69

кръглоглавчо с честн

преди 8 години

Идеята на заема е финансово стабилизиране, защити се Горанов" Колко пъти трябва да ви обяснявам бе:КЪЩА СТРОЯ, Шиши бега и вече не ми пуска!

68

Анонимен

преди 8 години

Др. Нинова беше изгонена от икономическото министерство за кражби и рушвети . Доста ми е трудно сега да ръси мозък и морал , защото ги няма . Някой е излъгал *** за предсрочните избори , че ще стане нещо по добро за БСП . Не няма , щом като и вашия социолог червен Кольо дава 10 % на БСП , значи реално са 5 % . Ами сега ко ша праим , а другари .

67

Анонимен

преди 8 години

Време е народа да вземе нещата в свой ръце и по всички стълбове в София да висят в следния ред / минисър-депутат , министър- депутат / но с главата надоло

66

Анонимен

преди 8 години

Стар дълг, нов дълг, алабала, резултата се вижда - в края на април 2016 държавния дълг е 26,1 млрд. лева, а беше 15-16 млрд. когато Орешарски подаде оставка през 2014-та. При това и Фискалния резерв сега е с 3 млрд. по-малко.

65

Анонимен

преди 8 години

пак ще крадат , нямат и срама даже

64

Анонимен

преди 8 години

Държавния дълг по последните данни на МФ в края на април 2016 държавата е на минус (Фискален резерв минус Държавен дълг) в размер на 13,8 млрд. лева. За сравнение Орешарски остави през юли 2014-та финансите на държавата на минус в размер на 9,5 млрд. лева при спрени еврофондове заради ГЕРБ (2009-2013 години). След Орешарски еврофондовете ги пуснаха отново заради неговото управление. Сега пак ще ги спрат заради ГЕРБ, но това ще го разберем след ГЕРБ при следващите.

63

Анонимен

преди 8 години

тази жена ми харесва , някъде бях чел предсказание че жена ще дойде на власт и тя ще изведе България от блатото , може би този момент вече настъпва

62

Реалист

преди 8 години

До АнонименИзлиза единствено това, че ни управлява мафия......

61

Анонимен

преди 8 години

Няма БСП ГЕРБ СДС БЗНС ДБГ ДСБ... нещата са "бедните" срещу "богатите" или направо - политиците срещу народа

60

Анонимен

преди 8 години

преди седмица пишеше че имало 4 милиарда събрани от контрабандна стока сега пише че ще теглят нов дълг , какво става тука , когато бсп беше на власт и орешарки се опита да изтегли 1 милиард от гроб скочиха и казаха не , държавата щяла да фалира , а от тогава насам герб май вече изтегли над 12милиарда ако не се лъжа

59

Анонимен

преди 8 години

След като кражбите се плащат от всички и няма наказани, се чудя кога ще има следващ епизод на банковия сериал

58

презкурамие

преди 8 години

Заради герб минах в сивия сектор, ама и не съжалявам.Откакто не плащам една стотинка данък , не ме е яд като чета такива новини.

57

ВРЕМЕ Е

преди 8 години

Всяка смяна на Властта е добра , да дойде БСП пак на власт и да вкара Борисов и сие в Затвора .Така се прави в ЕС , примери много .Не може вчера да изтече Истината че в Здравната Каса всеки един чиновник взима по 10 000 лева заплата .Та ние които си плащаме здравните вноски не можем да им платим заплатите , камо ли да останат за лекарства , лекари и болници .

56

Анонимен

преди 8 години

Харесвам членовете на БСП, когато са в опозиция - честни, искрени, креативни, остроумни и т.н.

55

Анонимен

преди 8 години

С лихвите 2 милиарда плюс ония 30 отпреди та 32 милиарда. Последните били да се стабилизираме финансово. Едните предлагат, другите се съгласяват и каруцата върви.

54

Анонимен

преди 8 години

Всеки ден управление на ГЕРБ, струва между 60 и 100 милиона на българския народ. Лошото е, че тези милиони ги плащаме всички, а не само тези дето ни натресоха ГЕРБ, като гласуваха за тях.

53

Факт

преди 8 години

Факт е, че нормални партии няма да се появат, докато има такива като номер 55, които под строй гласуват за "правилната партия". Засега спусната им правилна партия е ГЕРБ, утре не знам коя ще е. Какви ще са партиите се определя от гласоподавателите. Щом гласувате за такива като ГЕРБ, такива като ГЕРБ ще ни управляват заради вас и нормални партии няма да има.

52

Анонимен

преди 8 години

Да свалим ГЕРБ!!!

51

Анонимен

преди 8 години

Няма такова понятие "бюджетен излишък" ! Преди време *** предвиждаха голям "излишък", за да ги раздадат на свои фирми! Някой да помни властник да е давал точен отчет за изразходваните средства? Това е традиция на кражбите независимо кой е на власт. А тук група червени тролчета *** в хор, че само герберите са крадливите!

50

Анонимен

преди 8 години

Кутевските помиярии пак са се развихрили да защитават другарката Нинова :)))))