100

смЕх 6

преди 7 години

До очевидноЯ кажи кой нападна Украйна или Грузия, етс. ;) Не беше САЩ :) Да почнем ли да броим колко пъти Русия е нападала България (извън времена на война) и САЩ (извън времена на война). Нарочно слагам уточнението "извън времена на война", защото знам, че веднага ще скочиш с бомбандировките на САЩ по време на ВСВ. Които бомбансдировки, междудругото, са били подкрепяни от Сталин...нашият "спасител".

99

очевидно

преди 7 години

САЩ са виновни за войните в Сирия, Ирак, Афганистан, Либия етс. Те принуждават Меркел да съсипе Европа скарвайки я с Русия и наводнявайки с мюсюлмани бежанци. Европа е обречена на разпад и колониална зависимост от САЩ. Остават големите: Русия, Китай.Ние имаме проблем с бежанците, но САЩ ти обясняват, че Русия ще те напада. Преди това Иран щеше да напад. А Паси също ти обясни, че няколко души с папки, щели да бъдат натовците в България. Колко лъжи можем още да понесем или претръпнахме?

98

Анонимен

преди 7 години

Опипване на почвата за подмяна на Турция като най-верният съюзник на югоизточния фланг, с България.След като Турция открито се опъна на САЩ и в момента почна война срещу довчерашните и приятели и отрочета на САЩ - ИД и също така се бие и с кюрдите, които пък САЩ съвсем открито почна да подкрепя, нещата отиват на издуй ***.

97

Анонимен

преди 7 години

До F15/143Абсолютно прав си. По-рационално беше да изпратят ф-16 за охрана но има политически подтекст в цялата история.

96

до Муткуров

преди 7 години

Не виждам да си отговорил на въпроса: Тежки форми на сащофилия се разпръскват от всички медии. Дори и от тази статия. Така навремето СИК и ВИС охраняваха, като ти обясняват, че те пазят от по-лошото. Но ако ти не си си прочел книгите за 5-В клас, извинявай, че ти отнемам от времето. Познавам доста българи и българки работещи на Запад. Всякакви професии вкл. и най-древната. С един и същ мотив...Твоят! Последните поне са искрени и не говорят за демокрация.

95

смЕх 5

преди 7 години

До АнонименСам не си вярваш на глупостите :) Това, че рассия правеше така тук 45 години (официално), не значи, че всички така правят.

94

лицемерие

преди 7 години

A САЩ нещо да са изявили воля да помогнат да пазят границите от бежанци, което е реален проблем? Май нямат никакво желание за помощ, ами за нещо сухо са дошли. И за какво са ни такива военни съюзници? Границата е разграден двор в момента.

93

F15

преди 7 години

F15 не са самолети за охрана, те са за въздушна доминация

92

смЕх 4

преди 7 години

До съдбата на предателяу Америка не мога да спят, защото знаят, че са на мушката на бог Пyткuн. Да знаеш!

91

смеЕх 3

преди 7 години

До АнонименКато видиш колко американски партии (0) и руски партии (абв, бсп, атака, пф, дпс, герб) и ти става ясно какви роби сме на американците...смЕх

90

съдбата на предателя

преди 7 години

Колкото и самолети да изпращат САЩ, техните си щати са постоянно на руската мушка и те си го знаят. Въпросът е каква ще е съдбата на васала България.

89

са

преди 7 години

готви се нещо германцие ги карат да се запасяват с храна и вода, наборната връщат, тука ни пращат американски самолети, хич не е на добре извънземните май ще идват..

88

Анонимен

преди 7 години

Голем смех. пратиха два ветерана и русофилите напълниха памперсите.

87

БГ

преди 7 години

51 щат на САЩ и 27 колония на Германия и 82 вилает на Турция.

86

до 128

преди 7 години

Е как може да сравняваш пътуването без виза с държавността и суверенитета на България? Ти род, родина имаш ли? Ще продадеш й майка си за един Макдоналдс , нали?

85

sa

преди 7 години

хубаво ще охраняват, американски самолети турски пилоти да не изтарвът бомбите над някой град? виж ако е над народното събрание ашколсун ефенди паметник на незнайния турски пилот ще му издигнем...

84

сър Пичук

преди 7 години

МУУУУУУУУУУшкат ми го в пичука, а *** предимно отзад. МУУУУУУУжасно е.

83

Българин

преди 7 години

Защо купуваме нови двигатели за счупени самолети? На кирпичена къща като и смениш дограмата,не става нова. Някой рискува ежедневно живота на пилотите, отделно защитата на въздушното ни пространство.

82

Анонимен

преди 7 години

Голяма гордост: вече сме окупирана държава, от която нищо не зависи на територията. По-зле България не е била в последните 100 години.

81

Анонимен

преди 7 години

Ние знаем как американците охраняват-и в Сирия и в Либия и в Ирак.....Кой ги извика,бе?И защо?Или сами ни се натресоха?