49

Гьобелсчо

преди 7 години

До АнонименЕ това е меркеланско-юнкерската пропаганда. Това, че чувствителни страдащи невинни убийци взривяват и убиват всеки ден масово няма значение. Важното е войната с Русия, на която впрочем Русия изобщо не е в курса.Путин е виновен, копейкаджиите и комунистите.А че Европа се управлява от мултикулти комуно-капиталисти, избиващи с арабски ръце собствените си народи, това няма никакво значение.Путин ***. Това е пропагандния девиз на мулти култи комуно-капиталистите като Иван Костов.

48

до: 47

преди 7 години

Кога пък всички за тебе станаха амуджи , ти българи и роми под един знаменател ли ги слагаш в България

47

Анонимен

преди 7 години

Очевадно е че пренесохте войната в Европа !Обаче със спасението на бежанците вие си вкарахте троянският КОН .Аз съм против спасяването на бежанци и не желая такива в България .Може да ви е странно ,но това са друга порода хора и първобитни гамени.

46

TOW2

преди 7 години

Немците би трябвало да са наясно с техните културни особенности когато ги поканиха , така че да свикват. И да държат вече всички на които е отказано убежище под око , защото лудоста при тези дива*ци е заразна и кои знае още колко ще го последват тоя. Да идват десните по бързо и да подемат на бой тая *** че иначе няма оправия.

45

ист

преди 7 години

Гостите-мигрантите- си избиват хазаите.Меркел покани глутници вълци в овчето стадо Европа.

44

Олег

преди 7 години

Бъдещите германци прочистват Германия от германците.

43

Толераст Толерастов

преди 7 години

Refugees, Welcome !!!

42

Анонимен

преди 7 години

Много плюете, но ще си останете нещастни коппейкаджии.Пътя е ясен - в западна Европа недоволните хора ще гласуват за десни правителства, популисти и националисти, които трябва да вземат твърди мерки против тези абсурдни убийства.Западняците са умни и напредничави, те ще се справят по един или друг начин, доказали са го.Но Русия и нейните блюддолизци все ще са гладни и бедни.

41

Анонимен емигрант

преди 7 години

Меркел Акбар :))

40

Су 34

преди 7 години

Най-забавното за нас е как се опитват да омаловажат фактът, че извършителите са "мигранти" и такива уж интегрирани пришълци дошли преди години. Западна Европа си вкара Близкият Изток у тях без даже да си даде труда да види клиповете с с бруталните действия на техните роднини членове на терористични групировки.

39

Анонимен

преди 7 години

техните управляващи са много зле (като нашите де). Кво' е казал тоя:"Не знаем дали този мъж е планирал просто да се самоубие, или е възнамерявал да убие и други", каза баварският министър

38

top

преди 7 години

Кой му плащал за психиатъра, Кой му дал взрив . психиатъра ли му е направил бомбата. Не се умориха да лъжат и да манипулират общесвото

37

Анонимен

преди 7 години

Да продължават да си внасят тарамбуки докато тези новини не станат ежедневие. Тръмп им го каза: "Сами си го направихте"Тъпугелите го плюят и ненавиждат, но той е спасението за Америка, света и бялата раса като цяло.

36

Анонимен

преди 7 години

я да видим сега европейските лидери пак ли ще ни баламосват, че и тоя e бил като брейви и че си е немец :D

35

Су 34

преди 7 години

Утре турците дето били много работливи ще правят същото, това сега е само за загрявка.Но който сам си го направи никой друг не може да му го направи!

34

европеец

преди 7 години

До Анонимен.Рано е още за този наистина голям оазис да реши всички световни проблеми

33

Анонимен

преди 7 години

"Взривът е дело на 27-годишен кандидат за убежище от Сирия, чиято молба е била отхвърлена преди една година, заяви баварският министър на вътрешните работи Йоахим Херман"Този да не е от бежанците, дето баварския политик ги прати на Меркел, пък тя му ги върна обратно?

32

emigrant

преди 7 години

Те са си виновни сами. Още не са разбрали как сами се насадиха...МЕКО КАЗАНО. Аз гласувах за AFD,а меркелчетата ми се смееха .Още им тежи вината от Втората световна.....

31

Анонимен

преди 7 години

Дошли да убиват германци, но ударили на камък! На където и да се обърнеш не можеш да видиш двама германци на куп, все ще са придошли чужденци. Колко от убитите тези дни са германци по произход?

30

Лудост

преди 7 години

От цялата работа само Англия реагира адекватно и се махна що годе навреме от този ненормален съюз на безумни , изкукуригали еврочиновници!Те не виждат ли какви хора са това???Не подлежат на интеграцив! Ние поне знаем в България!