181

факти

преди 8 години

новината е в различни медии, в коментарите европейци и северно американци приветстват силно решението

180

Реалист

преди 8 години

За новата студена война е виновен единствено маломерния Путин.Кой каквото да пише тук, това е истината.Защо този император все още си мисли че е възможно да върне варшавския договор? Самия Лавров заяви че целия свят мрази Русия.И е прав, ама не казва че виновника е Путин.Съвременния Хитлер.

179

kokospa

преди 8 години

Ох милите как им се иска!!Не ребята-ние сме член на НАТО и като такъв ще пазим териториалните води на Р.България!!И като съюзници ще защитаваме правото на такива води на другите членки на НАТО.Затова си стойте кротко в Расия и не ни се месете!!!

178

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен--=198; Бяхме в Афганистан по време на съветсвката инвазия 1979 г,Даохме 73 ЖЕРТВИ. ЗАЩО.? За да угаждаме на окупаторката си Русия.

177

Анонимен

преди 8 години

То пък щото такава мощна флотилия ще създадем, че руснаците в чудо ще се видят :))))

176

ODESSA

преди 8 години

Абе ренде. Ти си на околу 13 години. Много хора са се качвали на *** си резултата. А за това със изпепеляване на рашките направо ме събори от стола, без майтап.

175

dp

преди 8 години

Ха, ще им се.Слава богу Бойко се усети, че е руски капан цялата "идея" - самодйна военна операцияне инициирана от НАТО а от 3-4 балкански държави, колкото да си намерии повод давлезе в някои от тях без НАТО да трябва да се намеси.НАТО е защитен съюз, ако някоя членка тръгне да търси приключения не е длъженда се намесва.Това се опитва Путин да организира - е, не мина тоя път номерът.

174

Анонимен

преди 8 години

Еми тоя път е бил прав тоя държавник.Нали се сещате какво стана, когато Русия изсипа ядрените ракети в Куба.Това не е по-различно да ти се изсе*рат в задния двор.

173

българин

преди 8 години

Предпочитам да умра отколкото още 50 години аз и моите деца да живеем в сферата на влияние на кремълската банда

172

Анонимен

преди 8 години

SOLOMON PASI NE E SAMO EVREIN TOE ZAL ZIONIST SEKTANT

171

Родолюбец

преди 8 години

Докато престъпниците и българоубийците от ГРОБ са на власт, България НИКОГА няма да стане партньор и да се обърне към Русия, а винаги ще бъде васал на САЩ, Израел, Турция и юдео-масонските богоборци.Националните предатели от ГРОБ бяха категорично за санкциите срещу Русия, отказаха построяване на големите енергийни проекти "Южен поток" и "АЕЦ - Белене", а сега тръгнали да баламосват зомбитата. Така е, докато има глупави и ограничени люде, ще има и герберски тарикати.

170

Колио

преди 8 години

До пламем Пламен Паси не е Български държавник да добър държавник е но за евреиските финансови клики.

169

Родолюбец

преди 8 години

Има ли зомбита, които отново се хванаха на въдицата на тримата бандити от ГРОБ /Граждани за разбойническо ограбване на България/?Май тези зомбита забравят, че идат избори и престъпниците от ГРОБ трябва да се докажат като национално отговорни. Но умните и интелигентните хора ги познават по делата, а не по празните приказки и разтягането на локуми.Отделно от това, "обръщането" на гръб на НАТО и на Турция, ще отвори портите за нахлуване на ислямски терористи у нас, а именно това е целта на Ердога

168

Анонимен

преди 8 години

Браво на г-н Борисов,че недопусна президента пак да се изпхвъря на разни форуми срещу Р У С И Я...Никаква флотилия няма да ни помогне срещу НАТО-ските набези ,бази и какво ли не....Крайно време е да се осъзнаят военнолюбците и от отвъд океана...

167

Пламен

преди 8 години

До Анонимен 202Паси е мъдър български държавник.Членството ни в НАТО и ЕС са двете най-държавнически решения, взети единодушно от български парламент за последните 70 години!

166

1

преди 8 години

Русия и САЩ /НАТО/, никога няма да се атакуват, защото това ще е гибелта на планетата.Разменят си словесни престрелки и провокират военни конфликти, за да могат да продават оръжието си!

165

Анонимен

преди 8 години

С.пАСИ ТРЯБВА ДА БЪДЕ ЗАДЪРЖАН ЗАЩОТО НАВРЕМЕТО ДАДЕ НА МАКЕДОНИЯ ЦЯЛА ТАНКОВА КОЛОНА БЕЗ ЕДИН ЛЕВ ЗА БГ....тОЗИ ЧОВЕК КАТО КАКЪВ НЕ УВАЖАВА БЪЛГАРСКИЯ МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛ КАТО ГО НАРЕЧЕ "ЯХТЕН КЛУБОВЕЦ" ....да не се допуска паси да напуска страната защото със сигурност ще бъде съден от НАРОДЕН СЪД...

164

Анонимен

преди 8 години

Скоро на Асад идва края, в сената се обсъжда инвазия

163

ODESSA

преди 8 години

До тоя дето ме е нарекъл ***. Русия има само два съюзника: Армията и флота.

162

Анонимен

преди 8 години

На Русия не и е трябвало да води война за да ни освободи. Българите на заслужават. Сега щеше да е Турция тук и щеше да е супер.