276

Анонимен

преди 7 години

До АнонименЕдва ли можем да направим нещо повече от това, което вече направихме... Остава единствено да им обявим война на руснаците ;)))-------------------Аха.Или те на нас да обявят...Което е доста по-вероятно.

275

Анонимен

преди 7 години

До Анонименбеше българско, което се обогатяваше в Русия------------------горивото си е руско, бетонна глао, без значение откъде е суровината. като откажат да ти го обогатяват е се тая.

274

Анонимен

преди 7 години

Интересно, какво трябва да направим ние, за да ни спрат горивото за Козлодуй или доставките на нефт за Нефтохима... Едва ли можем да направим нещо повече от това, което вече направихме... Остава единствено да им обявим война на руснаците ;)))

273

Анонимен

преди 7 години

До до 329И какво ще спечели многомилионна и процъфтяваща Русия с неизчерпаеми природни ресурси от една бедна и оглозгана България.------------------- Ще спечли това, че ще ни превърне във втора Армения, с руски бази, откъдето да води идьотската си политика..

272

Анонимен

преди 7 години

Горивото в АЕЦ Козлодуй е руско, защото евроатлантиците закриха минната индустрия. Иначе си беше българско, което се обогатяваше в Русия. Ако искаш си кпувай от вестингхаус. То е по - евтино, по - качествено и не е втора употреба ;)))

271

Анонимен

преди 7 години

ЕС отсъди в полза на Русия поради неизпълнение по договори които ЕС стопира .Това е играта на големи или т.нар Велики сили .България винаги е била м-у двата лагера от една страна да се хареса на Русия от друга на запада и винаги губи Ние нямаме собствено достойнство че можем да се справим сами и затова винаги ни разпокъсват на парчета Когато се осъзнаем политиците ни спрат да се продават и започнем да работим за себи си ще тръгнем напред .ЕС знае ли че изтече срока на ньойския договор.

270

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен Разбира се, че могат да спрат и нефта на Нефтохима, и горивото на Козлодуй, това е толкова близко до акъла. И разбира се при определени условия биха го направили. По тази линия за съжаление сме на 100% зависими от тях.

269

Анонимен

преди 7 години

ZA 1 KOMISIONNA,KADE POLY4IXME OT X 1,2 MILION4ETA,SEGA NARODA NI 6TE PLA6TA MILIARD4ETA,A6 KOSUM NA TOGAVASHITE NI I SEGA6NITE YPRAVNICI,VSI4KITE SA MASKARI KAKTO E KAZAL EDNO VREME BAI-KALEKO ALEKO

268

до 329

преди 7 години

И какво ще спечели многомилионна и процъфтяваща Русия с неизчерпаеми природни ресурси от една бедна и оглозгана България.Ти и подобните на теб сте смешни и жалки.

267

Анонимен

преди 7 години

Биполярите вече и предател ме изкараха ;)))Неумен си също като укропитек, гледащ американска телевизия в Украйна ;)))

266

Анонимен

преди 7 години

Ако Белене беше построен когато трябва, нямаше да има нужда от прескъпите фотоволтаици, ветрогенератори и ВЕЦ - ове. Това щеше да свали цената на тока наполовина. Сега вече е късно - руснаците са ни ядосани и ще ни дават всичко на цени като за европейци. Имаш скъпа енергийна инфраструктура, която ще остане неизползвана ако построиш АЕЦ - някой ще фалира. Това, което евроатлантиците направиха е ЗАБАВЯНЕ на руските проекти у нас. А ЗАБАВЯНЕТО Е НАЙ СМЪРТОНОСНАТА ФОРМА НА ОТКАЗ! Сърбайте попара.

265

Анонимен

преди 7 години

Никакво географско положение не може да се осребри с помощта на Русия и който твърди обратното е ПРЕДАТЕЛ. Все едно агнето и вълка да са ортаци в общ бизнес.

264

Анонимен

преди 7 години

Значи, руснаците можели да спрат АЕЦ - а?Ами то и нефтозавода в Бургас може всеки момент да бъде саботиран от руснаците ;))) И Козлодуй ;))Страшен довод вкара ;)))Можеш ли да си представиш руснаците да спрат да внасят петрол и да правят бензин в Бургас? Цяла европа ще се втурне да ти продава петролни продукти... НА РОЙНИ цени ;)))Лалугерииии!!! Научете се да мислите с главите си, не с лозунгите в тях! ;)))Заради такива като теб искам да спрат да ни продават ядрено гориво и да внасят нефт;)

263

Анонимен

преди 7 години

Белене е ненужен проект, струващ над 10 млрд евро, и я за момент си предтставете че не беше спрян и сега имахте едни 2000 мегавата по 74 евро на мегават( както беше договорен от Първанов) какво щяхте да ги правите тия 2000 мегавата ???? на свободната борса мегавата е по 35-40 евро даже нема и толкова.Отделно да хвърлиш толкова пари за нещо което в края на крайщата ще осигури максимум 2 хиляди работни места е малоумие,че заводите на Шкода струват към 4 млрд евро и дават работа на 50 хиляди

262

Анонимен

преди 7 години

Освен това общото между АЕЦ - а и руските ресурси БЕШЕ, че бяха договорени едновременно АЕЦ Белене, нефтопровода Бургас - Александропулис, Южен поток и транспортен коридор до азия. Което щеше да осребри единственото, което България има - географско положение, по най - добрия възможен начин. Сега имаш евроатлантическа демокрация от африкански тип и жалка индустрия. Подаяния за инфраструктура и марионетна външна и вътрешна политика. И турско присъствие в Батак и Копривщица.

261

Анонимен

преди 7 години

Американският ТЕЦ работи с БЪЛГАРСКИ въглища, а на руския АЕЦ всяка зарядка му е няколкостотин милиона РУСКИ УРАН. Тия миньори, шофьори, железничари и прочие, които сега са заети с добив на маришки ***, във варианта с АЕЦ стават 10 000 БЕЗРАБОТНИ, увиснали на бюджета. Плюс, че АЕЦ може във всеки момент да бъде саботиран от руснаците. Могат да откажат доставка на гориво, могат да вдигнат цената, всичко гадно, което може да ви направи един монополист.

260

Анонимен

преди 7 години

Нали ти отговорих какво е общото между руския АЕЦ и руските ресурси! Общото е, че са евтини и създават сериозни предпоставки за развитие на индустрия и инвестиции. Евтини са като цена на създаване, като експлоатация и като произведен продукт. А последното води до конкурентна продукция и от там до растеж на икономиката, работните места, заплатите, пенсиите, парите за здраве и образование и т.н. Още разяснения?

259

Анонимен

преди 7 години

До АнонименАко ще и 100 метра дълбок да е, гьолът си е гьол.Никой не го топли това, че някой руски Г30-лизец е загробил милиарди в гьола.

258

Анонимен

преди 7 години

В тази територия няма ли партии, например АТАКА, БСП или ДПС които да попитат Краля Слънце, що така ние ще плащаме??????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!А сега управляващите си трайкат и си теглят поредния заем??????????????

257

Тъжната ИСТИНА

преди 7 години

Ха сега новите ни братя от Брюксел и САЩ ,ако обичат да платят сметката, защото те спряха строежа.