44

Анонимен

преди 7 години

Тотална дехуманизация! няма ценност по-висша от живота на отделния човек. Като се кърчим съболезноватено, нещо подобрява ли се? Пуснала вълка в кошарата, пък сега се чуди какво става и най-вече скърби - долнопробно лицемерие.

43

SpaceX

преди 7 години

45 Дзифт , никой не отрича че ислямският фундаментализъм не е проблем , но това не значи че трябва да се откажем да бъдем европейци . Вярно вие чалга маниаците от сега сте готови да пристанете на ердоганистите А това което се случи в Мюнхен не е теракт произшествие с масов убиец спсихически отклонения.

42

Попа

преди 7 години

Господ я наказва тая неспособна вещица, сама вижда как труда и се превръща в ако, ЕС се разпада и нейния народ християнски се поробва от исляма. Пожелавам и дълъг и мъчителен живот и да се наслаждава докрай на делата си. Амин.

41

Анонимен

преди 7 години

Сърцето на Германия...Мюнхен...нямам думи...и само"скърбим".Не е истина...

40

до спейсх

преди 7 години

Това е съвсем друго време! В Европа след 1945 няма почти никакви масови убийства. Може би само в Ирландия и групата на Баядер Майнкопф. Мнооого ограничено. Сега това е нова чисто ислямистка вълна, свързана с интегриране на релиогиозни друговерци.

39

Анонимен

преди 7 години

Мюсулманинът е същата тарамбука като християнина, но с по-нова и ефективна версия на софтуера.

38

Анонимен

преди 7 години

Ако тази беше премиер на България вече щяха да я ядат червеите.

37

:(

преди 7 години

Тази е ултра нагла. Надроби такива каши, че ако имаше поне малко съвест, щеше да се гръмне.

36

SpaceX

преди 7 години

43 И комунистите ли и те ли са мсулмани Вярно има и мсулмани комунисти но повечето са християни

35

Анонимен

преди 7 години

Меркел, какво е усещането да си убиецът на Европа? Гордееш ли се със себе си? На твое място бих си теглил куршума.

34

Анонимен

преди 7 години

Човекът на който всички се уповаваме"скърби".Скръбта е за обикновените хора.Засечете си едни малки мустачета,либлих фрау...Ние чакаме Адолф...и се проточи...немците са машини...те действат,те се грижат...и за когото се погрижат...реве,но така трябва...

33

Анонимен

преди 7 години

38 Пак повтарям това е напълно частен случай в подходящото за вашите теории време случил се . Този по нищо не се различава от всички останали изпаднали в амок в даден момент и започнали да стрелят . От мой приятел Върховен съдия знам че човек в случай на афект или амок е способен на всичко , той дори ме предупреждаваше да не се заричам че примерно с мен не е възможно защото всеки би могъл да изпадне при опрделени обстоятелства.

32

Анонимен

преди 7 години

И аз обещавам да и се изакам на местото.

31

Цомби

преди 7 години

СпасеХ ти сигурно си шопа и странджата, ама и да я защитаваш тая проклета бабушкера, пак нчма да можеш да и помогнеш. Дните и са броени, както и твоите.

30

SpaceX

преди 7 години

А не ти ли прави впечатление, че ВСИЧКИ извършили терористични актове в Европа са все натурализирани чужденци. Така беше в Белгия, във Франция, а сега и в Германия.--------------------------31 Това не е истина . Терористични актове в Европа се извършват от средата на 19 век . Да не би теракта в Света Неделя да беше направен от бежанци . Да не би Цар Освободител / истинския не онзи бронзовия пред НС / да го взривиха в буквалния смисъл на думата араби Нещо за Червени бригади ЕТА ИРА и сие

29

Анонимен

преди 7 години

До Space X, Ти от къде знаеш? Да не си бил в самолета случайно? Много беше съмнителен случаят с падналият самолет. Нямаше следи от удар а само разпиляни парчета на голяма площ с големината на кибритени кутийки, което ме кара да си мисля, че самолетат е взривен още във въздоха. И много удобно обвиниха вече починалият Андреас Любиц човек който не може да се защити

28

най-вероятно

преди 7 години

До SpaceX 34не е терористчино нападение свързано с външни сили НО добре показва невъзможността на определени култури да се интегрират в европа независимо дали са сега пристигнали чрез покана или са се родили в европа .колко от последните масови убийства в европа са извършени от европейци и колко от други националности ??

27

Дана

преди 7 години

Тая торбаланска твар ще ни погуби. Всеки който я защитава да ми помни думите.

26

До 20

преди 7 години

Нищо не съм обърнал. Просто забелязвам, че най-отявлените путинисти най-яростно плюят по мекушавата според тях(не според мен) политика на Меркел спрямо бежанците, като в същото време критикуват яростно Ердоган за прекалено твърдите му мерки спрямо предполагаемите метежници. Забелязвам двоен стандарт и го иронизира, къде видя палачинка?

25

SpaceX

преди 7 години

32 Това че са бежананци не значи че синът им ще изперка Родителите на онзи германски пилот който приземи самолета в скалите не бяха бежанци нали . Това е частен случай нямащ нищо общо с тероритичната заплаха Това не значи , че няма такава , но това НЕ Е