138

Анонимен

преди 7 години

До мариелаНе знам в каква компания движиш, но определено са като теб с миниатюрно IQ. Има една стара приказка:господ помага, но в кошара не вкарва. Отварят се пазари, но това че не можеш да продаваш причината не е в пазара. В България има безброй възможности за производство на стоки, и предоставяне на услуги, които се търсят в ЕС. Но няма как вчерашните комунисти и сегашни предприемачи да овладеят тънкостите на занаята. Те знаят само едно - да крадат! Отговори си първо: защо сме последни?

137

antiES

преди 7 години

след 1990г европа направи всичко възможно да съсипе нашата икономика и то благодарение на новите еничери,За жалост успя и ни направи зависими от нея.Евала обаче на Англия,усети ,че,страната подобно на Германия ще се напълни с талибани и се измъкна ,От тук на сетне Англия ще отваря врати само за хора с потенциал,амбалаж не им трябва

136

Анонимен

преди 7 години

Точно пък герб с нищо не е допринесла за членството на България в ЕС. Готованци и нагледци.

135

Анонимен

преди 7 години

228Аха, значи 11% са русофили който не подкрепят ЕС, нито го поддържат, но не се слагат в сметките ... браво, то туй е европейска логика, ако си мургаф получаваш и апартамент в Пловдив.

134

Анонимен

преди 7 години

61% за оставане в Европа, 20% против, 8% въздържали се ... 61+20+8= 89% а останалите 11? Тази агенция Маркет Линкс мисля че е под всякаква критика, да ми прави статистика, като не може да смята до 100. Те затова като почнат протестите подкрепящите НАТО и ЕС все са по 20-30 човека, егати масовият протест за 61% от населенито.

133

Анонимен

преди 7 години

Ако човек е неудачник в живота затова не му е виновен Европейския Съюз.Трябва да търси вината в себе си.

132

Анонимен

преди 7 години

Колко пъти ЕС ни порицаваше за ромите и за турците, вменявайки вина за това у толерантния бг народец. Излиза, че дяволските еврокомисари не уважават българите, а малцинствата ни. Гиди двойностандартници, а самите те (например във Франция) ги гонеха обратно насам.

131

мариела

преди 7 години

ЕС ми е органически противен и чужд, би ми било интересно да чуя аргументирани мотиви у феновете му да се унизяват така - а именно, да го харесват. Разговаряла съм с какви ли не хора, уверявам ви, че по-интелигентната част от тях не е на страната на ЕС и аргументирано отхвърля евроинтеграцията на страната ни, която е законният начин да бъде изсмукван от Запада националният ни ресурс от всякакъв вид.

130

ahshhs

преди 7 години

Te така говориха и за Великобритания

129

Анонимен

преди 7 години

ЕС = СССР в съвремието. Нищо ново под слънчето, само дето едно време червеният флаг бе по-красив от синия. А и от проруския СССР имахме файда, от днешния му проамерикански вариант - файда никаква, само грабеж и унижения.

128

Анонимен

преди 7 години

ЕС, като колонаилна организация, може да бъде предпочетена само от роби по дух или от хора без жизнен опит. Нека припомним робските категории у нас: нова партийна номенклатура, гейове и лесбийки, роми, мутри. Децата и младежите пък са без жизнен опит и донякъде ги оправдаваме, че са за безсмисленото синьо знаме със жълтите звезди. Всичко останало свястно и читаво, дето е българин, мрази ЕС и не ще доброволно да го крадат и унижават комисарите на джудеите.

127

Анонимен

преди 7 години

Кремълски ***, колкото и да виете като бясни кучета, се вижда, че сте една шепа хора и скоро ще ви намерим и видим сметката.

126

Анонимен

преди 7 години

Към пост 201 - звездичките прикриват ромите.

125

Бешов

преди 7 години

Хе=хе, я ми обяснете защо нито една партия не залага официално в предизборната си програма излизане от ЕС и НАТО?

124

Анонимен

преди 7 години

Естествено че си искаме Европата!

123

internetlumpen

преди 7 години

Зад статистиките стои инвеститор. Статистиките не отразяват реалното обществено мнение. Статистиките са точно обратното. Целта е пропаганда, манипулация и формиране на мнението на обществото!!!

122

stamat

преди 7 години

Поредната герберастка лъжа.Аре да се спретне едно референдумче и ще видим.....

121

Shark

преди 7 години

Добре де, като е така хайде нравете референдум да видим резултата. Що не ви стиска?? А!

120

чичо Гошо

преди 7 години

До АнонименТогава ми обясни соросоидно *** защо в Англия може а тук не?Още повече никой не ни е питал искаме ли нато или не!

119

Анонимен

преди 7 години

До АнонименКато ви чета коментарите пишете само за русофили, американофили , германофили и разни други фили и фоби. Само българофили няма затова сме на това дередже. Все чакаме някой да ни оправи. Ама доста ни се изредиха вече! Стига!!!Що, ти как предлагаш да се оправим сами?