42

Анонимен

преди 7 години

Колко удобно за баба Меркел- убиецът бил луд! Нищо , че е викал "аллах акбар", а не нещо друго. Това обаче не го пише тук , някои още по-толерастки медии даже го кръстиха "Давид С." , макар да е ясно че мюсюлманин няма как да се казва Давид.Изобщо жалка работа.Прилича на оная изнасилена от мигранти германка, която за да не кажат че е расистка дала описание за изнасилвачите си като бели и руси...

41

Анонимен

преди 7 години

На поредната изфабрикувана лъжа мога да кажа само това : бухахахахахаха .....Вие хептен ни взехте за някакви пещерняци ,който ядът доматите с колчетата. Какъвто и да го изкарате дори най големият светец аз няма да ви се вържа.

40

ГОЛАТА истина

преди 7 години

Крайно време е исляма да се забрани със закон в цивилизования свят, който закон да се прилага строго! Това не е религия, за каквато позира, ами военно-политически култ към смъртта! Ай сиктир, млади мъже, жени и деца на по 18 години колят, убиват, стрелят, взривяват се и се самоубиват, за да угодят на идола си и да ги дари с по-добър живот!

39

Българин от Германия

преди 7 години

Париж, Ница, Хановер, Франкфурт, Вюрцбург в понеделник, сега Мюнхен - все свързани с исляма. Защо травматизирани беженци-християни не провеждат подобни терористични акции ? В Германия има и много китайци, като и латино-американци - тихи, кротки, усмихнати по улицата. Арабите -мрачни, гледат на кръв. А сега да ме набедят за расист.

38

Анонимен

преди 7 години

18 годишен стрелец убил 9 души и ранил 27,голямо шоу спретнаха пак сатанистите нали ? Само дето не обвиниха Брайвик,че и датата подбраха.Да видим какво имаме отново.18 годишен стрелец 1+8=9,,,9 убити и 27 ранени 2+7=9,какво стана 999 или обърнатите 666 на САТАНАТА.Не ,че нещо ама много има стана с подобни нескопосани циркове

37

Анонимен

преди 7 години

"Храни куче да те лае !" Всяко общество си плаща за това, че е отгледало чудовище. От джепчията до масовия убиец. Те не са паднали от небето. Те са били бебета, деца, младежи...Те са имали родители,роднини, учители,съученици, колеги, приятели...Никой свестен човек не става изведнъж чудовище. Егоисти сме! Не ни интересуват другите....Докато мечката не заиграе в нашия двор.

36

Не са само оръжията

преди 7 години

Не само се е снабдил с пистолет, а според някои - и с дългоцевна пушка, ами и е знаел как се работи с нея - значи някой го е обучил. Не е ходил казарма, за да знае оттам. И оръжие, и умения за боравене с него. Защо не се е самоубил в МОЛА? Защото е знаел, че ако избяга, ще има да живее. Свитнали са го да му затворят устата, ако изобщо е той. Не знам изобщо кой вярва на тая версия

35

един

преди 7 години

този Али може да се подвизава,че е мюсюлманин,но ние мюсюлманите не можем и няма да приемем такъв Али.

34

един

преди 7 години

Исках да кажа,че няма как "правоверен Мюсюлманин" да убива не само хора от друга религия ами също и свои.Значи този Али може да е всичко друго,но неможе да е мюсюлманин!

33

Анонимен

преди 7 години

Това, че убиват И мюсюлмани не ги оправдава. Той си стреля наред, а в тълпата има всякакви. Германия е пълна с араби и турци.

32

Анонимен

преди 7 години

Али може да е изперкал , но загиналите не са . Справедливостта вече не се раздава . Тя трябва да се предвижда и няма да стане със Застраховка - Излизане на улицата , Посещения на магазини и Заведения .

31

Анонимен

преди 7 години

Не мога да разбера как може да си готов да обвиниш собствения си народ само и само да прикриеш факта, че човека е мюсюлманин.

30

едно

преди 7 години

Ако не се лъжа имаше статистика,че убитите в Ница 1/3 са били мусюлмани,сега пак има убити и пак са мусюлмани от Турция.Няма как Исляма да е виновен,виновни са болните мозъци на хората,които си мислят,че убивайки невинни ще бъдат в Рая,да ама Не... УБИЙЦИТЕ НА НЕВИННИ ЩЕ БЪДАТ ВЕЧНО В АДА!

29

Анонимен

преди 7 години

Ислямистите ръководят Гервания чрез Меркел., а Лондон чрез новия си кмет

28

натурални германци

преди 7 години

още ли не сте прочели разговора между двамата съученици от кварталното училище

27

Анонимен

преди 7 години

Безспорно ислямизма е основния генератор на тероризъм. Но никой не говори за това, че производството и търговията с наркотици генерира около 10% от БВП на света. Процента не нелегалната търговия с оръжия не ми е известен, но е сериозен. Дори да си религьозен, политически или друг фанатик, дори да си обикновен злобен комплексар за да извършиш самоубийствен терористичен акт е необходимо да имаш оръжие и да си друсан до козирката.

26

Истински толерантен

преди 7 години

Ясно, в един глас и всички заедно:3...2...1:ТОВА НЕ Е ТЕРОРИЗЪМ, АЛИ НЕ Е МЮСЮЛМАНИН, ИСЛЯМА Е РЕЛИГИЯ НА МИРА И ИСЛЯМА НЯМА АБСОЛЮТНО НИЩО ОБЩО С ИСЛЯМА! РАЗБРАХМЕ ЛИ СЕ?Убиеца от Мюнхен е бял, рус християнин и е член на ПЕГИДА! ФЕРЩЕЕН ЗИ МИР БИТЕ?

25

Анонимен

преди 7 години

А таткото кога ще изпадне в амок и ще унищожи траспортната фирмаДали им възможност и да ръководят фирми, и пак у.бив.атЕ каква интеграция?Явно Меркел е провал за Европа

24

Сатанаил

преди 7 години

Все са луди, депресирани, маргинализирани. Ае моля ви се. Просто как да си признаят че допуснаха гибелна грешка с политиката си. ЕС е един Титаник, а бежанците мюсюлмани са тия дето ще го пратят на дъното на историята. Аривидерчи мучачос. Сбогом Гринго, Прашчай Григорий. Адиос, Сайонара.

23

Анонимен

преди 7 години

В Германия постолетите не се търкалят по улицата. Това не е САЩ. Доста усилия и упоритост трябват за да си намериш нелегално оръжие.