135

вегетарианец

преди 7 години

Момчето на снимката явно не, но продуценти на акцията, вероятно, съзнават, че с толкова агресивност ще се предизвиква обратен ефекет.

134

зоолог

преди 7 години

За сведение на т.н. вегани опитомяването и отглеждането от хората на животни за свои нужди е довело до невероятно увеличавене на популацията на съответния вид. За справка - вълк-куче, диви *** - питомни ***, диви ***-питомни ***, и тнт. Прородата на биологичните видове е опорнионистична. Хората и питомните животни живеят в симбиоза и взаимно си помагат за увеличаването на популацията на вида. Ако хипотетично спрем месоядството, какво ще стане с опитомените видове ?!?

133

Цецо

преди 7 години

На това момче май добре му плащат, като го гледам. По тая логика примерно трябва да се забрани на щъркелите да ядат жаби, щото миличките много страдат. Опитват се да изкривяват хранителната верига, съществуваща от времето на първите едноклетъчни, появили се на планетата ни... аман от търгаши и болни мозъци, стават все повече и повече!!!

132

Apokalipsis

преди 7 години

Сега вече разбирам!!! Тоз КОЗЕЛ на снимката иска да има равни права с хората ...

131

месояден

преди 7 години

Протеините са много важни за работата на организма. Ограничаването им и пълното им изключване от менюто води до трайни и сериозни проблеми в нормалното функциониране на органите и системите. Протеините са основна хранителна единица, необходима на имунната система за нормалната ѝ работа. Антителата са основното оръжие на имунната система, което тя изпраща в атака срещу навлезли вируси, патогени, бактерии.Антителата по своя състав всъщност са протеини. Ето защо не трябва да лишаваме имунната си

130

Анонимен

преди 7 години

Да си вегън е въпрос на личен избор. Общоприетите норми на хранене, поведение и ориентация се считат за нормални. Защо някой с различни възгледи спрямо общоприетите трябва да налага неговият си начин на живот, мнение и желания върху болшинството при положение, че никой не пречи на този НЯКОЙ да е какъвто си е избрал да бъде?

129

Анонимен

преди 7 години

Че те и сега се наказват по равно, кой влиза в затвора за убийство на човек в България?

128

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 203Първоначално Бог дава психиатри на такива като теб. Възползвай се от възможността. Много ясно че човека яде месо и това му е природно. Какъв е този "Бог" дето не дава да се яде месо не мога да разбера. Това изобщо бог ли е?

127

до "до анонимен

преди 7 години

Не е "заповед", а допускане.

126

Геймър

преди 7 години

Тия па на кое ниво изскочиха?

125

Анонимен

преди 7 години

Ако животно причини смърт на дете или възрастен, какво правим? Съдим го като човек? Тези са много зле, горките! Хора без работа, определено някой им плаща за подобни простотии.

124

Стефанов

преди 7 години

Болни мозъци. Няма какво друго да кажа.

123

Анонимен

преди 7 години

Битие 9:3Всичко живо, що се движи ще ви бъде за храна; давам ви всичко също, както 'дадох' зелената трева.++Та, господ лично се разпорежда да бъдем месоядни. Веганите са безбожници !..........................Първоначално, Бог дава единствено растенията за храна, а след грехопадението допуска и яденето на животни. Временно, докато на човек му дойде акъла и осъзнае гнусотата на убийството и яденето на животни. Кой когато.

122

Анонимен

преди 7 години

Ще има ли кебапчета на протеста?

121

до 174

преди 7 години

Добреее. Аз от 32 години не ям месо и съм в топ форма ама щом казваш... Не ми се спори с неподготвени хора приятелю, яж каквото искаш.

120

подкрепям

преди 7 години

ви

119

Анонимен

преди 7 години

Имам куче домашен любимец и харесвам животните, но да сравняваш хора с животни не е нормално. Така че съм против протеста. Иначе *** дето режат лапите на животно не искам да ги коментирам дори. Но колкото и да сте природозащитници не може да сравнявате животните с човека. Не може да бъдат наказвани еднакво.

118

глупости

преди 7 години

всъщност, някои човешки индивиди не се отличават много от животните... берат ябълки и желязо от природата...

117

Анонимен

преди 7 години

веганите са сбъркани колкото гейовете ! постоянно ни се натрапват с техните си болни мозъци. не ви закачаме,не ни закачайте,пък ако щете рупайте само шишарки и си ги завирайте където искате.

116

глупости

преди 7 години

ако третираме животните като хора, трябва да им дадем право и да гласуват...