44

Анонимен

преди 7 години

Само да попитам - ако Хилър Клинтън СЛУЧАЙНО стане президент, кой тогава ще е първата дама ?Може би Бил ?

43

Моника Люински

преди 7 години

По-добре Тръмп, отколкото опозорената съпруга от Белия дом.

42

Анонимен

преди 7 години

Клинтън се подкрепя от производителите на оръжие и е в близки приятелски отношения с кралското сем. на Саудитска Арабия. Тя не трябва да стане президент.

41

Анонимен

преди 7 години

Путин пое държавата в труден момент и я издигна пак до световна сила, до степен, че ***, демокрадльовци и гейроаналисти да ***.Затова сравнението по параграф популизъм е неуместно и разликата е от земята до слънцето.

40

голем смех

преди 7 години

Материалчето е гола вода. Тюрлю гювеч от потпури и небивалици от англоезичните сайтове.

39

Анонимен

преди 7 години

Щом ЖороЖоидната *** така яростно оплюва Тръмп, значи това е правилният човек.Ако САЩ се съюзят с Русия, много ЖороЖоидчета ще загубят много пари.

38

Пре

преди 7 години

БАРАК АКБАР

37

Анонимен

преди 7 години

Пак се стрелят, има убити в Остин.

36

Анонимен

преди 7 години

Този никога няма да го назначат. Войната вече почва, ще назначат бабата. А Брекзит съвсем не беше случайна издънка, Тереза Мей вече заяви, че ще използва ядрени оръжия и моментално беше направено социологическо проучване където 66% я подкрепят а 59 заявават, че самите те биха натиснали копчето. Едно само е сигурно - войната няма да се води на територията на САЩ и Русия.

35

и още!

преди 7 години

27-годишен служител на Демократичния национален комитет е бил убит в северозападен Вашингтон, окръг Колумбия. Сет Рич е бил убит с два куршума в гърба на път за дома си. Според полицията става дума за обир, но нищо не е било взето от него. Свидетели няма. Сет Рич е имал достъп до имейлите на Демократичния национален комитет - имейли и гласови съобщения, която Уикилийкс в последствие пусна в публичното пространство. Путин го е убил, нали ?

34

Анонимен

преди 7 години

Идеята, че Тръмп е американският вариант на Путин има същата стойност като твърдението, че Москвич е руският вариант на Кадилак ;)

33

Лермонтов

преди 7 години

Тъй като в България, от самото начало на Демокрацията съм се уверил че с избори и по демократичен път нищо не можеш да промениш, силно се надявам да доживея до ПРОМЕНИ осъществени у нас, отново посредством ВЪНШЕН НАТИСК !Това единствено може да стане ако Тръмп стане президент и се оформиново преразпределение на зоните на влияние в Европа между него и Путин.След основно прочистване у нас на политическото и икономическопространство по Путиновски и Ердогановски, нещата вече ще тръгнат..

32

Анонимен

преди 7 години

Много хляб има да изяде докато стигне Путин.

31

демократор

преди 7 години

Моника Люински трябва да стане президент на Щатите! Та и Билката да се пооблажи.

30

началото на края

преди 7 години

Работил ли е и Доналд Тръмп за КГБ? Като Владимир Путин?

29

грубиян

преди 7 години

Това младо момиче на снимката горе вдясно, като е ровило в мрежата за да си приготви материалчето, не е ли прочело, че Путин не се е появил от нищото, а е изборът на Елцин за негов наследник?

28

Анонимен

преди 7 години

Апа виж, Хиларито май го настига по популизъм, стига само да й гледаш слъзливите и лицемерни изказвания по тамошните дебати.

27

Анонимен

преди 7 години

Изпълнителният председател на Гугъл Ерик Шмид е част от Democratic Victory Task Force, група предприемачи, които трябва да помогнат на Клинтън да спечели. Това обяснява и манипулацията на резултатите от търсенето в Гугъл на президентски кандидати, когато излизаха всички кандидати (вкл. независимите), но не и Доналд Тръмп. Защо не кажете нещо за свободата на словото при Путин, с.о.р.осоидни шизофреници ?

26

Анонимен

преди 7 години

Ахахахаааа, по-голяма глупост не бях чел скоро (има-няма от ден с тоя сайт). Путин само може да се учи от чародея на популизма Тръмп, ама не може да го настигне, даже и да иска.

25

Стефан

преди 7 години

вие сте ужасно скапана и продажна медия!