147

Анонимен

преди 8 години

Орешарски е пъти по-свестен от Банкянския г.з,който вместо премиер по му отива роля в някоя евтина холивудска продукция.Краят ще е с гръм и трясък тежко на България

146

nexussss

преди 8 години

Ти си за показна екзекуция Боце, барабар със ордата послушници гравитиращи край тебе и чакащи да им подхвърлиш някоя огризка....но и това ще стане скоро ми се струва. Рано или късно народа ще си отмъсти за целенасочения геноцид срещу него. БЪДИ СИГУРЕН В ТОВА !!!

145

Варна

преди 8 години

Кой бутона парите на УМБАЛ Света Марина Варна в Ктб,Герб директор!!!

144

Анонимен

преди 8 години

Расте кратуната на Боеко и наглостта на гербаджии.Всичко до което са се докоснали се руши.Построеното до 2008 и след това може да се види в отчети на НСИ. Има малък шанс да изплават на повърхността, но с тези кадри дето ги събират от кол и въже едва ли.

143

Анонимен

преди 8 години

"Борисов: При мен банка не е фалирала"Не е късно, Бочко, не е късно. Докато работиш под девиза "Дойдох, оср*х, другите след мен да се оправят" не може да се очаква нищо хубаво.

142

Анонимен

преди 8 години

до 181! Куфраш, какви плещиш? На 100% си или платен или деградирал! Сумати и специалисти избегаха! засрами се куфраш!

141

До 181

преди 8 години

За кой комунизъм говориш бе? За комунизма който възпитава и учи тиквата от село Банкя ли? Същия комунизъм му даде членска комунистическа книжка в школата комунистическата в Симеоново! Ти добре ли си бе? Според теб тиквата по малко ли е червен?Как не те е срам да хвалил комуниста ББ?

140

Пенъ ЦРУту

преди 8 години

Пък комшията пие ракия на терасата в отсрещния блок,барна жена си за гъзо и си го премести у другио крачол.......подробностите по късно ако земат да се саукупляват!!!

139

Бърборко Борисов

преди 8 години

Да расте и безработицата и корупцията и бедноста.

138

Анонимен

преди 8 години

Борисов и служебните премиери на Плевнелиев и Цацаров пуснаха слуховете за фалити на банки, за да съборят Орешарски и да заграбят властта.

137

Анонимен

преди 8 години

Сигурно Виденов и Орешарски са виновни и за източването от американски мутри и офшорни бандити на 3000 американски банки фалирали през 2009 г.

136

Анонимен

преди 8 години

Най голямото зло което се е случвало на България е мафиота - престъпника - убиеца агента на ДС на БКП: Бойко Методиев Борисов! Тая тиква успя да затрие цял един народ...нещо което дори османското робство не успя да осъществи!

135

Анонимен

преди 8 години

боко спри да дрънкаш глупости... България е с рекорден външен дълг и сега ако направите простотията да вземете Ф-16 от португалия ще прахосаш още няколко милиона за да обслужваш американски интереси

134

Анонимен

преди 8 години

Борисов е много прав!Всичко расте, най-паче цените и външния ни дълг Моля те , Господи,дай на човека, който сега чете тези редове всичко,което иска от Теб!Дай му го в пълна мяра, както само Ти умееш да даваш!И нека той бъде щастлив във всичките си дни, а ако това е невъзможно, поне малко... колкото може!Надари го с крепко здраве и любовта на близки хора, с разбиране и съчувствие Направи така, че душата му да е озарена от любов към всичко съществуващо!

133

!!!!!!

преди 8 години

НАГЛЕЦ СИ ТИ БОРИСОВ, ГОЛЯМ НАГЛЕЦ .

132

Жан

преди 8 години

До Вярно е, ама не баш-как не е баш?Върна се от Америка и пуча започна.Всичко заради хамериканските интереси и Южен поток.Цветан Василев щеше да строй със свои фирми и т.н....

131

Варна

преди 8 години

Тикво куха без семки...ела във Варна шамандура да те правим ***!!!!!!!!!!!

130

Вярно е, ама не баш

преди 8 години

Баце може и да не е фалирал КТБ, само дето при него половината държавни предприятия и общини си набутаха кинтите там. Това означава, че Б.Б. е надул балона КТБ целенасочено или просто от липса на компетентност. И в двата случая носи вина.

129

Жан

преди 8 години

Блъсни баба си по стълбите и я питай,защо бяга!Та и неговата работа:той помогна за фалита на КТБ,сега пък ....дрън дрън!Те това е наглост и безочие,ама народа си му се радва!Да страда тогава!

128

bms

преди 8 години

Кога ще спрат лъжите на този . Хората му вярват и положението ще се скапва още и още.