26

фен

преди 7 години

До АнонименВ германия на ккъв език им преподават и тн.

25

Анонимен

преди 7 години

Замислих се защо британците приемат повечето индийци а, нас източно европейците ни мразят. Защото се възприемат все още за господари над индийците. Примерно британец се жени за индийка родена в Лондон учат в един университетски колеж завършват, но той продължава да учи и второ висше за да докаже, че е нещо повече от нея.

24

Анонимен

преди 7 години

Въобще не ми пука за тоя!

23

Тате носи мама меси

преди 7 години

А някой да ми се похвали, колко са Бьлгарите които могат да се сравнят с индиеца, които работят плащат си даньците и осигоровките и сами си подьржат учението!

22

Верту

преди 7 години

Много просто бе братчет, що го наричали така, идвате от държави изостанали с 3-4000 години. От създаването на държавите ви до сега не сте мръднали с крачка напред, само се плодоте като животни. Не стига че ми дошъл в Европа наготово и го приели ми и недоволен. Ще правите тук това което и в Индия-здрав плодаж, без мислене за напред от това ги е страх хората, ще ни унищожите с плодажа си красавец, плод на мама и тате брат и сестра.

21

едикойси

преди 7 години

Кати гледам колки смрад и дебилизъм се е изляла под статията направо да го е срам да живее човек в България сред толкова човешки ***. А този индиец ще се оправи, ще си живее щастливо и безгрижно, докато вие ще продължавате да смучете със сламки политическите *** бълвани от кумирите ви.

20

Анонимен

преди 7 години

Индийдкия студент е учил и е работил, сьщевременно е плащал даньци и осигоровки! А някой да ми каже колко мамини синчета мога да се похвалят в Бьлгария, че учат и работят за да си подьржат сами учението?

19

Анонимен

преди 7 години

Над 90% от мигрантите потребяват блага а не ге създават. Не ги създават, защото са неспособни за това. Защото ако бяха способни нямаше да се възползват от възможността да мигрират.По отношение на индийците - в 21-ви век те още не са излезли от река Ганг.

18

Анонимен

преди 7 години

Не го приели в Англия да става лекар и се преместил в България, където взимат чуждестранни студенти на драго сърце , за да смучат пари от такси...и той се гордее, криворазбрана "цивилизация"

17

opps

преди 7 години

Как смееш да ми казваш как да те наричам!?

16

МС то

преди 7 години

Панджаби, ич не си ми.... само ми е чудно, как като не знаеш Български, учиш в България ?????

15

1

преди 7 години

Е така-смея. защото 99% от емигрантите минават през България транзит за да отидат в Германия на социални помощи....... не търсят работа и социализация и лесни пари и да си сединкат цял ден

14

Анонимен

преди 7 години

До fenНа английски

13

Анонимен

преди 7 години

Знаете ли какво хора? Напуснете смешната Британия и отидете в Германия, Франция и т.н. Нека да видим какво ще правят простите англичани. Като ги напуснат и шотландците и ирландците, нека да видим каква икономика ще имат. Светът е глобализиран отдавна. Черни, бели, жълти, червени, това е само кожата. Отвътре сме еднакви! Останалото е само образование! Само един страхлив, изолиран и необразован човек го е страх от имиграцията.

12

fen

преди 7 години

Интересно след като учи тук не знае Български или им преподават на Хинди ?

11

Съдбата на ЮАР

преди 7 години

Такива като този ще приключат и Англия, и Щатите, и цялата Западнала Европа. Откъдето дошло, там и отишло.

10

Анонимен

преди 7 години

Дори и да са родени в британия индийците си остават индийци спазват си обичайте и сватбите им са по индийските обичай.

9

:)

преди 7 години

Наглец.

8

Анонимен

преди 7 години

*** е комплимент. Вие сте много по-зле от това :)

7

Защо ни

преди 7 години

занимавате с глупости?