31

ЕДИНСТВЕНО РЕШЕНИЕ

преди 7 години

МОМЕНТАЛНО ИЗЛИЗАНЕ ОТ ЕС И МОМЕНТАЛНО ИЗМИТАНЕ НА КЛИКАТА ГPОБ ОТ ПАРЛАМЕНТА !!!!!

30

Анонимен

преди 7 години

Tрябва да ви напомня, че сме изчезващ нород, в демографска катастрофа.И не е ни най-малко моментът да се правим на "елфи" и "снежанки", защото най-малкото сме "***".И бидейки "застрашен вид" трябва да интегрираме и да се смесваме с всички чужденци, особено по-качесвени от нас, като тези бежанци. Най-малкото за да облагородим пркажените си гени, плод на смесване на всякакви ориенталски такива за 1300-те полуробски години.

29

Анонимен

преди 7 години

И този път ни е опазил Господ, ама докога ще може да ни пази, не знам!

28

Анонимен

преди 7 години

аз съм българин ром и не ги искам тези примитивни майймуни в България

27

Анонимен

преди 7 години

Демографското полжение на България е толкова катастрофално и безнадежно, че неизбежно ще се наложи интегриране и заселване на бежанци за да компенсират огромното обезлюдяване.Бежанците от Афганистан и Пакистан са най-предпочитани, защото са с близък до прабългарите корен и манталитет.

26

Анонимен

преди 7 години

значи *** в българия ще го връщат ааааааза кофа ли ни имат

25

:(

преди 7 години

ПЛАНЪТ: Арабите със семейства в Германия, Франция и т.н., които могат да бъдат полезни ще останат, за да работят робския труд на Запад, а тези, които за нищо не стават ще се "складират" в България.

24

евробюрократ

преди 7 години

До P.K.Да, така е. Прав си! Доста е притеснително.За това държавата се старае да незалавя трафикантите които ги вкарват в страната, за да ги преведат през страната без да бъдат регистрирани! Или ги държат с месеци без да ги регистрират и ги оставят да се разхождат свободно - с цел ако може да избягат!Лицемерие! Пародия на човеколюбие!Разпределят ги по квоти - сякаш са човали с картофи! welcome to EU

23

Анонимен

преди 7 години

Като е разбрал къде го пращат се е гръмнал !

22

Анонимен

преди 7 години

Тук щеше да попадне на хора и да стане чОВЕК.

21

Анонимен

преди 7 години

Ако не се намери разрешение на въпроса с тея талибани колкото и да милеем за Европа трябва да я напуснем защото става въпрос за оцеляването ни като народ .Ние все пак сме си по мили.

20

Maks

преди 7 години

И този ще го изкарат , че е с психически проблеми и за това се е убедил. Толерантността е глупост и германците ще си плащат за нея. Шмеркел докато го осъзнае много още атемнтати ще има.

19

P.K.

преди 7 години

До евробюрократТова е доста тревожно, при положение че всеки ден има нови които преминават границата а те са доста, а за една малка част се съобщава!

18

маг

преди 7 години

Такива като ги депортирате тука.БХК да невземе да започне да ги интегрира.Че тогава ще има бои

17

G

преди 7 години

След всеки атентат в Германия се залъгват хората, че видиш ли, това не били атентати на верска основа. Афганистанеца не бил ИД и бил луд, иранецът пък бил германец и се увлякъл по атентати амок, сега пък сириеца и той бил луд...Да не говорим за абсурдните закони да не можеш да депортираш престъпник. Всичката тази младеж да хваща пушката и да ходи да се бие. Те стоят като търтеи, само пият кафенца и бъркат под полички,а после другите да им спасяват държавата!

16

евробюрократ

преди 7 години

До P.K.Защото е първата държава членка в която е бил регистриран!За момента са регистрирани около милион - така, че много скоро ще ни ги завръщат на обратно и ние щото сме по папа от папата ще си ги отглеждаме, докато ни изтребят до крак!

15

Анонимен

преди 7 години

Представям си ако съобщат на 1000 мигранти, че ги пращат тук. Камък върху камък няма да остане в немско.

14

P.K.

преди 7 години

А защо в България?

13

OMG_Lucker

преди 7 години

Да не вземем да им "депортираме" между 800 хил. и 1.1 мил. ромеи на тези германци, че толкова имаме? Тва да не е лесно като баница- да режеш и да ядеш? Откъде на къде пък щели да го депортират тук!??!

12

Анонимен

преди 7 години

А да видим сега немските власти ще разпределят ли мигранти у нас!!!Леле тоя каква хубава работа ни свърши, ашколсун, аферим!!!