45

Анонимен

преди 7 години

България е зестрата в бракът между Ердоган и Путин.

44

Яко

преди 7 години

Сърaхотен психопaт е Ердо,много ме кефи !

43

Анонимен

преди 7 години

Изключително мал*умна статия. Та, аджеба, защо турците ще си развалят традиционно добрите връзки с една суперсила? Ей така, емоционално, щото политиката е като прищявка - днес ми се иска, утре - не. Единствената сериозна причина е, че дали пряко или косвено, краварите са замесени. Няма дим без огън.

42

Анонимен

преди 7 години

*** е единствен от турската бригада тук, който разсъждава трезво. Останалите да не сте на заплата при Гьокче?

41

Анонимен

преди 7 години

Турция е толкова силна, че България е вече просто един смешен придатък към снагата и.България е дадена на Турция и постосманистките и претенции.

40

ГУРБЕТЧИЯ

преди 7 години

До до гурбетчияХората в Турция това им харесва, не искат "демокрацията",АМИ ЩОМ НАРОДЪТ НА ТУРЦИЯ НЕ ИСКА ДЕМОКРАЦИЯ ,ПОДАЙТЕ СИ ДОКУМЕНТИТЕ И ИЗЛЕЗТЕ ОТ НАТО ,СЪЩО ТАКА ОТТЕГЛЕТЕ СИ ДОКУМЕНТИТЕ ЗА ЧЛЕНСТВО В ЕС И ПРЕСТАНЕТЕ ДА ЕМИГРИРАТЕ В ЗАПАДНА ЕВРОПА ! НАЛИ КАЗАХ , КОЙ КАКВОТО ПРАВИ ЗА СЕБЕ СИ ГО ПРАВИ !

39

щщд

преди 7 години

Ердоган се опитва да влезе в ролята на Тито - да лавира между Русия и Запада и да бозае от две цицки. Но за разлика от старата лисица не е толкова хитроумен. Освен това остава силно съмнителен и за двете страни, заради талибанщината,която прокарва в една (почти) светска държава.

38

до гурбетчия

преди 7 години

ама ти явно наистина си ***, те защитават и сикат демокрацията на Ердоган, а не на фащ "демокрацията"защо пък ще подават докуемнти за напускане, ако им стиска на другите те да ги изхвърлят!!!

37

Анонимен

преди 7 години

До ГУРБЕТЧИЯБоба викам боба изгоря бягай, ти като си прочел две книги и си мислиш че си нещо и да не забравиш да си запазиш място от немските гробища.

36

ГУРБЕТЧИЯ

преди 7 години

До до гурбетчияХората в Турция това им харесва, не искат "демокрацията",АМИ ЩОМ НАРОДЪТ НА ТУРЦИЯ НЕ ИСКА ДЕМОКРАЦИЯ ,МОДАЙТЕ СИ ДОКУМЕНТИТЕ И ИЗЛЕЗТЕ ОТ НАТО ,СЪЩО ТАКА ОТТЕГЛЕТЕ СИ ДОКУМЕНТИТЕ ЗА ЧЛЕНСТВО В НАТО И ПРЕСТАНЕТЕ ДА ЕМИГРИРАТЕ В ЗАПАДНА ЕВРОПА ! НАЛИ КАЗАХ , КОЙ КАКВОТО ПРАВИ ЗА СЕБЕ СИ ГО ПРАВИ !

35

ПОСЛЕДНИТЕ КРЪСТОНОС

преди 7 години

За един ден може да ги изпарят с оръжие от Космоса тия амуджи ако искат американците.Те знаят много добре че Ердоганя помага на Ислямска държава.Скоро ще се си вземат самолетите и другата специализирана техника и Ердоганя ще се чуди какво да прави.САЩ са последните кръстоносци и от години спират цялата *** която се е надигнала на изток!

34

Топ новинa

преди 7 години

Роско сa го вкaрaли в лудницa,зaтовa не се е изкaзaл по тия вaжни въпроси !

33

Анонимен

преди 7 години

Не съм съгласен, че Турция има потенциала да е самостоятелна. Когато сваялиха руския самолет първото нещо, което направи Турция беше веднага да търси подкрепата на НАТО. Ако Ердоган се чувствяше силен и уверен нямаше веднага да тича за нечия подкрепа.

32

до гурбетчия

преди 7 години

теб ко те *** кво се случва в Турция бре "човек"..обоподобна ***,лапай пишк...и..те на тия където си на гурбет и се потапяй, даже си нямаш собствена държава...Хората в Турция това им харесва, не искат "демокрацията", която сащ и европейските сили докараха в Ирак, Афганистан, Сирия, и другите арабски страни, по добре демокрацията на Ердоган бей отколото "демокрацията" на фащ.Заради тая демокрация на фащ цяла европа се тресе от атентати......

31

Анонимен

преди 7 години

И как точно е най-мощната, като в НАТО ядрени сили са освен САЩ и Франция и Великобритания. Турция има многобройна армия, но едно, че не цялата и армия е добре обезпечена и второ дори не е ядрена сила. Пени се не пени, нито САЩ, нито Русия имат изгода от силна Турция, нито западна Европа. Просто с глупавата си политика САЩ дадоха на Русия лост в предстоящите игри и преговори със САЩ за ситуациите по света. Разберат ли се Русия и САЩ, а то винаги така става, тия ще бъдат натикани в миша дупка.

30

ВМРО

преди 7 години

Пдобно на женската еманципация, Турция предявява претенции за локален лидер."Балканите са наши" казва Ердоган, а праволсавният бог Путиин няма нищо против.България е отредена за връщане към османското си лоно.

29

Анонимен

преди 7 години

Турция просто предявява претенции за по-голяма роля в света отколкото и отреждаха до сега. Лошото(не за тях, а за другите силни) е, че има потенциала и силата да го постигне. Мисля, че зависимостта на Турция от запада приключи вчера.

28

ГУРБЕТЧИЯ

преди 7 години

До до гутбетчияананъ сиксинлер / в превод ДА Е.БА.Т *** /-------------------Я СЕНИНДЕ КОКМУШ ГЬОТЮНЮ СИКСИНЛЕР / А НА ТЕБЕ ДА ТИ Е.Б.АТ МИРИЗЛИВИЯ Г.Ъ.З / КОЛКО Е БОЛЕЗНЕНА ИСТИНАТА ! КАКТО ВИНАГИ СЪМ КАЗВАЛ - ПЪРВО БЪДЕТЕ ЧОВЕЦИ ,А ПОСЛЕ ТУРЦИ ,БЪЛГАРИ ИЛИ КАКВИТО ТАМ СЕ САМООПРЕДЕЛЯТЕ !

27

Анонимен

преди 7 години

Сега нашите пишманпатриоти от МВРО ще могат открито да се заявят като туркофили.Само и само да са антиамериканисти, за което и им плащат с жълти копейки.

26

Анонимен

преди 7 години

Запада като ти заповяда *** да не изнасял селско стопанска продукция а ,ти друго нямаш ,как си веч 27 лета как е като ги слушаш поощриха ли те с коли,дрехи втора рака или ти прилапаха можещите кадри ,и ти осигориха на младежите експлоатация