100

Анонимен

преди 7 години

В живота е така - ако си просиш одобрение, ще получиш и критики.

99

Блокиран в Дневник

преди 7 години

Супер си е Каролина-Клер, много красива а и очевидно интелигентно момиче след като прочетох писмото и. Наистина е странно да предизвиква вълнение една рокля. Имала пари майка и - купили са я. Да не започнем да коментираме всеки луксозен джип който мине на улицата.Пожелавам ти успех, Каролина.

98

до 112

преди 7 години

То поне да беше наистина някоя красавица... най-обикновено момиче

97

Край

преди 7 години

В 90% от случайте на лесно похарчени -лесно изкарани пари стои престъпление - Корупция /на тая баща и сигурно работи обществени поръчки/, наркотици / забранете на Коцето да продава пък тогава му вижте въврежната дискотека/, проституция. И така. Чисти са парите само на някой артисти, спортисти и певици.

96

Анонимен

преди 7 години

Това момиче дали е наясно в каква бедна държава живее и че повечето хора не са виждали толкова пари накуп? Да беше казала само, че роклите й са дизайнерски, няма по-грозно нещо от това да назоваваш придобивките си с цените им и чакаш възхищение.

95

Анонимен

преди 7 години

ПАТ КА ЗА СКУБАНЕ. СИГУРНО ЩЕ СЕ НАМЕРИ НЯКОЙ ДА Я ОСКУБЕ И ДА И БИЕ Ш УТА.

94

Майка

преди 7 години

А, бе, момиче, наистина ти желая да си жива и здрава. Но не ми се мисли какво ще се случи, когато парцалките за хиляди долара спрат да те радват, с какво тогава ще избиваш комплексите си...Проумей, най-ценните неща в живота не се купуват с пари! И дори лицемерно хората да ти демонстрират уважение, никога няма да е истинско, ако е само заради благосъстоянието ти! Всички или почти всички българи подпомагаме хора в нужда, но, знаеш ли, че бедните хора дават много повече от такива като теб?! Помисли

93

Анонимен

преди 7 години

Нормалните хора не се впечетляват от подобни глупости. Какво ме интересува някаква си колко пари похарчила. за бала си...

92

Анонимен

преди 7 години

ПРОКУРАТУРАТА И ДАНЪЧНИТЕ ДА ПРОВЕРЯТ ДОХОДИТЕ НА СЕМЕЙСТВОТО.

91

Анонимен

преди 7 години

За много хора не е проблем да извадят 15-20 хиляди и да ги профукат за някоя глупост, но не го правят, или ако го правят не се хвалят за това в и-нет, но в конкретния случай не момичето е виновно, а нейните родители. Страното в случая е, че и това момиче, както и онова от Пловдив си мислят че им завиждаме, лично аз не им завиждам, съжалявам ги, защото имат много сериозен психологически проблем

90

Анонимен

преди 7 години

До робокопА от къде ги е взела , кажи и аз да си набера?

89

робокоп

преди 7 години

Като има пари да си ги харчи, ако ги е взела от вас, тогава се възмущавайте.

88

Анонимен

преди 7 години

Парите са си нейни( на семейството и ) да ги прави каквото иска . Само не ми обяснявай за честно спечелени пари . Ако знаеше как се изкарват, едва ли би дала 15 хиляди за бал. Лесно е да си "благороден" когато си богат . А ако не си ... ???

87

123

преди 7 години

Само като я гледам тая селска рокличка,на Илиенци има такива,какво се прави хаха а тия арабски дизайнери са си баш '' дизайнери'' ,кой знае във каква *** са й я Сътворили хаха а тя се прави на много скъпа,не стига,че е грозна,ами и проста.

86

Анонимен

преди 7 години

Сега като се почне едно ходене по сутрешните блокове и още една Николетка се роди...само това ни трябва... Журналистите , вие сте виновни, вие и само вие!

85

Лора

преди 7 години

Миличката, колко е ограничена. Похвално е все пак, че прави опити да бъде интелигентна, "бяла и добра". Вероятно всичко е опит на майката да я направи известна, заради самата известност, както много популярни кифли, които се изявяват напоследък из медийното пространство. Жалко е наистина, но...и от това очевидно се печелят пари.

84

Анонимен

преди 7 години

Има една дума "ПАРВЕНЮ" Обозначава забогатял ***.Принц;еската дали я знае тази дума? Ами!

83

Анонимен

преди 7 години

В Торонто живее един българин от с. Горно Абланово, Русенско. Игнат Канев се казва и е на 90 г. Той е милиардер, но никога не съм чул да каже "костюмът ми е от еди кой си дизайнер и струва 15 000$", макар че нали се сещате, че едва ли пазарува от Илиянци и може да си позволи и за 15 млн. ако иска.Та този човек е един от най-скромните, които съм виждал.

82

мариян

преди 7 години

тази мадама си живее в някакъв си неин , измислен свят и тотално е изгубила връзка с реалността и стойността на парите

81

Анонимен

преди 7 години

ВСЯКО ЧУДО ЗА ТРИ ДНИ, НАЙ-ГОЛЯМОТО ЗА НЕДЕЛЯ.И ТАЗИ ЩЕ МИНЕ И ЩЕ ЗАМИНЕ, СЛЕД ДЕСЕТ ГОДИНИ ЩЕ Е АМОРТИЗИРАНА КАТО МНОГО ДРУГИ.