138

Анонимен

преди 7 години

*** народ слаба държава

137

Българин

преди 7 години

Престанете да тълкувате обществото в Русия. Решили са да си вземат нещо, ок. Как се разделят неща дето са били 1000 години общи. Когато се развеждате със жена си някой налага ли ви санкции. И обявяват ли ви за морален *** и прави ли са? Демократи и НАТО смешна работа!

136

Анонимен

преди 7 години

В Русия: Хъс има, пари няма............За две пици винаги ще се намерят.

135

Анонимен

преди 7 години

До Анонименистина какво става ...хората са мотивирани работят ...изкарват пари ....и не им пука за Европа ...само в евроа си мислят че русия е зле ...елате да видите---------Ще дойдем, ама няма да е тая година...

134

Анонимен

преди 7 години

До Odysseusа ракетните им двигатели ...не са ли мярка а ..самолетите им ...не са ли мярка а петрола и газта която продават ...не са ли мярка а ядреното гориво с което работят 50% от световните АЕЦ-ове не са ли мярка а житото ....тази година на първо място по износ ...не са ли мярка ...не бе не са мярка Русия ...ама всеки се съобразява с тях ......само ти НЕ !!!!пишеш глупости мой човек ...

133

Анонимен

преди 7 години

абе я елате в Русия да видите наистина какво става ...хората са мотивирани работят ...изкарват пари ....и не им пука за Европа ...само в евроа си мислят че русия е зле ...елате да видите ка си живеем в русия...Европропагандата е като машината на Гьобелс....1941-45германия не е забравила как се манипулира ....сега Германия манипулира цяла Европа !...барабар с България !!!

132

Анонимен

преди 7 години

Пак не чета. Автора в подзаглавието!

131

Анонимен

преди 7 години

До тешкара от кривабараАз разликите и приликите ги зная много добре...както се казва, доста съм и учил по темите. То и тук произвеждаме Либхер, но никой не казва, че това са български хладилници.И никой не ти говори за производство на ишлеме.Дай пример с нещо измислено, разработено и произвеждащо се в Русия- КАЧеСТВЕНО.Нали била нация техническа.И защо руския хладилен завод не издържал конкуренцията на Аристон? Нали руско, качествено...страхотно.

130

тешкара от кривабара

преди 7 години

До анонимен 237,А ти случайно да правиш разлика между производство и сглобяване! Хладилници в Русия са се произвеждали и преди Аристон да стъпи там, само че Аристон почва да конкурира местното производство на място и то не издържа конкуренцията и се свива! Аристон пък разширява производството си в Русия и както виждаме дори изнася! То по твоята логика излиза, че в Полша например също не се произвежда абсолютно нищо!

129

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 239 Абе не занам ама Амрикаците още купуват ракетни двигатели от Руси ....и 50 % от европа зарежда ядрено гориво от рисия ....а иначе Риснаците са *** ...ама НЕ СЪВСЕМ !!!!

128

Анонимен

преди 7 години

До АнонименВЧЕРА ПРЕДСТАВИХА НОВИЯ РУСКИ САМОЛЕТ. НАЙ-ДОБРИЯ В СВЕТАЗапалил ли е? Че...те си имат проблеми с тези неща :)) А и..не се и съмнявам...те, руснаците и лай*о да произведат, ще кажат, че е най-доброто в света :))

127

Българин от казан

преди 7 години

И пари има ...и хъс има ...а вие в Европа си пишете каквото искате .....Пропагандата ви е уникална !!!!

126

Анонимен

преди 7 години

Хаха...и какво като е произведен в Русия, бе?Това да не би да означава, че руснаците са го измислили, разработили и проектирали??Това означава, че Аристон използва евтината блядска работна ръка.Ама, това путинофилите са известни в цял свят, че икономиката и финансите са им слаби страни.Те си мислят, че щом нещо се произвежда в дадена страна, то тя е негов истински собственик и производител :)) Много сте зле, честно. Уникално зле сте. Аристон бил руски, защото го произвеждали в Русия!! Хаха

125

тешкара от кривабара

преди 7 години

До 233,А преди това бяха толкова напреднали в технологии, иновации и т.н., че чак от Германия ги молеха за патенти! Ей този Путин- как успя така да я разсипе тази Русия! Как хубаво си живяха руснаците при Елцин, лека му пръст!

124

Анонимен

преди 7 години

Руснаците са смешници, само медийната им пропаганда е на ниво. Станаха за смях последните години, толкова петрол и газ и толкова скапана държава без никакви технологии и иновации. Дори арабите са пред русия вече.

123

тешкара от кривабара

преди 7 години

Ами да, на мен хладилника ми е Аристон и също е произведен в Русия! Конвектора е инфрачервен- Алмак! Прахосмукачката е Ролсен- купени от Варна!

122

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 224Труден въпрос. Мъча се да се сетя КАКВО НЕ СЕ ПРОИЗВЕЖДА ама не мога. :)

121

юбералес

преди 7 години

До АнонименНай-големия държавен дълг е на САЩ. Той е в долари, а както знаем това е държавата, която има право единствена в света да произвежда тези долари с нищожни разходи.

120

юбералес

преди 7 години

До АнонименРакетата с която е изстрелян първия ''спутник'' през 1957г. от Капустин Яр, ракетата с която е изстрелян Гагарин от Байконур през 1961г., и ракетата която е стъпила на луната е конструирана от един и същи човек, произведена за първи път в една трета държава и изстреляна за първи път в космоса на 02. 10. 1942г. Въпросът кой и къде оставам на теб.

119

Шоп

преди 7 години

Ипотечен кредит в БГ 5%, в РУ 25-30%.Аре пътувайте.