89

Митко

преди 7 години

Никога повече той не пресече неправилно в Англия! Отиде в Словения:) Хареса му ,че като стъпиш на пътното платно и без да е на зебра , колите спират. Естествено е да се позабавлява долу,горе,долу,горе. И *** спират :) На 4-я път спира полицейска кола - 300 Евро глоба! И в Словения вече спазва реда:) Та те така - freedom for dogs! И пушката заредена:)

88

Край

преди 7 години

Да а хората толко обичаха да се търкалят по плажа върху космарлаците на самояда. И като акаше така хубаво го заряваше -децата чак на други ден го изравяха с лопатките и викаха - Тате тате виж пластелин.

87

Митко

преди 7 години

Знаете ли каде са най-скъпите цигари?? В Англия - 400 паунда! Един приятел си ги купи докато разбере , че има и задължения! В 2 часа посред нощ пресича неправилно улицата за да си купи цигари. Излиза от магазина и го чака полицай за неправилно пресичане. Глоба 100 паунда. След 2 дена ситуацията се повтаря. Само че нашето момче печено вече - оглежда се, ослушва се - няма никой и газ през улицата. Излиза с цигарки и полицая отпред. 2-ро нарушение - рецидив! Глоба 300 паунда.

86

Митко

преди 7 години

След като мълчанието на агнетата продължава ще попитам - Разбрахте ли къде е проблема след 90 поста??? За мен е в това , че всички реват за правата си и НИКОЙ не каза за задълженията си! Не кучетата са ни проблема , а нежеланието да спазваме не закони и ред , а просто някакви норми на поведение. Държавата на правата :) Задълженията са само когато сме в чужбина , че там с 20лв не минаваш метър! Когато научим и 2-те страни на медала - тогава ще ги вкарват в затвора тия дето стрелят по кучета!

85

Митко

преди 7 години

До Анонимен 85За Оператор много се лежи:) А докато държавата е абдикирала от този проблем , както и от много други , хората си търсят решение. Пробвал ли си да помолиш някой в градинката да си върже кучето, че има хора, деца , които ги е страх??? Все едно го молиш ефтаназия на кучето си да направи. Стрелбата не е решение , но ми е любопитно , колко хора ще продължат да си водят на тоя плаж кучетата след като се разчу че там един ги стреля?:)

84

Анонимен

преди 7 години

До (-_-)Може да е ловджия - видял сибирски вълк на плажа и го гръмнал. Не е разбрал , че има собственик. Може да е хапан човека и да е пипнал бяс:) И сега си беснее:) Може детето му да е ухапано от някое "добро" кученце и сега да си е купил пушка и да си отмъщава. Може пък просто да обича реда като мен:) И когато има нарушение да се самосезира. Превенция :)

83

Ноис Ламбърт

преди 7 години

Разрешавайте си проблемите с хората, не с кучетата! Когато има проблем с куче, винаги има виновен човек.Агресията към животно е жалко и недостойно поведение.И не противопоставяйте деца и кучета. Кастанеда казва, че най-големият грях е глупостта.Деца, които растат, възпитавани с жестокост, егоизъм, материализъм, правото на грубияна и тъпака ли искате?Борете се за задължителна кастрация на кучетата и спазване на закона,на всички закони, ако сте хора, а не празни черупки.

82

Анонимен

преди 7 години

Търсите вината от грешния край на кайшката! Операторите са виновни, не кучетата! Но пък да се стреля е абсурдно!!!

81

Митко

преди 7 години

Какво стана бе кучкарите?? Никой не каза колко е глобата в Англия ако не си изчистиш след кучето, колко е глобата в Австрия ако водиш куче без каишка, колко е данъка за куче в Италия, колко затвор те грози във Франция ако кучето ти ухапе човек??? Що така мълчите?? В изброените държави не може да гледаш куче без 100% съгласие на живущите в блока, да не казвам , че в много от блоковете правилника за вътрешен ред им забранява домашни любимци! Що мълчите не разбирам?

80

(-_-)

преди 7 години

Много ми се иска да чуя мотивите на стрелеца. Аз лично с удоволствие бих гръмнал псетата на комшийката, които вият като койоти.. Най ми харесва зимата, когато се поразтопи снега и по трвените площи 'изплуват' стотици кучешки лaйна.. Идилия!

79

Митко

преди 7 години

До Ноис ЛамбъртКонкретно това хапе не просто да ги гони. Няма лошо да си имаш куче, защо да им забраняваме търговията? Искаме да се спазват правилата. Тогава нито едните , нито другите ще имат повод да се настройват един срещу друг и да пишем една торба глупости по форумите. В блока има 3 кучета - 2 от тях винаги на каишка поне:) 3-то някъв дог много добро било! Та когато и 3-те са с каишка и след тях се почиства нямам нищо против хората да си ги гледат.

78

Анонимен

преди 7 години

Днес да не е ден на Варна? Само хубави и весели новини!

77

Анонимен

преди 7 години

На плажа отново до Варна 2-3 ДОМАШНИ кучета си играеха наволя и също така акаха по плажа а едното от тях и с разстройство. Бягаше и пръскаше от време навреме кафяво. А наоколо - деца, включително и моето. Свидетел на ситуацията бях аз. Ами искаше ми се да гръмна или кучето или кучкаря, довел го на плажа.

76

Ноис Ламбърт

преди 7 години

Всяко куче налита на велосипедисти, не знам защо! Кучето не е агресивно, просто са такива. Тези кучета не падат от небето, някой ги изхвърля.Като не искате да има кучета, борете се да е забранена търговията с кучета въобще.Големи хора сте, не бъдете толкова невежи, мъже сте, най-сетне, срам е да злобеете срещу куче, не ви ли е ясно? Толкова ужас и несправедливост наоколо, на *** все кучетата им пречат, хах.Вогони загубени! Като ви пречат кучкарите, застреляйте тях, бе, страхливци!

75

Митко

преди 7 години

Все още нямам деца, но когато ми се родят дай боже - елате да видите колко бездомни кучета ще има в квартала. Или ако случайно куче ухапе жена ми:) Варна ще ви се стори разходка в лятна нощ с безброй звезди!

74

Митко

преди 7 години

Миналата седмица съсед се обади на 112 за бездомно агресивно куче , което на няколко пъти се е опитвало да го ухапе и 2 пъти е успявало. Та след последния път звъни човека на 112 и мислите ли , че нещо се случи??? Все едно се обади НАСА да съобщи за НЛО! Записаха си данни и толкоз. Кучето си е пред блока и си налита на велосипедисти като цяло, не ги подбира - деца , възрастни. И според вас какво трябва да направим ние , които сме потърпевши?? На кого друг да се оплачем?

73

Анонимен

преди 7 години

До 70Ми темата е за кучетата. Иначе мога да кажа и за лошите родители, за пешеходците, за шофьорите, за велосипедистите, за катаджиите, и т.н. И пак казвам - искам просто ред! Всеки ако го спазва ще живеем в нормална държава, опитвам се да давам личен пример доколкото мога. Когато масовото нарушаване на реда води до анархия е нормално на някой да му е писнало. Вие подавали ли сте жалба в общината??

72

до 65

преди 7 години

Браво, бе Кучкар. Значи викаш щом е от Бостъниския университет, който не е с някакъв специален атестат, Професорът може да бъде изяден, така ли ?

71

Анонимен

преди 7 години

Защо кучето е на плажа, където лежат хора, малки деца ?Било е без повод и намордник, както се полага.Цялата Морска градина във Варна е пълна с бягащи кучета. Това не е нормално.Не е хубаво че са застреляли кучето.Но и стопаните им си мислят че всичко им е позволено.

70

До 70

преди 7 години

Напротив, разбрах какво питахте и ви отговорих, не се държа различно тук и там. И познавам много собственици, които страхотнно се грижат за любимците си и са чудесно възпитани! Но вие не ми отговорихте на моя въпрос, защо само за кучета говорите, аз смятам, че проблемът е в хората, както си гледат животните, така си гледат и децата! Колко деца има, които не се гледат добре? А по повод непочистването, общината лесно може да реши проблема с глоби, подайте жалба