44

Анонимен

преди 7 години

По страшното е че и жена му е по-проста от него,щото не знае какво е лекар и колко се учи...и защо се натискат да стават лекари?

43

Krom

преди 7 години

Изповедта на един к-ъ-р-л-е-ж. "Ние ще станем милиони....". Нищо не правим, нищо не произвеждаме, плодим се и чакаме да ни издържате. Стигааааа................ Тоя бил малко християнин, но станал повече мюсулманин. Модерно е. Всъщност тези клишета просто са си мръсни ц-и-г-а-н-и. Тези точно "новопокръстени" *** развъждаме и адмирираме. Това е толкова пошло, че чак е гнусно.

42

SS

преди 7 години

До Анонимен 50Е добре ама как да се разберем, като ти харесваш едно, аз друго, а има и трети и четвърти?Но мисля , че е необходимо спешно да се разберем , защото иначе зле за България и супер за всички чужди елементи.

41

Анонимен

преди 7 години

баси кво нещо е глобализацията ... аз си карам колата, за да ходя на работа. Плащам бензина на бензисностацията, тя на доставчика, той на спекуланта, а всички ние на ония с чаршафите, дето го копат. Те от своя страна плащат на Мурад ли е Айри ли е да е модерен. Цел свет за него работи, а той ще се поти да учи български, а бе ... как го мислиш ти това?

40

:)

преди 7 години

"Съпругата му го вижда като лекар."В Боколенд всичко е възможно. Ще си купи една диплома и ще почне да раздава инвалидни пенсии, протези и т.н.

39

Анонимен

преди 7 години

Европа може да е голяма християнска сила но вместо това се навежда от собствебата си глупост.

38

Oleee

преди 7 години

Същественият въпрос е - защо законово е позволено неграмотни да решават съдбата на всички? Само че, никой не задава тоя въпрос ...

37

кръстоносец

преди 7 години

Грешна му е информацията на тоя. исляма беше на мода минала година. От тази година на мода излезе Антиисляма, благодарение на самия ислям и последователите му.

36

SS

преди 7 години

До Анонимен 41Ей гледай значи за "Америка за България" не споменаваш, а сигурно искаш човек да ти вярва.Всяка световна сила е представена в България, а само традиционната българщина е малцинство в случая.

35

Анонимен

преди 7 години

За русофилите и ислямистите може и да си прав, но турци имаме мнооого преди Ердоган.

34

+

преди 7 години

Имаме си и радикални *** като този кухар под мен

33

Анонимен

преди 7 години

Където почва "шкембе -чорбата ",свършва Европа !Факт !!!!

32

Анонимен

преди 7 години

Бил упорит човек и щял да се научи...А за 38 години ще не се научи бе ка у н?Управляват ни пазачи, биячи, шофьори и портиери...

31

Анонимен

преди 7 години

Иначе е курназ момче, вещ и в политиката и в модата. Това е бъдещето на България. Ако беше си останал християнче сега щеше да е един недоволен от живота несретник на средна възраст обикаляш с катуна да бере джилезо.

30

SS

преди 7 години

*** тея от сайта трият за щяло и нещяло.Ало цензурата спрете се малко де, стига трихте.

29

Анонимен

преди 7 години

Щом са го избрали това е най-доброто с което разполагат избирателите му. Легитимно избран е точно колкото и Асад.

28

Анонимен

преди 7 години

Докато гледах интервюто тази сутрин, изпитвах страх, срам и възмущение едновременно. Този Айри дори не разбира нивото си, с голо самочувствие и с големи амбиции. Нищо добро не ни чака с такива "политици". Недоумявам защо живеем като кон с капаци и без визия дори за година напред.

27

SS

преди 7 години

Този е пример за евроатлантическите ценности на Реформаторите. Толкова са евроатлантици колкото и всеки средностатистически крадец, важното е да имат хора в общината и да се докопат до парата, а по телевизията се докарват по - хрисими от началника.

26

Анонимен

преди 7 години

Путин е виновен! Брексита е виновен! Човекът е бил страшно стресиран от последните събития та не е могъл да си подреди мислите. Тези изпитващи органи пък да бъдат толкова нетолерантни.

25

Фанети Мазакура

преди 7 години

Боже пази България! Исляма бил на мода. Затова са на мода и хатентатите разииш ли. Както хамериканците демократизират с бомби, така и исляма се бори за мир с хатентати.