш реалния поглед върху света. .

21

Георги Шопов

преди 7 години

Представям си недоволство на *** които иска да ми кажеш глупост за оправдание "солидарността"Всъщност иска солидарност с евро глупостта приемане на Главорезите.

20

до 24

преди 7 години

Само с една дума.Не е нужно много говорене.Ти приятелю си ПРАВ.

19

Анонимен

преди 7 години

Затопляне, атакуване. Какво ме интерсуват геоплотическите игрички? Абе зомбитата идат бре! Z-световната война гледали ли сте? Като юмрук трябва да сме. Тези идват да ни изядат. Нази всичките в тази страна и децата ни.

18

Анонимен

преди 7 години

На този отговор дипломатите му викат комбинация от три пръста с преобладаващ среден.

17

Анонимен

преди 7 години

Мутрон вече съвсем изкукурига и не знае какво прави. Време да си подаде оставка, става вреден за държавата и е на път да направи някаква глупост. Пътят на България е един с обединена Европа и НАТО, никакви диктатори като в Москва и Анкара.

16

Черния

преди 7 години

Некой гледал ли е филма за зомбитата. Те това се получава- посредстаен материал се надига и иска да яде и тръгва натам където има кво да се яде. Така докато всичко свърши.На това му се вика апокалипсис.

15

fsd

преди 7 години

Пак се хващат хората на манипулациите на Борисов. Казва някаква истина, но така я казва, че хем хората да го харесат, хем да не му се карат началниците. Борисов се оправдава за своята немощ, породена от някакви зависимости от Анкара, като прехвърля вината на Европа (че тя е главния виновник е ясно и на малките деца). Нека ги каже тези думи и пред тях, със самочувствие и твърдост и да заеме позицията на масата българи - тогава могат да му се простят част от глупостите, които сътвори ГЕРБ.

14

Митко 23 г.

преди 7 години

До Цветан КараилиевНе, че нещо ама пишащите в тоя форум са на годините на тоя човек, тук млади хора не пишат.

13

Анонимен

преди 7 години

Нищо не става от ЕС! Време е да се махаме!

12

Ммм

преди 7 години

Последно на кой ще работим? На Турция се гъзим, на Сащ-козируваме,на ЕС се кланим, към Русия гледаме. Тея, нашите са по-зле и от слънчогледи. На ден-поне 3 различни мнения ! Фурнаджийски лопати...

11

Цветан Караилиев

преди 7 години

До Анонимен11,нали понякога гледаш новини.Англичаните сега се вайкат заради излизанетто си от ЕС,а ти пишеш анонимни дивотии по форумите!Смени си алкохола,а ако и това не помогне-случаят ти е сериозен.

10

Анонимен

преди 7 години

като ги гледам тези на снимката колко са ми симпатични започнах да обичам нашите римляни

9

Анонимен

преди 7 години

Бойко трябва да вдигне аларма на всички нива и срещи в Европа иначе с България е свършено.в момента тече великото преселение на Азия и Африка ! Тези хора не бягат от война, а от бедност и мизерия ... Ако Бойко не направи нещо скоро цялата африканска и азиатска мизерия ще е на прага ни. Картечници с окопи да сложим - ще ги прегазят, това са стотици милиони.

8

анонимен

преди 7 години

Поздравления за политиката на Бойко Борисов.Най-после имаме мъдър политик,от царско време насам.

7

Професор

преди 7 години

Несторова, банирай моля те моето момиче комуниста номер 11. Виждаш какви неща пише за моята личност и ме обижда.

6

Анонимен

преди 7 години

"Той добави, че "солидарността е ключов компонент за решението на кризата и всички предложения за решения на Комисията, се основават на нея"."Значи с Европа е свършено.

5

Анонимен

преди 7 години

Време е да напуснем тоз съюз!Тия освен да ни създават проблеми,нищо друго не направиха за Българив!!

4

Анонимен

преди 7 години

През 1444 султана наказа наглите кръстоносци които подложиха на огън и меч българите от Видин до Варна.

3

Анонимен

преди 7 години

"но решението може да е само европейско." Абе само не каза какво е това решението! Решението може само е едно: армия на граница и трепане на место.