19

Krom

преди 7 години

До Анонимен 25 - доколкото разбирам, ти представляваш "мирната религия". Добре. Ами защо не вземеш автомата и не отидеш примерно в Сирия или Ирак? Какво общо имат със страданието в Близкия Изток загиналите? И не разбираш ли, че това ще доведе рано или късно саморазправа? Рано или късно, французи, германци и всякакви други европейци ще започнат да избиват арабите, дошли на тяхна земя. Това ли намираш за оправдано?

18

до 16

преди 7 години

Много нещо се открехваш. Може да настинел......

17

Анонимен

преди 7 години

Мислих, че дебелокожието на политиците вирее само по нашите ширини, но явно и на Запад си го има. Изумявам се как досега Меркел не си е подала оставката и да потъне в срам и забвение, след като натвори толкова нелицеприятно бъдеще за Европа.

16

Анонимен

преди 7 години

гледахте ли какво правят белгиици и израелци - има атентат - стрелба в крака. После хванатият всичоко ще си каже. А франсетата 20 човека се чудят как да се справят с 2 души и накрая ги гръмват.

15

Хорхе

преди 7 години

Война между религиите има и е имало откакто свят светува.. Просто християните сме се превърнали в овце и гейове.. А мисюлманите са си все така сплотени и вярващи.

14

Анонимен

преди 7 години

полоицията във Франция се оказа рехава - първи атентат В Париж- двама телрористи минават през 20 полицаи като на парад. Втори в вПариж - три бомби - две в метрото. трети атентат в Марсилия и сега четвърти - в Нича - камионът си летииии.... Французите не случайно Хитлер ги е овършал за две седмици пипскави са. На тях им дай жени и вино.

13

Анонимен

преди 7 години

къде е френската полиция ли - води бягащите за да няма хаос

12

Анонимен

преди 7 години

Френската, както и немската полиции и армии неуморно бдят в батальоните в Източна Европа очаквайки атака от кръвожадния Путин. На ви сега санкции и толерастия ***!

11

Пишман Анализатор

преди 7 години

Тя френската полиция да не е микс от супер герои. Много анимационни филми на Marvel сте гледали явно. Всеки може да хване един камион и да се вреже в който си иска. И никоя полиция няма да помогне. Нито френската нито марсианската.

10

Анонимен

преди 7 години

Какво значи "пита се"? Кой пита, драскачът на недоносчето в днес.бг ли пита къде е френската полиция? Защото му е зададено като опорна точка да плюе по полицията винаги, независимо българска, френска, каквато и да е. Не Путинска, разбира се, за нея драскачът никога не пише "пита се". Там в мозъка му е издълбана гънка да не пита, щото Путин е един, той е велик и само той знае как да ни оправи. Хората имат уважение едни към други и към труда на другия, само в България плюем и храчим по всеки.

9

Су 34

преди 7 години

И после в Русия животът бил лош, а?

8

Анонимен

преди 7 години

Единствено САЩ са виновни за тези дела. Те поддържат ИД и всякакви други терористични организации и ***. Да живее Владимир Путин - спасителят на човечеството!

7

Krom

преди 7 години

"Религията на мира" шества из Европа. Рано или късно, европейските политикани ще разберат, че такава война не се печели с призиви и гей паради. Тази война иска точно същите ответни мерки. Примерно, 80 живеещи в Ница тунизийци да дадат фира. Страхът изисква страх. Вече сте изпуснали духът от бутилката, време е да го приберете, преди той да прибере още невинни жертви.

6

Анонимен

преди 7 години

Но нали баба Меркел каза добре дошли!

5

Аз

преди 7 години

Човек решил да се самоубива трудно може да бъде спрян.

4

Анонимен

преди 7 години

Сега всички да се хванат за ръчички и да пеят за толерантност!!!И световните лидери, да не забравят, да кажат: "Ще засим мерките с/у терора"

3

Анонимен

преди 7 години

Луи дьо Финес хубаво осмиваше пародията-френска полиция във филмите си преди 40 години, нищо не се е променило в тази структура.

2

Анонимен

преди 7 години

При всичките уж засилени мерки за сигурност във Франция, камион да си гази 2 километра хора по алея....жив та.шак са тия френски ченгели.

1

Анонимен

преди 7 години

Когато стана атентата на летището в Истанбул,за 2 дни и на летище София се разкарваха някакви маскирани-видите ли българската полиция ви пази.След това си биха камшика и изчезнаха.Та и с френската полиция така-позьорство и отбиване на номера.