11

Анонимен

преди 7 години

Че то ние фрийгани имаме от балдър години и всяка Коледа им виждахме сметката. После дойде ЕС и ни ги забрани, но природата очевидно не търпи вакуум... Защо, както забелязаха много хора в коментарите, въпросните "фрийгани" не вложат усилията си в по-добър контрол над изхвърлената храна, а те тръгнали да ровят по кофите? Държавата трябва да им събира такса "ровене от кофа" май.

10

bros

преди 7 години

Абе, проблемът е бая комплексен. Айде, у нас не толкова, но да видите едно ср-стат. Европейско семейство, колко храна изхвърля - ум да ти зайде... А тия, че искат да са под светлината на прожекторите, спор няма. А и за питащите по-доле да припомним старата народна приказка - "Ахмак лозе копае, юнак вино пие" ;)

9

Анонимен

преди 7 години

Това са новите нарко- евроатлантици.

8

Мишок

преди 7 години

"Хранителната банка" е на лице и у нас.Но тук не е ясно къде отиват продуктите.А те получават доста неща.Питам чии е ЕДИНСТВЕНИЯ ЕКАРИСАЖ край Варна.Там изгаря МНОГО ГОДНО МЕСО.И на регистрираните социално слаби дават ли им продукти от първа необходимост всеки месец.2КГ Боб,2ки паста 1л олио и т.н.Имам база за сравнение с други страни.Тук управляващите се преструват че са хора от народа.Не е редно това!Те трябва да са хора за народа.

7

Анонимен

преди 7 години

До сега имаше такива, дето не ядат месо, сега па се появиха и ядящи ***. Очаквам да се появят ядящи екскременти индивиди, които естествено ще ни натрапват начина си на хранене и ще ни убеждават колко е вредно да не се ядат екскременти.

6

До Мравката

преди 7 години

Май не си виждал цените на боба, лещата и др. постни продукти. Айде първо ги погледни и после пише глупости.

5

Анонимен

преди 7 години

Бе то както върви май ще се редим на опашка пред кофите за бо'***!?

4

Petar

преди 7 години

Тези, както и онези ....., ( от София прайд) да престанат да ни натрапват тяхното мнение, да си живеят както всички останали, без да ни се набиват в очите постоянно

3

Анонимен

преди 7 години

През първият мандат пък се палеха.

2

Анонимен

преди 7 години

между другото и кофитр за *** саразпределени отдавна много често слушам кавга между бедняци че това е негов раион и другият няма право да рови затова че тази пикла ще види доста зор докато я приемат в тяхното общество

1

Анонимен

преди 7 години

общо взето глупости на търкалета. Особено пък заглавието