98

1453-22

преди 8 години

Anadolski na kolko godini si?

97

Факт

преди 8 години

До ТурчиHaПравилно!Турците не ядат хора,само ги колят!Като например 12-годишното момче заклано като агне пред камера от про-турски ислямисти в Сирия!А,впрочем един от вашите яде човешко сърце(също пред камера),ама да приемем,че е някакво голямо изключение....

96

ОТКРИЙТЕ РАЗЛИКИТЕ

преди 8 години

АРАБИТЕ СА ОТДЕЛИЛ СЕ КЛАН ОТ ИНДИЯ!!!ТЕ СА СИ МУНГАЛИ И ТОЛКОЗ!КОЛКОТО ИМ Е АКЪЛА НА МУНГАЛИТЕ В ИНДИЯ ТОЛКОВА ИМ Е АКЪЛА И НА МУНГАЛИТЕ В ТУРЦИЯ!!!

95

Анонимен

преди 8 години

"Турците са много демократични и разбрани"Ти какво, подиграваш ли се с нас?!??? Точно на нас ли, дето петстотин години сме ви търпели "разбранността" с кръвния данък, продадените в робство, ангарията и позорното третиране като "стадо" и ви знаем всичките иширети? Ще ни има само докато помним, на турчин не се вярва никога! Турците просто не могат да се видят отстрани чрез очите на другите.

94

ОСМАНЛЪЛАР ГЕЛИЙОР

преди 8 години

До ТурчиHaЛЪВЪТ СЕ ГОТВИ ЗА СКОК!!! НАЛИ?

93

Анонимен

преди 8 години

Заман Бyлгapиcтaн ще бъде закрита. Малко остана. Взеха я на прицел. А журналистите Бойко ще предаде на Турция.

92

Анонимен

преди 8 години

Над 40000 са били ***.

91

Фердинанд I Хабсбург

преди 8 години

Едно време едвам ги спрях до Виена .... правете си сметката еййй

90

Анонимен

преди 8 години

Виж сега, нито ти, нито аз сме случили на религия, турчиН.В двата случая религията, която изповядваме, е еврейска.

89

Joker

преди 8 години

Този Гюлен ( Ц.Р.У ) е много опасен и за България Един познат е посещавал техните сгради в Пловдив и каза че се организират бавно по бавно и са като вирус в едно тяло и имали сгради в всеки град където се промиват мозъци, купуват се с пари депутати и важниличности като журналисти,чиновници, началници ...

88

Румбо

преди 8 години

До АнонименЩом като Турция няма нужда от Европа,какво правят 10млн турци в ЕС????Ами прибирайте се в Анадола и си правете Велика Турция,пожелавам ви успех!Ама не припарвайте на Стария континент,щом не ви харесва!Бъдете спокойни,ще се оправим и без вас,няма да ни липсвате!

87

Анонимен

преди 8 години

Пак великотурски шовинизъм. Спрете да помпате гумите, защото ще се пръснат. Всъщност, какво толкова е станало в турско? Осуетен опит за преврат. Поредния от многото. Ердоган си спасил *** и ще се скъсат от верноподаническо въргаляне в прахта, за да му докажат верността си, че ще връща смъртното наказание за да избие няколко десетки хиляди за собствено спокойствие. Споко, верноподанници, диктатор без лакеи за къде е?

86

Анонимен

преди 8 години

Анадолски, никой не се променя за една нощ към добро.Вярно, Турция е голям играч и може да си иска цената на световната сцена.Ние сме твърде малка страна, но с важно геополитическо значение и също трябва да търгуваме изгодно позицията си.Именно геополитическото положение е съхранило българите като нация.Затова ме дразнят безродниците, които като Юди Искариотски продават предците си за жалки сребърници.Турчеещите се мохамедани и за вас се отнася това.Вие сте българи!

85

Фердинант I Хабсбург

преди 8 години

Едно време с 300 зора ги спрях до Виена...правете си сметкат ейййй

84

Анонимен

преди 8 години

Много сте заслепени от дявол знае каква еуфория. Турция така или иначе е заложник в голямата геополитическа игра, Ердоган се мъчи да лавира между основните играчи и да изкопчи някаква полза за Турция, но прекаления шовинизъм и хиперегото му пречат. Сега никой му няма доверие, ще , не ще целува ръка на Путин, нали уж са го предупредили, значи са му спасили ***. Ако слушка и ще папка. Но това няма да важи за турския народ.

83

Румбо

преди 8 години

Хубавото на цялата тая работа-Турция показа ,че в нея няма нищо европейско,просто не става за ЕС.Добре е и че ЦРУ пак се провали в политическото инженерство и не успя да наложи свои хора в Анкара.В наша полза е и че затоплянето на отношенията Русия-Турция няма как да достигне предишната степен и остава ограничено.Понякога лошото за едни е добро за други.....

82

Анонимен

преди 8 години

Do 111. Zasto latiskite bukvi ne gi li poznavash? :-)

81

Анонимен

преди 8 години

Всички Авраамически религии са дълбоко дефектни като основа за култура и светоглед.Самата идея, че в името на Бог трябва да заколиш детето си, е шизофренна.Съжалявам, но религията е просто сбор от морални норми, към които трябва да се отнасяме разумно и умерено.Трябва или да си луд, или дебилен за да вярваш в религията безогледно.

80

Анонимен

преди 8 години

Точно така. Ердоган има фенове в Разград и Шумен. В Исперих и Силистра. В Бургас, Айтос, Добрич. Кърджали е нищо.

79

Ot Turkiye

преди 8 години

Do 94. Terora nqma religiq. Dae6 sa provokatori na islama