139

браво!

преди 7 години

До Русева!Там е работата че в Бг има много хора дето са над закона! А пък под закона са тези дето нямат пари! Да Мария ще лежи не се съмнявам, защото е никоя! Но онзи ПРИНЦ в несебър дето разстреля готвача си за лошо нарязано мезе няма дори да го задържат! Онзи дето прегази дете и после нагласи така с ченгетата че детето го е блъснало също няма да го задържат защото е кмет силен на деня а детето е на една чистачка! За тези и мнпго други над закона не ни оняснявай че е еднакъв за всички!

138

Анонимен

преди 7 години

До Русева 169За закона си права! Законът е разпоредил присъда на Фаса (няколко пъти)Но за негов лош късмет - закона го е бил изоставил по обясними причини! Рискувал - загубил!:))))))

137

Анонимен

преди 7 години

До Весо ПотнияАй по-леко бе! Гледай ти да не заминеш скоро за Пазарджик!

136

Анонимен

преди 7 години

За момента резултатъ е 1 на 0 в полза на добрите! Сега бае ви Фас сигурно се здрависва с дяволите в Ада и допушвайки един от фасовете се готви да скочи във врящия казан!Пожелавам му от сърце приятно прекарване! А когато го напъне заднешком Главния дявол да си спомни народната мъдрост: Колко повече се дърпаш,повече боли!също така да не забрави да запази хубави места,за своите близки приятели и роднини!

135

Анонимен

преди 7 години

До браво!Децата са отражение на възрастните! Отговорността е първо към възрастните - децата са следствието!

134

Русева

преди 7 години

Никой не е над закона. Мястото на тази убиица е зад решетките.

133

браво!

преди 7 години

Проблема е в нас и днешната младеж! Знаем ли в забързаното си ежедневие какво правят децата ни!? Къде са и с кого са!? Нпрмално е в материалната безпътица и стремежа ни към задоволяване на първични нужди с къртовси труд да занемарим домашното възпитание или май по-скоро не е нормално! В стремежа си да ги нахраним и облечем правим ли нещо за сърцата и душите им!

132

Анонимен

преди 7 години

До ШопСакън си се замислил - гориш много калории! Дано ти стигне луканката! :))))))

131

Анонимен

преди 7 години

Във всяко едно законодателство се подчертава възрастта! Човек на по-напреднали години носи винаги по-голяма отговорност от този който е по-млад! В случая имаме мъж на 62 години и момиче на 18! Как някои хора не го разбират не ми е ясно! Толкова са и пораснали!

130

Анонимен

преди 7 години

До ивчоНе е много сложно един закоравял престъпник да забаламоса някое 17-18 годишно хлапе, те в тая възраст са най-податливи, щото си мислят че всичко им е до колената и заят и могат всичко, но определено тука има доста неизвестности, не изключвам версията убийството да не е извършено от момичето

129

Мококо

преди 7 години

Добре де, не можем ли да го съживим за да му вадим сърцето с клещи на парчета,после да го зашиваме,съживяваме и повтаряме безброй пъти ???

128

Анонимен

преди 7 години

До ивчоСложил и е хлоралхидрат в питието в заведението и после тя послушно го е последвала. Но това не може да се докаже в съд и затова излиза друга правдоподобна версия. На теб представата ти е слаба или те е страх вече от подобни реакции на жертвите?

127

Анонимен

преди 7 години

До ивчоСпоред теб кой би трябвало да носи по голяма мъдрост/отговорност? 62 годишен мъж или 18 годишно момиче? И като е в домът ти да я ползваш за изтривалка? Така ли! Айде обратно в диспансера!!!

126

Анонимен

преди 7 години

156 се отнася за 154

125

Анонимен

преди 7 години

До 155Това го кажи на дъщеря си!

124

браво!

преди 7 години

М/у другото понеже работата ми е свързана с ченгеджийските и правораздавателни среди и ги следя новините и делата в този град! Това с Мария и Фаса не е ново в града на лепите! Преди 7 години там даже в горе-долу същият квартал имаше много подобна случка! Тиражирана няколко дни в нац. медии! Пак убийство на възрастен,пак с заигравка и намеци за сексуално посегателство от страна на жертвата,пак с нож,пак с ученици само дето тогава бяха 4 непълнолетни! Тогава нещата бързо се потулиха!

123

Анонимен

преди 7 години

До ивчоИ к'во? Дори да е отишла на кафенце у тях надали е имала предвид, че отива на изнасилване?

122

до135

преди 7 години

Съгласен съм че се лежи в затвораСамо че такива като Фаса се Излежават с КефДори и да я Осъдят доживотноМомичето е е изпълнила предначертаната си задача в животаЧест им прави на такива хора като Мария

121

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 150Той Фаса заради клевети е осъден! Горкия! Ама хич не му е вървяло в живота!

120

Анонимен

преди 7 години

*** като поченете да питате 'ама как е възможно?!', ама 'какво са тези хора', еми вземете прочетете коментарите тука :) Верно е останал само скот от мат'риала.