65

Анонимен

преди 7 години

Проблемът на Турция е комунистическото наследство. Преди 9 септември Турция е процъфтяваща държава, но после комунистите избиват елита на нацията. С лъжи и манипулации се приема сталинистка конституция, която блокира реформите. Не е проведена и лустрация, отделно Ердоган е ***, маоист, марксист-ленинец, агент на ДС. Като в,cn на сладоледа накрая Коминтернът организира преврат, за да злепостави НАТО-то и ЕSS . избити и арестувани са хиляди невинни, елита на турската нация - генерали, съдии

64

Костилката

преди 7 години

Новият силен съюз е Русия - Турция .

63

Анонимен

преди 7 години

Това, което не си личи моментално е, че зад тая постановка се крият действията на един отчаян "човек" - тези събития може и да заздравят диктатурата на Амгъл и да предизвикат ерекции за фанатиците му, но слагат голям и ярък етикет "ИСЛЯМИЗЪМ" на държавата, което ще отвърне всеки цивилизован и мислещ човек на планетата. Турция официално се изолира в кръг, който среща одобрение единствено от ИСИЛ и арабските им шефчета. Щом Турция не може да е ЦИВИЛИЗОВАНА, ще се наложи да бъде ЗАЛИЧЕНА!!!

62

Анонимен

преди 7 години

Конфликтът е между една шайка самозвани шамани с много пари, които искат да ерозират националните държави и ръководствата на въпросните държави, които са за запазване на държавността.Вие на чия страна сте?

61

Анонимен

преди 7 години

Ердоган искаше да яде от тортата и тя да остане цяла. Не става! От вчера Америка спря полетите си до Турция.

60

Анонимен

преди 7 години

E AKO SE MAHNE NATO, RUSKATA LI ARMIYA SHTE SE POYVI A?

59

Анонимен

преди 7 години

ЕС поиска да си нарежем ракетите и да си ликвидираме армията. Изпълнихме го за да станем член, сега да пращат хора и танкове, да не ни казват "въоръжавайте се", моля.

58

Анонимен

преди 7 години

Защо БНТ си промени програмата и не излъчи предвиденият в нея филм Валкирия за тези които не знаят става въпрос за неуспешният атентат срещу Хитлер що за държава сме.

57

Анонимен

преди 7 години

Ердоган ще бъде султан, когато аз стана космонафт. Как не го е срам този човек! Не усеща ли че нито една страна не е искрена към него. Казват му едно но мислят друго. Така е защото и той не е честен.Аерика е готова да се откаже от него. Не може да играеш на две сватби едновеменно. Иска да влиза в ЕС а стои зад ИД. Членува в НАТО а прави дослук с Русия. Ако смта че някой му вярва .....!? Никой не му вярва освен ислямистите които също не чувстват сигуност с него.

56

Хахаха

преди 7 години

Народът иска командирите от НАТО да се обесят на площада!

55

Анонимен

преди 7 години

Хайде стига! Турция е точно там, където е и не можете да я преместите.Като гледате само в миналото някой друг ще определи настоящето ви.Нали сте християни-вярвайте, надявайте се и обичайте.

54

Анонимен

преди 7 години

Жалко е за свестните турци. Дано всичко скоро свъши, че покрай сухото гори и мокрото. Аман от интереси, петрол, религии, власт и т.н.

53

наблюдател

преди 7 години

събитията се развиват невероятно бързо предстои среща путин ердоган "суптанът маи ще отстъпва инджирлик и истамбул ако американците не устроят бърза среща на султана с алах

52

Анонимен

преди 7 години

Ердоган е ленинист, трокцист нео-марксист, живковист - едва после става член на ГЕРБ.

51

Иван Вазов

преди 7 години

клетата майкабледна, луда, няма и без да завайка,сложи се детето с трептящи ръцеи кат го цалуна в бялото чебце,задтана и рече: "То да е отзади!Удряй!"...И Кочо ножът си извадикървав из гърди й; и чучур червенбликна и затече, и Кочо втрещенпогледна детето. То плачеше, клето!"*** не ще и сама на небето!"Рече и замахна като в някой съни възви глава си, пламнала в огън.Главицата падна, трупът се затресеи кръвта детинска с майчинта се смеси.И Кочо пак рече: Не остана мощ,но за един удар имам сила йощ!"И ножът димещи опря с две ръцеправо дето тупа негово сърце.

50

Анонимен

преди 7 години

Ясно, туркия ке падне! Както казваше баба Ванга!

49

Анонимен

преди 7 години

В момента на про-ердогановия, про-ислямистки митинг в Истанбул се веят и знамена на "Свободната сирийска армия", съставена от групировки като Ал Кайда в Сирия, Джабхат Ал Нусра и тн. Честита нова ислямска държава, при това граничеща с България. Позорно е, че нашите политици наричат тази държава "съюзник и партньор". Позорно е и че човек със синя тениска и присаден перчем ръководи остатъците от Българската армия или каквото там се нарича.

48

Анонимен

преди 7 години

Във Франция полицаи ритат жени и демократичните медии мълчат а турските войници оставиха каски и автомати.

47

Анонимен

преди 7 години

Още онази вечер, като видях кадрите с накачулените май.муни по танковете и изказванията на коментиращите на живо репортери, че народа е завзел танковете и ме напуши на смях! Всичкото ли им е такова некадърно направено на тия тур.чуля бре- един цирк като хората не могат да сътворят? Как се завзема танк бре?... то бива пародия, но това- турското никъде го няма по света!

46

Анонимен

преди 7 години

Аре стига ни занимавахте с тия анадолски диваци и ска.паната им ши.бана държава, а?!