30

трезво

преди 8 години

Никой не е против Исляма. Българите в Русия като правило да Мохамедани. Проблема е че Русия ползва мохамеданите в България за да се делят от Българите. Това е продължение на тяхната политика на "Разделяй и владей". Носенето на бурки в България има смисъл на преброяване на тези които се делят от нас. Затова съм против бурки и други демонстративни начини за разделяне на Българите.

29

Калина

преди 8 години

Та, като си говорим тук, питам дали има още някой, който да не е убеден в правотата на Възродителния процес?Живееш в България - носиш българско име, говориш български език, спазваш българските закони.Не искаш - да, добре, уважаваме и зачитаме правото ти да се преместиш да живееш там, където ще ти е позволено да живееш, да се обличаш и да говориш езика си.Просто е.

28

До Исмаил

преди 8 години

Исмаиле,сега разбрах защо ядете само телешко и говеждо-защото сте т е л е т а и г о в е д а.

27

Исмаил до 35

преди 8 години

Ако не си осъзнал още Исляма е българска религия от векове(питай професорите от БАН за понятието българин -мюсюлманин)) .И ти ли ще ни изгониш? На времето с войска и милиция подкрепена с танкове не успяха ..ха.ха.ха

26

Исмаил до 27

преди 8 години

Вашата религия ли е просвета:)))) Когато паша Пири Рейс чертае подробна карта на Америка и Антрактида(открита след 300г) Колумб само е стъпил на американски бряг и в Европа учените са ги горили на клада..:)))

25

Анонимен

преди 8 години

Заплахи ли отправят. Който живее в България трябва да спазва законите и .Който не му харесва да заминава там от където е дошъл. Всеки знае какви са законите в арабските държави и че всеки който отиде там трябва да ги спазва нищо че не изповядва тяхната религия. Държавата да си влезе в ролята и да не позволява да и извиват ръцете.

24

До Исмаил

преди 8 години

Имаш чувство за хумор, но не преиначавай нещата.За Богородица се казва, че е заченала без грях. Легендите затова са красиви и вдъхновяващи, защото вярваме в тях.Относно богатствата на Ватикана - нали знаеш какви огромни богатства са били завещавани в миналото на църквата и колко хора правят дарения и до днес Освен това църквата в миналото е била най-крупният феодал, а днес си има собственост, която носи доходи.Вярващите християни споделят един възглед:Парите на църквата никога не свършват."

23

Анонимен

преди 8 години

Оооо спи ли ДАНС,о ДАНС не види ли?Изпуснаха един терорист,който за малко не обля в кръв хиляди французи,защото повярвали на бръщолевенията му и го пуснали на свободен режим месеци у нас.Тели са големи наивници или ония са големи артисти.Службите да не неглижират подобни изказвания,а да се намесват адекватно и навреме,докато не е станало късно.

22

Исмаил до 31

преди 8 години

Като ви чета коментарите разбирам защо магаретата и прасетата носят български имена:)))

21

Анонимен

преди 8 години

Исмаиле,това което вие наричате грях,ние християните наричаме ЦИВИЛИЗАЦИЯ.Ние сме деца на просветата и книгите,хапчето което пиеш когато те боли главата е измислено от нас ХРИСТИЯНИТЕ

20

Анонимен

преди 8 години

Да вземат да се наричат, както се наричаха преди Българско Главно мюфтийство и Български Главен мюфтия, че само това Главно мюфтийство и Главен мюфтия, човек ще рече, че става въпрос за Главния мюфтия на Пакистан.

19

Исмаил

преди 8 години

Самото християнство е заченато от грях( Не прелюбодействай !) А какво е станало. Бог отишъл(въпреки че не е бозайник) и оплодил първата семейна жена и сложил рога на мъжът и. После доброволно се оттеглил в старчески дом и доброволно предоставил двоя трон на наследника си Исус. А Исус яздил магаре :) Де и поповете по света да яздят магарета вместо скъпи лимозини. :)Питал съм се ИД се финансира от петрол,а християнска държава Ватикана как се финансира? Някой запознат ли е?Нищо не произвежда а разполагат с пари...явно и като прелюбодейството на Бог и това е божие дело.. :)

18

Анонимен

преди 8 години

И кой го казва това?-някой жител или възпитаник от Саудитска Арабия или член на ИДИЛ или радикален ислямист,КОЙ?И КОЙ си позволява да ни съветва как да се обличаме в собствената си държава и какво облекло не приемаме.Ако на накой нашите порядки не му харесват,прав му път,да ходи там,където бурките са на почит,а жените като част от интериора.

17

буркан

преди 8 години

на нисшата раса имам да и кажа само едно: ейде чаршафите и обратно откъде сте изплълзели

16

Ко

преди 8 години

Христянството се сблъсква за пореден път с мюсюлманството, този път може здраво да се зачепкат и да се роди христяно-мюсюлство.

15

Анонимен

преди 8 години

Мюсюлмюнските водачи вместо да философстват може спокойно да призоват средновековните си съмишленици да не нападат и убиват хора.Срещу тези радикали трябва крайни мерки и желязна ръка дори и отнемане на човешките им права.

14

рез рез

преди 8 години

"Мюсюлмански водачи: Рестрикциите могат да доведат до ответна реакция"Как ?Нали е "мирната" религия ... какво да очакваме, целувки и прегръдки на улицата ли, че неразбрах?

13

G

преди 8 години

1. Забрана на финансиране на всякакви религиозни дейности с пари от чужбина, бизнеса и НПО-та.2. Забрана проповедници, които не са завършили в България да проповедват в страната. Контрол на местата, където отиват на специализация.3. Проповеди и обреди само и единствено на български език.4. Държавен контрол над религиите за проповедване на ценности и идеи застрашаващи националната сигурност.5. Създаване на общо-религиозни събори на вярващи от различни религии с цел сплотяване на нацията.

12

ай сектерикс

преди 8 години

с бурки видяхме каква е сигурността в Европа - ай сега да видим и БЕЗ

11

пожелание

преди 8 години

Всички с бурки и фесове ,вън от България !!