23

Един от Северозапада

преди 8 години

Друса ги тия яко параноята!!! Нещо на Плевнелиев ми напомнят.....

22

погр ебален агент

преди 8 години

Русия не е империя. Достатъчно е да погледнете географската карта на Русия и ще се убедите, че тя има достатъчно територия.

21

Анонимен

преди 8 години

Последният полски войник е бил Владислав Варненчик, ама и той е само половин поляк, нищо не става от тия пияници, камо ли съюзник на НАТО.

20

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен--8;Вземи прочети история. Кланетата на Гурко когато беше Генерал--Губернатор на Полша,Прочети за Агресията на СССР срещу Полша 1920 г. Поляците ги набиха като Магаре на Чужди снопи. Ами след ПАКТА с Хитлер разделиха Полша--68% за СССР и 32% за Хитлер. В ПАКТА пише, че ще нападнат ПОЛША в един ден и час. Сталин забави до 17.09.1939 г.За да излезе Хитлер виновен за ВСВ. На 21.09.39 г направиха съвместен парад на ПОБЕДАТА. Участваха Ген. Кривошеин и Ген Гудериан.

19

Анонимен

преди 8 години

Смятайте колко е зле НАТО, щом поляците минаха в опълчение. Това означава, че нямат никакво доверие на алианса.

18

Мартин

преди 8 години

Тия, полските мифки съвсем изперкаха, партизанско движение едва ли не. Те, като нашите партизани едно време, никой не ги е търсил, ама те са се криели в гората. Тук работата е по скоро да настройват народа си против рашките и да искат повече пари за военен бюджет. Ще задържат фронта ако Русия ги нападне а после ще връщат териториите с помоща на нато. Дали, някой от вас е поглеждал картата на света, каква е територията на Русия, дали им е нужна още земя. И все пак, ако рашките решат, ще ги,......

17

Анонимен

преди 8 години

Тая руска агресия кви неща прави а?:)

16

Иван

преди 8 години

Поляците ги тресе голям страх, стават смешни.

15

преди 8 години

Като стана дума за полските военно-патриотични традиции да споменем и за една друга полска традиция-презрително и високомерно отношение към всички съседи в мирно време и бързо вдигане на белия байрак, когато дойде съседът с голямата тояга.

14

Анонимен

преди 8 години

Пак ще се чака 10-15 години да се развие фашизма, само че сега Германия не иска, а бутат Полша и Украйна, пълни с безмозъчни магарета готови да ***. И за какво, да се разделя наново светът. Американците са мишки и ще чакат, а бутат тези фанатици стещу Русия.

13

dj

преди 8 години

До Анонимен: Русия разбира единствено от яка сопа.A ти от един по дебел

12

@Мишо от Сервантово

преди 8 години

Ти като не разбираш великата идея на Сервантес я по добре не пиши.Дон Кихот е човека на ду.ха, винаги във всички векове осмиван и гонен. Той има идеали, които другите нямат и му се смеят, защото не го разбират. Именно неразбирането на Дон Кихот от околните е причина за трагедията му. Защото той вижда, докато другите са слепи.Айде стига толкова безплатни уроци за лаици дето си мислят, че разбират от литература.

11

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 6фашистите са първи братовчеди на комунистите. Да се избият!

10

Анонимен

преди 8 години

Всичко хубаво, ама Украйна продължава да е разделена и на територията и да се води война. В началото си мислех, че руснаците са прави, но вече не знам кой е прав. Украинците не са ли и те хора?

9

Мигел Де Сервантес

преди 8 години

Дон Кихот проектира върху вятърните мелници стремежа си да бъде смел герой, преживял нелеко сражение. За него те са великани, които трябва да бъдат победени. Липсата на външни стимули, които да провокират безстрашие и непоколебимост у героя, го кара сам да създаде такива.

8

Анонимен

преди 8 години

Е там нямат ли си "русофили", които да са готови да се бият против Полша на страната на "червената армия"?

7

Анонимен

преди 8 години

"Поляците винаги са били напред, ето така се дава отпор на руската агресия."Отпор на каква руска агресия? Полша не е нападната, нито й е нарушен суверенитета.

6

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен2фашистите са ***

5

ай де стига

преди 8 години

Голям смях пада,тука така е написано че все едно Русия се готви да напада някой!!!като укрепвала своята военна инфраструктура и правела нови поделения!!!на своя територия!!!но няма нито дума че НАТО разполага нападателна чужда техника и прави учения и провокации до границите с Русия!!!

4

Дон Кихот

преди 8 години

Полското опълчение - битка с вятърни мелници.