50

Tina

преди 8 години

До Анонимен:"Тука повечето не виждат каква яка мацка има, ами философстват".Очевидно това е искало мамчето...Всичко се вижда и всички го виждат, споко.Ако и ти имаш такава хубава жена, пусния за дама на сина ти на бала му.Без да се притесняваш и без да се плашиш!После защо имало легенди и митове за синове, които убиват бащите си, за да се оженят за майките си...

49

Анонимен

преди 8 години

Не че нещо, ама майка му както е на 40+, може да прибере повечето му 18-годишни съученички в малкия си джоб - и като физика, и като излъчване, и като емоционално състояние. Вижте я само колко е непринудена и естествена и не излъчва никакви комплекси. Просто си е уверена жената и няма никакви притеснения. А днешните абитуриентки ще се избият коя да е по-кичозна, за да привлече изкуствено вниманието и коя да е с по-патешки джуки и с повече лайкове. А тази жена не е зависима от ничие мнение.

48

Анонимен

преди 8 години

На този, който през един пост пише, че е била ромка, ще му кажа, че си е чиста българка. И в това, което е направила,няма нищо лошо. Жената си е хубава и си е свободна да прави каквото си пожелае, стига да не пречи на никого. Не е длъжна да ви иска разрешението и одобрението.

47

Анонимен

преди 8 години

Тука повечето не виждат каква яка мацка има, ами философстват. Спрете да мислите за Путин бе хора. Кастрират ли ви , какво ви правят?

46

Анонимен

преди 8 години

До TinaДоколкото разбрах момчето е имало приятелка преди бала.- - - Но онази отишла на бала с баща си , а този с майка си ????

45

Анонимен

преди 8 години

мдааа навремето е нямало джуки , силикони ето за това харесвам каките над 30 имат някакво сексапилно истинско излъчване което в младите го нямааа аз като видя една 23 24 с надути джуки не искам да говоря с нея представете си като стане на 30 какво чудовищее

44

Анонимен

преди 8 години

Инфантилна работа.

43

Завист ???

преди 8 години

Каква завист бе ? Около този и баща му е пълно с "приятели". На това ли да му завиждам ?

42

Анонимен

преди 8 години

Половината български мъже живеят с майките си до 40, ама един младеж младеж решил да покани майка си за дама на бала от уважение към нея и вече по-черен от него няма. Айде вижте си първо гредата в своето си око и тогава коментирайте. Който е безгрешен да хвърли камъка? А и аз лично не виждам нищо нередно, дори е достойно. По-добре ли щеше да е да и каже "айде, ***, кихай кинти за бала и се скрий някъде да не ме излагаш"

41

Tina

преди 8 години

Доколкото разбрах момчето е имало приятелка преди бала. Отскоро вече няма...Млад е, зелен е, нормално е да се заблуди. Майката е родителят,възрастният, тя е трябвало да спре това.Дано мочето се усети навреме, преди да стане на 80 и тогава да си отговори на въпроса защо жените цял живот са бягали от него.Майки и бащи, живейте живота си чрез себе си не чрез децата си...

40

Анонимен

преди 8 години

Арна е жената, даже каматна.

39

1

преди 8 години

Нищо против мамата, ама няма ли девойки за този младеж? Кога ще се сложи край на тази простотия "бал по български"?

38

Анонимен

преди 8 години

Тре жули - казват французите ! А у наше село само казват - па жули, па жули, па жули ....

37

:))))

преди 8 години

голям филм 500 000 станаха 2 милиона :)))))

36

да

преди 8 години

всички тук много завиждат и злобеят, че майките им не изглеждат така.. защото ако *** изглежда така.. ехеееее.. всъщност.. всеки втори ще пробва да я нае.бе.. и ти.. ще се радваш ли, бе д.ебил :)))))

35

Анонимен

преди 8 години

До АннаАма как злоба бе Анче ? Любов бе, любов и предлагат всички .... Ти на тази работа злоба ли викаш ?

34

до да

преди 8 години

Прочети предните коментари и ще разбереш в какво се състои....

33

Анонимен

преди 8 години

Как пък веднъж не прочетох статия с преобладаващи положителни коментари? Изумявам се от къде тази изборетателност във всяка новина да виждате нещо лошо и нищо хубаво. Ако цялата енергия на злобата в България я бяхме впрегнали за стойностни неща, да бяхме минали Швейцария и Австралия, взети заедно.

32

да

преди 8 години

и в какво точно се състои завистта..? че тоя е отишъл на бал с майка си ли:))))))) за мащабите на европейските държави никак не сме мънички, но по брой дървени философи - демократи сигурно сме първи в света :)))

31

до варг

преди 8 години

Варги, а ти колко точно дни трудов стаж имаш? А, Ивелине? Ако казармата не я броим, май 0, а? И от къде знаеш, че госпожата няма?