48

я кажи

преди 7 години

До ГУРБЕТЧИЯ72какви по народност са повечето кримчани и после сам си отговори дали някой трябва ад ги принуждава да се присъединяват към русия !! поне 70 % от кримчани са руснаци и е нормално без принуда да искат русия а не киев. а какво значение дали са с или без знаци....ти кажи за одеса и жертвите там

47

Болди

преди 7 години

Господин Фараж, сега е време след шампанското послучай победата, за която заслуга имате и Вие, да се действа и по другата точка от плана ви - референдум за затваряне на джамиите и забрана на ислямизацията на Кралството! Инак, резултата от проведения референдум ще бъде минимизиран и заличен!

46

монж

преди 7 години

Британия отглежда все по-*** политици и това и струва скъпо. Фараж, Джонсън, карикатури за широка употреба. Камерън постъпи безотговорно поставяйки важен стратегически въпрос за решаване пред некомпетентните и наивни маси. В ЕС или не, калпавата политика води само до провали.

45

на тебе

преди 7 години

До Анонимен73турция може и да ти влезе....щот си я поканил но в ес никой не иска турция....това го заявиха много лидери. това не е магазин да влиза и излиза който и когато си поиска.

44

Анонимен

преди 7 години

До и колкоНе зле преди да славословиш икономическата мощ на Англия, да се поинтересуваш какъв % от нея се дължи на делегирани й от ЕС права върху борсовата търговия. Права, които още от понеделник ще започнат да бъдат ограничавани.

43

Анонимен

преди 7 години

То пък ингилизи и шваби в един съюз си е направо бизаре

42

друг анонимен

преди 7 години

ЕС е в криза и за това, защото вече беше започнал да се превръща в Еврабия. Но има и ред икономически причини. Британия още е член на ЕС, вота не е променил нищо за сега. Оценка на ефекта може да дадем след години. Всички неприятности до момента са продукт на досегашната политика. Бежанския натиск следва да спадне, защото ако брюкселските зелки продължат същата линия на поведение и други ще напуснат.

41

Анонимен

преди 7 години

Tук вече аргументите за икономиката не влияят когато става дума за оцеляването на бялата раса.

40

Анонимен

преди 7 години

Не зная дали британската демокрация е брутална / какво е това "брутална" демокрация?/, но съм сигурен, че разводът на ЕС с англичаните задължително трябва да е брутален, което означава максимално бърз, болезнен и безкомпромисен. Това изискват интересите на евросъюза!

39

и колко

преди 7 години

До 52от тези страни са например в 20 -та от най развитите икономики ? колко е средният бвп и доход на човек в това обединение като изключим англия ?....искам да кажа каква е икономическтата мощ на останалите 51 държави без англия ?

38

ГУРБЕТЧИЯ

преди 7 години

До акое проведе референдум в западните покрайнини в сръбско и българите тан гласуват за присъединяване към България какво ще кажеш ? руснаците бяха в крим за да не се случи подобно на одеса където урките исгориха ЖИВИ десетки граждани !! ЗАЩО НЕ БЯХА С ОФИЦИАЛНИТЕ СИ ОБОЗНАЧИТЕЛНИ ЗНАЦИ , А БЯХА БЕЗ ОБОЗНАЧИТЕЛНИ ЗНАЦИ ,ДОРИ ТАНКОВЕТЕ ИМ БЯХА СЪС СВАЛЕНИ НОМЕРА?! ДА ТИ КАЖА ЛИ ? ЗАЩОТО ТАКА НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА ДОКАЖЕ ,ЧЕ РУСКИ ВОЙСКИ ПРИНУЖДАВАТ КРИМЧАНИ ДА ГЛАСУВАТ ЗА ПРИСЪЕДИНЯВАНЕ КЪМ РУСИЯ

37

чукча

преди 7 години

Референдума в Крим беше най-демократичния и с предизвестен край-само швейцарските референдуми могат да се сравняват с него.Всеки украински фашист си гласува за оставане в Украйна но за съжаление бяха само 2 % и се изнесоха бързо към Одеса да продължат палежите на живи хора.

36

Анонимен

преди 7 години

Всичко си има цена. Политическата независимост не е изключение. Когато България обявява своята независимост от Високата порта през 1908 г., българските търговци губят редица привилегии на пазарите на Османската империя. Освен това, България се задължава да изплати обезщетение на бившата метрополия. Фактически, въпросното обезщетение не е изплатено, заради договореност между Русия и Османската империя, която освобождава България от това задължение, за сметка на дълг на турците към руснаците.

35

Анонимен

преди 7 години

до 67Май такъв олиго.френ русофоб като теб по-скоро иска ислямизиране на Европа. Турчин пр.ост!

34

според теб

преди 7 години

До 65кого чака света 500 млн ес или 60 млн англия ? за първи път чувам , че при преговори е по-добре да си малък !!! явно твоето е нова дипломация

33

ако

преди 7 години

До ГУРБЕТЧИЯ 60се проведе референдум в западните покрайнини в сръбско и българите тан гласуват за присъединяване към България какво ще кажеш ? руснаците бяха в крим за да не се случи подобно на одеса където урките исгориха ЖИВИ десетки граждани !! защо ес НЕ осъди факта и НЕ наложи санкции на украйна или да ги бомбандира както бомбандира сърбия заради косово ? колко човека избиха руснаците в крим-НУЛААА

32

Анонимен

преди 7 години

Русия, Турция и Англия (в този ред) са трите най-гнусни държави, които постоянно са ни мачкали и съсипвали.Сега и трите са го закъсали яко, така че това е празник и огромен шанс за България!

31

Анонимен

преди 7 години

Хората навреме се усетиха и хлопнаха кепенците преди да тръгнат чатлашките тълпи от Турция.

30

Анонимен

преди 7 години

Ударите на братушките с крака и юмруци върху английските чутури по улиците на Марсилия на 11 юни бяха по-брутални! Няма такова смилане ,бате....

29

до 52

преди 7 години

Много знаеш и какво може и не може. Сега всички споразумения ще се предоговорят или ще престанат да важат. Само виждам как тия бежанци ще ги тупнат на франсетата да се оправят които и без това са в плачевно състояние