10

Гошу

преди 7 години

Интересна работа, европейският съюз е от относително кратко евреме организация, преди това всяка държава си беше сама за себе си - имаше си визи, граници и прочее, стандарта на живот в АБСОЛЮТНО ВСЯКА западноевропейска държава беше много по-висок, отколкото сега като е обединена Европа в ЕС, и тогава никой не говореше, че видите ли, след като не са обединени, ще дойде края на западната цивилизация? Откъде накъде да не може да се върне предишното положение?

9

Анонимен

преди 7 години

Англия ке остане,нея ТПТИ не я лови ,нали за това бяха направени отстъпки за Англия.Споровете са излишни.

8

Анонимен

преди 7 години

Голям страх ги тресе всички ЕС кърлежи, цоцащи от кацата с меда, че ще им секне авантата. Дано да се случи Brexit-а, а след това да има Frexit, Spexit и така докато се разпадне това жалко подобие на съюз.

7

Анонимен

преди 7 години

Само след рухването на американо-ционистко образиУвание,Европа ще може да си отдъхне,да отхвърли завинаги задокеанския си господар и натрапените от него "ценности" и изгради един нов европейски съюз,на нова основа.Брекзит е един шанс и дано да даде резултат,иначе с "Европа" е свършено!!!

6

Анонимен

преди 7 години

Британското правителство ОТРЯЗА българи и румънци от участие в референдума.

5

Анонимен

преди 7 години

Швейцария като не е в ЕС да не би да е настъпил края на света.Много по-добре са и много по -богати.

4

Анонимен

преди 7 години

ЕВРОСЪЮЗЪТ ЛИ Е ЦИВИЛИЗАЦИЯТА. БОЖЕ, БОЖЕ.

3

Анонимен

преди 7 години

Крайно време е, давайте британци, края на гейщината е във вашите ръце

2

Анонимен

преди 7 години

Не. Брекзит ще е началото на новата западна цивилизация! Ако Брекзит не се случи и ЕС не се трансоформира ни чака Оруелския кошмар

1

Nord

преди 7 години

Толкова ги е страх да рухне бюрократичната им организацийка ЕС, че какви ли не заплахи не измислиха вече. Като излезе UK излезе, после и Скандинавските страни ще излезнат и така...