17

хахахааааа.....

преди 7 години

До Анонимен 26Ами демокрация е. Бъдете широко скроени европейци.

16

Анонимен

преди 7 години

Ala-bala.Shte vzemat filipinci 50 mln sa,indiicite jiveyat po 10 v staya i yadat po 1 put na den oriz,za da stroyat kushti v Indiya daje kato obshti rabotnici.Rabotna ruka bol,zavisi ot pravitelstvoto kakvi sporazumeniya pravyat.I stroejite sa pulni i s anglichani.Drugoto e politika na Furaja.A e zaminal,zashtoto sa se razbrali.Tereza May shte e premier.A v Turnovo dobre che si trugva,shkola Magnaura shte nabere poveche rabota.

15

между думите

преди 7 години

Какво чета между думите: Британеца е решил да започне нов живот извън Британия, избрал БГ, мъчил се 10 години и разбрал , че в БГ--няма бизнес, хората са бедни, няма перспектива. ....Ех, британецо.....да ни беше питал---по-рано! Успех на поредния напускащ кораба с умиращите плъхове, но с блестящ мишкар...БОКО!

14

Британците

преди 7 години

отдавна са разбрали, че от работа само се изгърбваш и са заложили на лъжата-банкерство, лихварство, търговийка. Тази същата лъжа са я пробутали на тъпите българи, румънци, поляци и други, които много обичат да се хвалят колко са работни. А ограбването продължава и сега, защото от развиване на мишци по полето, не остава време да развиеш мозък ,в него порочно съзнание, което да приема лъжата за нормална и да я употребяваш срещу другите, в собствена полза.

13

Анонимен

преди 7 години

И те се учат от по-богатите и следват модела те само да са организатори. Само, че живота на нормалните хора става все по-труден и труден. Рано или късно системи от колониален тип се сриват. Всеки гледа да е тарикат и накрая всичко рухва. И тия в Брюксел толкова са си повярвали, защото им се дават пари за седене и правене на нищо, но ЕС не отива на добре.

12

хахахааааа.....

преди 7 години

До Василев- Сутрин е много полезно да изпиеш една чаша хубаво вино.- А ако няма с кого?- Тогава две.

11

Споко

преди 7 години

На всеки изгонен европеец ще дойдат по-двама пакистанци, няма страшно.

10

хахахааааа.....

преди 7 години

Вие имате евроатлантически ценности и европейска толерантност ли беше или нещо подобно. Бъдете широко скроени европейци.И не спекулирайте... :)) Вие сте част от голямото европейско семейство.

9

Анонимен

преди 7 години

Може да са мързеливи, но не и ***. Няма да си изгонят черноработниците.

8

Су 34

преди 7 години

Догодина излиза Австрия (Osterreich). С какви статии ще ги замазвате тогава, незнам!

7

К..р за сша

преди 7 години

Имат си бежанци да бачкат айде хаирлия да са им... Тия яко ще нагазят в л..та с тия бежанци... 2016г. Халифат в Европа!

6

ник

преди 7 години

Това го пишете всяко лято.

5

Румбо

преди 7 години

До историяХа-ха-велика глупост каза:"Когато испанците изгонили евреите и арабите,държавата се сринала,защото не останали хора да знаят и да работят."Първо,не е вярно като исторически факт-времето на Реконкистата и почти 2 века след това са Златния век на Испания!!!Второ,някой видял ли е евреи и араби да работят,когато могат да накарат други да го правят в тяхна полза?????Арабите са мързеливи по природа,а евреите-тарикати и мошеници!

4

история

преди 7 години

Когато испанците изгонили евреите и арабите, държавата се сринала, защото не останали хора да знаят и да работят.

3

Румбо

преди 7 години

Не са хората от Източна Европа проблем на Британия!Обаче трудно ще го признаят...Но ще стане-когато ислямските тар.амбуки започнат да ги колят по улиците,ще им дойде акъла в главата.Брекзит-а е и шанс да вземат нещата в свои ръце,да се осъзнаят и организират,но подходят ли по грешния начин-ду.*** да им е яко!

2

Анонимен

преди 7 години

Стига ревахте за тия британциДокато нашите ниви пусгеят с тия квотиТо какво ли пък и ревете.Стига сте преписвали глупостиЖурналисти ли сте или преводачи

1

Анонимен

преди 7 години

Хайде ти британците ги махни, те са си в държавата си, ами виж цветните субекти на по-квалифицирани позиции и ще ти стане мъка.