55

Анонимен

преди 7 години

Алооо умните и красивите..... свалихте образован човек, който поне разбира от нещо, за да дойде на власт една мутра. Толкова сте умни и красиви... колкото да изкарате по 20лв от площадни мероприятия. Там ви свършва и ума и красотата на площада. И струва 20лв.

54

Анонимен

преди 7 години

Ако имаше правна система и бяха осъдени всички незаконно забогатели политици и бизнесмени,никога нямаше да се стигне до заеми.Благодарение на Борисов България е икономически вече заробена това е истината.Колкото и да се хвърля,че строял ама тангенти,магистрали,станции не важи.Той си изигра неговата роля.

53

Анонимен

преди 7 години

Абе не знам кой какво изтеглил Обаче знам, че при Орешарски фалира банка, бяха спрени еврофондовете и нищо не се строешеЗнам също че при Бойко се строят много неща, икономиката расте, режат се ленти, безработицата пада, заплатите растатТака че този пишман-експерт на снимката да се скрие някъде, че става за смях

52

Анонимен

преди 7 години

Като почнат да растат лихвите от догодина и цъфнат 2,5-3 млрд лихвени плащания през 2018 тогава ще питам мутрокумунистите от ГРЪП

51

факти

преди 7 години

След опрасканата КТБ и високия % по предходно изтегления дълг 16 мил ЛЕВА!бяха задължителен ход за да може да се изплащат пенсиите и соц.добавкииначе казано заменен беше един по-неизгоден кредит с далече по. добри условия и на фона на галопираща инфлация това беше най- правилния ход-Ако това не се оценява от иначе компетентен икономист то най. добре е "да се разпусне" коментара му защото е поредния неаргументиран блъф

50

HELLAS BARETA POLICE

преди 7 години

БОКУ ТЕГЛИ 16 МИЛИАРДА ЕЕВВРОО 1!== 32 МЛР ЛЕВА..ПАК ТЕГЛИ 8 МИЛИАРДА ЕВРО ПРЕДИ 5 МЕСЕЦА.. И СЕГА НА ДВА ПЪТИ ПО 1.2 МИЛИАРДА ЕВРО !! = ВСИЧКИ ПАРИ = 26,4 МИЛИАРДА ЕВРОС !!ОРЕШАРСКО НБИЩО НЕ Е ТЕГЛИЛ !!

49

гтф

преди 7 години

до 61, ми на фона на боко - малко са. Кой мислиш, че ще ги връща, гербавите крадат, клат за последно

48

Анонимен

преди 7 години

Че вървим по пътя на Гърция, вървим...Ама за КТБ сте виновни вие и целта ви бе далеч над това - да се повтори 1997, за да се окраде капитала на всички. Борисов просто нищо не направи за да я спаси. Даде урок на тези, които са в политиката или искат да влязат в полтиката - да се съобрязават.Браво, че тогава поне стабилизира държавата/сигурно има и защо/

47

До "много знаещ

преди 7 години

КТБ я фалира Боко и шайката му !!!Това са такива игри с такива пари , дето никога не сте виждали и дори не можете да го асимилирате! Ай наздраве , налейте си една ракийка овчички!

46

Анонимен

преди 7 години

Когато цифрите говорят, тиквите трябва да мълчат

45

Анонимен

преди 7 години

ДАаам. Свети Бойко. Всичко що прави погрешно и в ущърб на България се приписва на други. Те, другите взикмат кредити, той - Бащицата, света вода ненапита. Той строи, други му подливали вода, та псотроеното се оказва некачествено и прескъпо. ХвалЪ на простацЕте, които го благославят и гласуват за шайката МУ.

44

TBH

преди 7 години

В царството на слепите едноокият е цар

43

aa1830

преди 7 години

Точно този да говори за банки, дето го измъкваха през задните входове и шахти и при чието управление фалира КТБ....наглост нечовешка....една мишка има повече достойнство!

42

Анонимен

преди 7 години

Този на снимката го командваха от сараите. Играеше по свирката на Доган пашаДоган поръчваше музиката, Орешарски подскачаше Накрая на народа му писна и изгони наглия орешак с камъни

41

Фалш

преди 7 години

Тогава Тиквата изкара "красивите протестиращи" защото с Цвъки , Фидосова и Мозъка влизаха в панделата!Пеевски им беше набрал много!Бяха купени телевизии и журналисти в името на спасението на Тиквата!Свалиха Ореха със заговор, от хорски срам Тиквата не изпрати мутри направо от вътре да ги извадят!

40

Анонимен

преди 7 години

ЕПА нали вие започнахте строежа на пътя.....

39

Анонимен

преди 7 години

Прав е! Борисов е вече 7 години премиер и всичките му бюджети са с дефицит, въпрос на време е кихвените плащания да нарстнат и всичко да гръмне

38

ист

преди 7 години

Орешарски, доброто за България е че не върви по твоя път. Как не те е срам да се показваш.

37

Анонимен

преди 7 години

Toва е идеята - да те хванат за гушата Ротшийлдовците. Какво мислите, че обсъжда Сталинка на срещата на Билдербергите тия дни?! Няма да мирясат тия и*диоти докато не ни поробят и чипират.

36

тони

преди 7 години

Не знам за народа Пеевски ли е по важен или билетчето от1.60 лв.И дали е реално да има протести за Пеевски ,а за повишенията ???? *** ни как си искат,а сега ни занимават и със някакъв си Митьо,за да не мислим за следващия заем,които гласят или слдващото увеличение.