72

x

преди 7 години

Еврогейовете изтрещяха тотално. Англия се спаси за пореден път от разрухата която следва в Европа.

71

Анонимен

преди 7 години

А какво ще кажат за "Дом, работа и доктор" за всеки данъкоплатец в ЕС? Или те са второ качество хора, които са длъжни само да дават но не и да получават?

70

учуден

преди 7 години

Ха !. Края на евросъюза наближава по бързо от колкото си мислех.

69

фрау Меркель

преди 7 години

Яа,Яа зер геерте дамен унд херен! Вир браухен меер флюхтлинген! Дас фолк вирд цален!не знам дали искате да ви го превеждам, ама вервайте ми, не ви и трябва

68

Берлин

преди 7 години

Според мене тази статия е пълна измишльотина - не е цитиран нито един източник. Поредните пропагандни материали, пристигнали още топли от Московските лаборатории, имащи за цел да промиват мозъка на нискоинтелектуални лица и да генерират коментари от рода на "В Русия е спасението!".

67

ined

преди 7 години

С такива екстри ще взема и аз да кандидатствам за бежанец в България

66

на Тръмп сина му

преди 7 години

България: от освобождението до 1946 (период от около 60г.) е преживяла 5 войни!!!От страната ни са отнети 40% от територията! И също е имало много бежанци, но те са бягали към Българията!И питам тези "бежанци", защо небягат в освободените и демократизирани от САЩ райони на Либия, Афганистан, Ирак и Сирия, ами бягат в Германия, Швеция, Норвегия...Що на запад си вярват че една лъжа повторена сто пъти ще стане истина???

65

Анонимен

преди 7 години

А по бабалюга всеки петък трябва ли да им гарантираме? Тия изтрещяха бе. В тая страна 50-60 процента от младите се свират сами или със семействата си при родители те си, тия идват и оп на готово, ей тъй без документи без нищо. А 90% не могат и да пишат. Каква работа да им се намери при високата безработица сред младите?

64

Анонимен

преди 7 години

М-даааа!!На път е да се отвори една бездънна яма на наливане пари залудо!!Колкото интегрирахме *** си съграждани и колкото пари им наля държавата и Европа,толкова ще е и тази нова измишльотина на брюкселските зелки и кауни!!Не може да интегрираш,след като няма НИКАКВИ НАЧЕНКИ ИЛИ ПРОБЛЯСЪК за такъв в дадена общност,етнос,мигранти,бежанци или както си искате така ги наречете!!Въпросът е:Как и ЗАЩО,ПО КАКВА ПРИЧИНА искат да заличат и унищожат коренните народи и населения на Европа??

63

Анонимен

преди 7 години

до 88Муахахааххаах...Само от Сирия са 5 милиона...от Алжир, Афганистан, Египет, Пакистан, Ирак...да ги събираме ли?

62

Членска карта №7

преди 7 години

до 84И къде точна са тези 20 000 000 от напиращи от Изток! То няма да остане кьорав галичанин и пшек.....

61

Анонимен

преди 7 години

От кога ви разправям, че Русия е спасението, ама разно copocoиди ми се пеняват, докато не отнесат по един църн...

60

Членска карта №7

преди 7 години

до 84По-скоро звучи, като текст от българската Конституция, която е закон, документ изпразнен от съдържание, поради неспазването му!!!

59

Анонимен

преди 7 години

От изтока напират в момента 20 милиона. Ако само 2 милиона още влязат в Германия и Германия е рухнала икономнически! Маймуняка зад океана чрез пионката си Меркел иска да унищожи Германия, а най-лошото е че обикновения германец търпи всичкото това, този народ на ХИТЛЕР! Просто недопустимо! Ще е късно за цяла Германия, защото сегашния германец е апатичен към всичко случващо се в Родината му с тези ***.И ще е късно, когато тези прищълци завземат държавата му.А Фюрера иска да скочи от гроба!

58

Анонимен

преди 7 години

Дом, работа, доктор - че това звучи направо като заплаха за всеки от сектор "Юруш"...или най-малкото - нарушаване на човешките им права !

57

От 46 - Мнение

преди 7 години

По-скоро ме вълнува каква програма ще направят ЕС и как ще я проложат за образование и квалификация на тези хора. Иначе ако не се работи в такава насока мисля, че ефект няма да има и ще се хвърлят парите на вятъра.

56

Анонимен

преди 7 години

Дните на този ЕСССР са преброени. Тези брюкселски ***** сами си копаят гроба в който много скоро ще паднат

55

Да

преди 7 години

До 67Трябва да им намират, иначе се губи ефектът ! А също и мъжки ду,пета от ЕС - може и да се женят даже !

54

ист

преди 7 години

Мигрантите на са дошли да работят, а да ги храним. За това отиват в богати държави с най либерален социален закон.

53

Анонимен

преди 7 години

Накрая тоя филм ще завърши с "шнеле шнеле вундабаа".