23

Неа

преди 7 години

Вие просто показвате модел на поведение на своето дете , аз не желая моето да вижда подобни неща.. Всеки решава как да възпитава , избора е негов и си носи последствията .

22

Анонимен

преди 7 години

този е българско ченге, той закона не ги пипа тези елементи

21

Неа

преди 7 години

Никога не бил завела детето си в Слънчев бряг или на подобно място особенно ако държа от него да стане човек . Там няма какво да му покажете . Навсякъде има светлини , звезди и музика , а там специално има само деградация .... Ако искате ме плюйте , все тая ...

20

Анонимен

преди 7 години

Не бива да пускате подобни статии тук. Пълно е с дърти нерези за, които това не е дете ами жена и някак си го е просила. Най-вероятно новината ще ги възбуди. Отвратително.

19

Вие

преди 7 години

какво искате?Този е направил първата крачка към Човек на годината!Следа залавяне(евентуално),осъждане(евентуално) и сигурна номинация от страна на БХК!

18

Неа до 17

преди 7 години

Вие отговаряте за своето дете и сте неотлъчно до него . Ваш е избора кои светлини ще му покажете - от дискотеката или на от шоу програма . Правят се такива в големите градове - Звук и светлина в Търново например . В този случай обаче става въпрос за избор на ръководителя на групата която е съставена от непълнолетни лица ! Само по себе си това значи че не могат да носят отговорност и е естествено да се подчинят на отговорника . А къде де факто е неговото наблюдение над групата ?

17

Анонимен

преди 7 години

До до 20Чудесно решение! Основано на убедеността, че сексуални маниаци се разхождат единствено по българските плажове. Една крайно интелигентна убеденост, без всякакво съмнение!

16

Анонимен

преди 7 години

До OMG_LuckerТрябваше да оставите дъщеря си сама на плажа. По възможност след 12. Така щяхте да останете с един много по-ярък спомен от морето, убеден съм!

15

до 20

преди 7 години

Ще препоръчам разбира се!Има такива плажове,но те не са България!Успех!

14

Анонимен

преди 7 години

До до 5При това положение можете да препоръчате на дъщеря си да ходи сама по среднощни плажове. А вие да си спинкате спокойно / също както ръководителят на украинската група деца/, надявайки се, че сексуалните маниаци точно тази вечер не са навън, защото гледат порно по телевизията.Успех!

13

Няма

преди 7 години

к,во да ревете!Премиерът каза да си харчите парите в България!Що да пълните гушите на простите гърци?

12

OMG_Lucker

преди 7 години

Ох Неа .. няма да те плюя много, искаш да изкараш някой виновен за това гнусно деяние, разбирам те донякъде. Но.. точно в Слънчев бряг преди няколко дни заведох дъщеря ми (тя е на 5 г.) през нощта на плажа- до Какао бийч. Ами тя си умря от кеф- светлините от Влас, от Несебър, звездите... Музики в далечината. Хубаво си е, интересно.Въпреки, че има изверги по света не трябва да живеем в страх. Смелите умират веднъж, страхливите умират всеки ден. Разбира се обаче съм съгласен- да се внимава трябва

11

Анонимен

преди 7 години

Smarta prisada vednaga sa todi urod ba4vsrova zazarov da so gledat pi dibre rabotata ne samo da faflotat po tv i patfavsimst milioneri stanahte a ranota i promeni nula ne vi e sram gerberi

10

Анонимен

преди 7 години

Бях 10 дена в Гърция. Няма нищо общо, ама наистина нищо! Всъщност съм бил в много държави и се чувствам в опасност само в България.

9

Анонимен

преди 7 години

Добре де, придружителят и да беше прибрал украинчето навреме, из.родът със сигурност пак щеше да обикаля из курорта и да си намери друга жертва! Дано да го намерят и направят така, че да съжалява, че се е родил!!!

8

Анонимен

преди 7 години

Извършителят въобще не е някой сирийски зъболекар или иракски ядрен физик. Да не ви и хрумва да го споменете.

7

до 5

преди 7 години

Стига пък и ти бе,стига разсъждавай типично злорадо по български!Дали е била през нощта на плажа,дали с придружител или без,има ли значение?Дай сега като видим някое само дете и да го изнасилваме!!!Аман от извратеняци!

6

ШибиРиби

преди 7 години

За такива смели мъже трябва да има едно малко езерце с водни лилии и алигатори и да ги цамбуркат там

5

Неа

преди 7 години

Аз също съм за това , че придружителя на групата носи отговорност . Толкова ли не се сети къде другаде може да ги заведе ? Боже , как възпитаваме децата си ?

4

berqw

преди 7 години

Най-големият терорист (не ни трябват вносни) е самата крадлива мафиотска ДС-арска псевдодържава, която законно краде от банкови влогове, от здраве, от съдби, от природа, нагла, лъжеща и мизерна като народа си робски!