34

Лудата

преди 8 години

Германка се влюбила в Слънчев бряг?!? ...любимия Слънчев бряг...Е, за някои *** е най-прекрасното място на света. По вкус и цвет товарищей нет

33

Анонимен

преди 8 години

Лесен начин да изкарат някое евро, нищо повече. Колко си сипваш в чинията, колко изяждаш си е работа на всеки. Платил си за него, защо трябва да ти дреме дали ще остане за някой друг? Още повече, ол инклузива при нас е пълна помия.

32

Анонимен

преди 8 години

Следващият път на входа да им раздават памперси и който не иска да си вземе да подпише декларация, че сам носи отговорността за покафеняването в неслънцедостъпни области на тялото.

31

Анонимен

преди 8 години

До Су 34 питай китайския Генерал губернатор на москва

30

Уилли

преди 8 години

Че кой иска да почива с руснаци! Те са ***! Бях в Албена с такива! Отрупваха масата с пълни чинии и после всичко на ***! ЗАБРАНЕТЕ НА РУСНАЦИТЕ ДА ВЛИЗАТ В БЪЛГАРИЯ!

29

Анонимен

преди 8 години

Тази година още не се е чуло за пиян британец, който си счупил врата, защото решил да прави балконинг на Слънчака, но все пак лятото тепърва предстои...

28

Анонимен

преди 8 години

русия е само *** алкаши и леки жени подобни *** не трябват на никого

27

Анонимен

преди 8 години

Свобода за Казан смъртт на руската ***

26

Сп???нс

преди 8 години

То и аз (подобно на руснаците) не харесвам сънародниците си винаги като кажа от къде съм и следва:-Оня ден по новините казаха , че 3 българи откраднали 10 коли за една вечер. И изтеглили 10 000 Е с фалшиви карти. А като се прибере човек за2 седмици в България после съжаляваш 2 месеца.

25

Анонимен

преди 8 години

събира се отпадака и бракуваната храна от хотелите и се пуска олинклузинг на руските свинии да се тъпчат

24

до 26

преди 8 години

Може би не можеш да четеш? Германката е права - руснаците трупат храна в чиниите, която не ядат. Впрочем, това ми е познато - българите в чужбина правят същото, нариват в чинии като не видели , а естествено не могат да изядат всичко. Както казват мъдрите хора - окото винаги е по-гладно от стомаха.

23

123456

преди 8 години

До АниВикаш англичаните и германците са друга бира. Техния алкохолизъм, лакомия и повърня са по-демократични... Мен ако питаш - все ***, но щом казваш, едните са по-добри.

22

Анонимен

преди 8 години

Благодарение на строителния гений на българските архитекти, вече е по на далавера да се занимаваш с паркинги и паяци отколкото с наркотици. Така имаш мощната подкрепа на държавата и пропагандна поддръжка от "Паркирал си като ***". Освен това тези хотели не могат да се бутнат току така. Така че бизнеса е гарантиран за 30-50 години напред.

21

Mдам

преди 8 години

А българите не подават оплаквания, защото такова им е ежедневието!

20

Анонимен

преди 8 години

И като руснаците ядат много, какво се очаква да направим? Да следваме светлите немски традиции, копирани от един луд грузинец, и да ги пратим в трудов лагер, където няма да ядат толкова?

19

от морето

преди 8 години

руските туристи са бедни и нагли се тази дали ги има или не

18

???

преди 8 години

Касовата бележка пазят ли? И кой ще викат за свидетел - дзъркалите или министъра дето каза че с битовизми не му се занимава.

17

Ани

преди 8 години

Руснаците са вредни за Българския туризъм. Миналата година имаше сбивания за храна в Албена. Аз и друг път съм споменавала че е най-добре да се вдигнат цените за руснаци и да се настаняват в отделни хотели както беше при Тодор Живков. Така първа няма да идват последните измукяри от Русия. Освен това контакта с другите туристи ще бъде значително ограничен.

16

23

преди 8 години

Викам си днес няма да има статия свързваща Русия да ама не тролчетат трябва да си пореват

15

Анонимен

преди 8 години

Хиляда пъти предпочитам да гледам хубава рускиня, вместо бозав дойчо.