12

ами

преди 7 години

до 15щом целият свят използва долара то фед може да печата повече долари защото реално други икономики покриват това печатане . така краварите печелят за съжаление

11

ГУРБЕТЧИЯ

преди 7 години

До АнонименКОЛИЧЕСТВОТО НА ПАРИТЕ НИЩО НЕ ОЗНАЧАВА :)))))ПОСТРОИХА ЕДНИ САМОЛЕТИ B-2 , 2 МИЛИАРДА ПАРЧЕТО,............АБЕ ТИ КВО СЕ ОПИТВАШ ДА ВНУШИШ ,ЧЕ РУСИЯ ИЛИ ТУРЦИЯ ИМАТ ПО-ДОБРИ ТЕХНОЛОГИИ ОТ САЩ ЛИ ?! САЩ СА И БОГАТИ И ТЕХНОЛОГИЧНО РАЗВИТИ !ВСИЧКИ УМНИ ГЛАВИ ОТ СВЕТА СА ЕМИГРИРАЛИ И ВСЕ ОЩЕ ЕМИГРИРАТ В САЩ ! САЩ ИМА НАЙ-ГОЛЕМИЯТ ТЕХНИЧЕСКИ ПОТЕНЦИАЛ СЪЩО ТАКА СА НАЙ-БОГАТИ ,НЕСЛУЧАЙНО ХАРЧАТ 900 МИЛИАРДА ЗА ВОЕННИ ЦЕЛИ !

10

Анонимен

преди 7 години

и какво от това, че са обвързани с долара? да не би сащ да взимат процент от тези сделки? като фалират краварите, всички сделки ще се равняват я с цената на златото, я с нещо друго! финансовия пазар няма да остави вакуум!

9

стига бе

преди 7 години

до9 китай щял да си вземе сибир ???? и кога сибир е бил китайски за да си го връща??? а пък краварите къде ги слагаш да усвояват сибир когато дори не е на техният континент и нямат нищо общо с този континент ??

8

Анонимен

преди 7 години

подготовката за Чайнамерика в ход

7

ГУРБЕТЧИЯ

преди 7 години

До SS до ГУРБЕТЧИЯда де, ама именно това е целта - Хамерика да бъде принудена да харчи прекалено много за въоръжаване и превъоръжаване... и така, докато най-сетне фалира... :САЩ НЯМА ДА ФАЛИРАТ ДОРИ И ДА ХАРЧАТ ДВОЙНО ИЛИ ТРОЙНО ПОВЕЧЕ ЗА ВОЕННИ РАЗХОДИ ЗАЩОТО ВСИЧКИ ТЪРГОВИИ В СВЕТА СЕ ПЛАЩАТ НА БАЗА ДОЛАР ! РУСИЯ АКО УВЕЛИЧИ ВОЕННИЯ СИ БЮДЖЕТ ,ЩЕ ФАЛИРА ,НО САЩ НЯМА ДА ФАЛИРАТ ! СЕГА НАПРИМЕР РУСИЯ И ТУРЦИЯ ПРАВЯТ ТЪРГОВИЯ ,ДОРИ И ДА ПЛАЩАТ В РУБЛИ И ЛИРИ ТЕ СА ОБВЪРСАНИ С КУРСА НА ДОЛАРА

6

според теб

преди 7 години

до 5едни 900 млрд похарчени от щатите за военни цели при положение , че военно промишленият им комплекс е частен като оборудване е същото ако този комплекс беше държавен ?? т.е разходите на щатите са огромни но е важно да се види какво като техника излиза от тези 900 млрд и какво като техника придобиват останалите изброени от теб страни като например руснаците възлагат на руски държавни фирми и съответно цените не са надути .

5

SS до ГУРБЕТЧИЯ

преди 7 години

да де, ама именно това е целта - Хамерика да бъде принудена да харчи прекалено много за въоръжаване и превъоръжаване... и така, докато най-сетне фалира... :)

4

ГУРБЕТЧИЯ

преди 7 години

КАКВОТО И ДА СТРОЯТ САМО ЩЕ СИ ХВЪРЛЯТ ПАРИТЕ НА ВЯТЪРА ЗАЩОТО ВИНАГИ ХАРЧАТ ПО-МАЛКО ЗА ВОЕННИ РАЗХОДИ ОТКОЛКОТО САЩ ! САЩ ИМАТ ВОЕНЕН БЮДЖЕТ 900 000 000 000 ДОЛАРА / ТОЕСТ 900 МИЛИАРДА ДОЛАРА ,ТОВА СА ПОВЕЧЕ ОТ РАЗХОДИТЕ НА КИТАЙ,РУСИЯ,ТУРЦИ,ИРАН,СИРИЯ,АФГАНИСТАН И ДР. ВЗЕТИ ЗАЕДНО !

3

Анонимен

преди 7 години

Довчера ревяхте, че САЩ имали 200 бази по света, сега от една китайска база ще им се стъжни:)))

2

Анонимен

преди 7 години

Как щяло да му се стъжни, като са на 13 км един от друг?Най-много на *** да му се стъжни, че САЩ и Китай ще му скроят шапката.

1

Armagedon

преди 7 години

Ще му се стъгни живота на новият президент на САЩ. Китай им се навира под носа. Кофти е когато мимаш вирус в носа . Хваща те хрема , най-малко.А ако не обърнеш сериозна внимание започва и да те тресе.И те поваля след часове. Да подкрепим ООН-то , че скоро цялата планета от армии ще е заета. Едни на запад( НАТО_ОТАН , други пък на север Руската армия в заполярието, трети пък на Юг( Китай в Джибути) А сега де Ха патувай за Джибути. Скоро без военно разрешение няма да се ходи и до градския тоалет.