44

край

преди 7 години

Личноста на Слави няма значение в референдума. Независимо дали го харесвате или не идете на референдума и гласувайте - можем да променим много неща. Слави просто реши да хвърли камък в блатото на политиката. Прави го поради особеностите на характера си.

43

Анонимен

преди 7 години

въпросният референдум не е на слави трифонов, нито на куку бенд; те само са го инициирали, а 800.000 човека са се подписали под въпросите в него. извинявайте, ама куку бенд не се състои от 800.000 човека, нали? и това всъщност няма никакво значение, няма значение и кой, дали и как ще гласува. 800.000 човека поискаха референдум по едни въпроси, а няколко хитреци им отказаха. и това не се случва за първи път, нито ще е за последен, ако ще и Папата да го инициира.

42

край

преди 7 години

Срещу мажоритарните избори са впрегнати всички партиини апарати, платените им социлози, политолози, математици, слугинските им телевизии и журналисти.МАЖОРИТАРНИ ИЗБОРИ за парламент в два тура са революция в начина по които се формира управлението на страната. Народа или го осъзнава и го налага на партиите или продължава Прехода до пълното затриване на нацията.

41

край

преди 7 години

МАЖОРИТАРНИТЕ ИЗБОРИ са революция. Тези избори ни бяха забранени 26г. Само половината Велико народно събрание през 91г. беше избрано мажоритарно. После "демократите" измислиха: мажоритарен елемент, преференции и какви ли не шменти -капелита за не допуснат изборите които могат да променят начина по които се формира управлението на страната.

40

читател

преди 7 години

слави трифонов слабо ме интересува, както и веселин марешки, сидеров, плевнелиев, бсп и герб. всички те искаха и предизвикаха някакви референдуми, някои станаха, други - не. общото обаче при всичките е, че НИТО ЕДИН от тези референдуми НЕ СЪДЪРЖАШЕ първоначалните въпроси, под които ХОРАТА СЕ ПОДПИСАХА! Очевидно е желанието, умението и манипулацията на разни мошеници да не допускат референдуми или по всякакъв начин да изопачават и да се подиграват с българите, подписали се с ОРИГИНАЛНИТЕ въпроси.

39

trafoPOST

преди 7 години

Няма как, учиндолски чалгар да ми задава каквито и било въпроси, че и на референдум дори. Да си гласуват от бенда.

38

Един

преди 7 години

Простотията не ходи по дъветата

37

-10

преди 7 години

1. Трябва ли България да бъде член на НАТО и ЕС ?----------Не само, че трябва, но е и задължително. Защото ак оне бяхме, сега щяхме да сме на същия хал като ДНР и ЛНР в Украйна и ти да си ядеш цървулите от глад!

36

-10

преди 7 години

Премахнатите 3 въпроса били противоконституционни. Смятайте каква конституция имаме - в услуга на политиците, а не на народа.-------------А кой е народа?

35

Анонимен

преди 7 години

Имало референдум някакъв, ама го скрили зад последните кметски избори, нашите !!!!ИЗКЛЮЧИТЕЛНО БЕЗПОЛЕЗНИ!!!!! властници се направиха на много хитри тогава. И този ще го скрият, пак ще се направят на луди.

34

Анонимен

преди 7 години

Слави вземаше по 20 бона на вечер в Шоуто. А колко години са и колко пари е прибрал...

33

Анонимен

преди 7 години

Премахнатите 3 въпроса били противоконституционни. Смятайте каква конституция имаме - в услуга на политиците, а не на народа.

32

Анонимен

преди 7 години

Слави е като Тръмп - много приказки, но никакво покритие.Накрая изборите се печелят от който трябва("нашият човек").

31

сминдух енд чесън

преди 7 години

Няколкостотин хиляди българи се подписаха под шест ,а не под три въпроса.Откъде накъде някой друг ще решава на какви въпроси мога да отговарям и на какви не след като изрично съм упоменал какво искам .Утре може и бял лист да ми поднесат.

30

Анонимен

преди 7 години

Слави кой беше този

29

т р о л

преди 7 години

то читателите на - д н е с са общо 30 души повечето *** на славяни и сорос баси жалката база за сравнение

28

Анонимен

преди 7 години

Слави е неолениниски троцкист!

27

Анонимен

преди 7 години

Продаде се на демократите за пари, осигуриха му предаване в праим тайма само и само да осмива и да се подиграва на хората, които неговите началници комунистически олигарси му посочат! Изобщо долен човек е тоя учиндолски *** и ***! Ама натрупа милиони благодарение на мръсотиите които правеше на хората

26

Анонимен

преди 7 години

Слави Трифонов25 в момента е в ролята на лъжливото овчарче.Дори и да е искрен,кой да му повярва.Помним заигравките му с Илия Павлов,Доган,по-късно с Миглена Кунева.И с бат Бойко бяха дружки.Но може и да има успех.Българинът обича да го лъжат.Колкото е по-тлъста лъжата по-лесно се хваща.

25

Анонимен

преди 7 години

Продаде се на комунистите за пари, осигуриха му предаване в праим тайма само и само да осмива и да се подиграва на хората, които неговите началници комунистически олигарси му посочат! Изобщо долен човек е тоя учиндолски *** и ***! Ама натрупа милиони благодарение на мръсотиите които правеше на хората