128

АЗ

преди 7 години

По добре да се внесе екип,който да вкара в ред държавата.Иначе нищо няма да стане!

127

Анонимен

преди 7 години

Той Б.Д. нали смята себе си за трак, та може би мрази българите. Добре че още даки, мизийци и финикийци не са се навъдили.

126

ИХА

преди 7 години

ке се купува цигулка , нема кво друго вече ...

125

Анонимен

преди 7 години

Тези имоти нали имат наследници. Ще им ги вземат ей така ?

124

депо сметище

преди 7 години

Да вие честит новия европейски софийски завод за преработка на отпадъци ..... за нас политиците свинското (политически коректно) за вас бежанци зелето , днес преработва ме полу *** утре цели ***.

123

Анонимен

преди 7 години

Същите хора, които правят всичко възможно българите да се изселят, сега ще заселват в техните имоти хора от друга цизилизация... Това е толкова нагло, че повече не може. Но напълно си го заслужаваме де. Тези неща вакуум не търпят. Тази територия скоро ще бъде населявана от други народи.

122

До Божидар Димитров

преди 7 години

Божко, няма ли да си отидеш вече? Дочух, че те очакват в другата страна!

121

Анонимен

преди 7 години

Та може ли да се замени нива с жито с такава с канабис?Може ли да се замени кравеферма с ферма за отглеждане на лисици?Какви глупости говорят тези хора? Че ги и публикуват?Който иска бежанци - да си ги води в къщи. На цяла България й писна от подли *** на европейски подметки.

120

Анонимен

преди 7 години

До План за спасение"Расовите ромски и сирийски мъже" това ме уби ахахахах

119

Анонимен

преди 7 години

В СЛУЧАЯ ПОДКРЕПЯМ БОЖИДАР ДИМИТРОВ

118

Анонимен

преди 7 години

Ако са българи от Украйна, Молдова, Македония, Албания, Косово и т.н. добре но сирийски и и афганистански терористи категорично не!

117

Анонимен

преди 7 години

В най скоро време ще настане обстрелване на вредители на България като български политици , олигарси , бизнесмени и мафиоти.

116

Анонимен

преди 7 години

Как да гласува човек за Реформаторския блок? То там хвани Кунева, че удари Радан Кънев и ги захлупи с тоя образ Иван Иванов. Все рециклирани политици.

115

Анонимен

преди 7 години

Точно така. Българите се зачистват от територията и терена се подготвя тук да живеят други народи. И това с любезното съдействие на не кой да е, а български политици.

114

Иван

преди 7 години

Това е прогресивно мислене, даже се изненадвам, че наш политик го има. Браво!

113

сс

преди 7 години

w.parliament.bg/bg/MP/2400 ето го хубосника гения на българската мисъл то по неговата логика може да отида в чужбина и да има кажа Иван Иванов има мнго голям апартамент и имоти можем да заселим бежанци там да не стоят празни...

112

gost

преди 7 години

И защо им мислите лошото на бежанците че да ги заселите тук? Това не е хуманно отношение....

111

Анонимен

преди 7 години

ТОЯ Е ОТ РЕФОРМАТОРСКИЯ БЛОК, ТО ТАМ НОРМАЛНИ ХОРА НЯМА.

110

План за спасение

преди 7 години

Ето така ще спасим България.1. Забрана на г е й клубовете2. Забрана на алкохола и ГМО3. Заселването на бежанци и предоставяме по две българки на всеки мъж.Расовите ромски и сирийски мъже ще измъкнат страната от блатото.

109

Чин Чан

преди 7 години

Ние в Китай с интерес следим положението в България. Много китайци сме и даже и градовете ви ще запълним,НО не искаме да идваме защото в Китай си имаме Китайска комунистическа партия и си ни е добре при нея.Много по-добра е от вашата която обединява вие си знаете кои:)) Как да дойдеме, като даже вие бягате от тях в чужбина.Тези дето ви управляват започват да се досещат, че за да има еврофондове, трябва да има хора, щото като селата са празни, няма програми. По добре се свестете и поумнейте.