17

Анонимен

преди 8 години

Човек на 21 ако реши да посяга на живота си,едва ли някой може да го спре! Жалко за момчето!

16

до Joan

преди 8 години

1во 21годишен не е дете ! 2-ро полицията пребират пускат и бла бла но не преглеждат това е болнците.. 3-то ами ако не са майката и сестрата комшията ли е виновен,че това момче не е в психиятрия?

15

Възмутен

преди 8 години

Виновно е семейството!Стига сте търсили вина, където я няма.Да го бяхте лекували вие , никой не ви е длъжен!

14

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 5А като потърсят психолог или психиатър кой ще им плаща бе мишок?И как ще го накарат насила да се подложи на терапия?

13

Исти

преди 8 години

Бог да го прости горкото момче,но полицията не е лекар и не е можела да го лекува. Тя не е и хотел,а момчето не е било международноопасен престъпник,за да бъде задържано задълго- затова са били принудени да го пуснат. Проблемът не е в полицията,а в соцсистемата: тя не е предвидила за народа специален закон,по който да бъдат спасявани хора със суицидни мисли или с тежки шизофренни пристъпи.

12

Пилафец

преди 8 години

До з н а й к оабе ти тука ли си пак бе! Бръже да одиш да нараниш кокошките, че съга че доде макяти да ти издърпа ушите.

11

Анонимен

преди 8 години

Бог да го прости момчето,но не виждам в какво обвиняват полицията?!Пълнолетен,без налични данни или прояви за невменяемост!А по повод задържането,квичащия Анонимен 2 не е зле да вземе да се запознае с това,че полицията има право да задържа в случаи,когато лицето с поведението си е опасно за себе си или другите,а щом отпадне подобна необходимост,трябва да се освободи!Разбра ли бе господин неграмотен Многознайко!

10

ss

преди 8 години

гледах днес майката и сестрата на момчето - защо никой не ни се обади да го приберем --> защото има 18 години и сам отговаря за себе си ! защо разследващия полицай го нема --> ами защото на човека си има работно време и одавна това за родино го нема ! защо нема дежурен разселдващ --> защото държавата нема пари да плаща !!!

9

Joan

преди 8 години

Понякога тези депресии са моментни състояния, могат и да се лекуват с тежки медикаменти. Трябвало е да извикат родителите или лекари, очевидно момчето се е нуждаело от спешна помощ. Това показва безхаберието и ниското ниво на българската полиция. Ако се случи с техните деца, тогава ще разберат какво е. А на тоя дето обвинява родителите, искам да кажа да не дава господ неговите деца да са болни - депресията е заболяване на генетична основа и понякога никой не е виновен. Не упреквайте родителите.

8

до кога

преди 8 години

Няма такава държава и такава полиция,живее ме в някакъв абсурд....

7

Анонимен

преди 8 години

В бг е по добре да си нямаш работа с полицаи, прокурори, адвокати. Ще ти донесат много повече неприятности, вместо да ти помогнат.И да...момчето е било в депресия, със слонност към самоубийство. Трябвало е да извикат специалисти. Но бг полицая е ***, неук и с ниска чалга култура. Нищо добро не ни очаква от там.

6

Анонимен

преди 8 години

Трябвало е да му се помогне да преодолее депресията. Затова са психиатрите. Но не би

5

Анонимен

преди 8 години

И какво да направи полицията, да го прибере в затвора ли? Не, че и там не може да се самоубие, даже ще има още по-основателна причина.

4

Анонимен

преди 8 години

ЗАЩО НЕ СА ПОТЪРСЕНИ ПСИХОЛОЗИ ИЛИ ПСИХИАТРИ. И КЪДЕ СЕ Е ЗАПИЛЯЛ ТОЗИ РАЗСЛЕДВАЩ, КАКВО ВЪОБЩЕ Е РАЗСЛЕДВАЛ ТОЙВЪОБЩЕ КОЙ ОТ КОЙ ПО-ГОЛЕМИ НЕКАДЪРНИЦИ.

3

Момо

преди 8 години

Абе не, че нещо, но той сам е решил това и, ако действително го е искал никой не е в състояние да го спре.Предлагате да е бил завързан ли? После пак ще квичите, че му нарушават правата.Имал е желанието и смелостта - направил го е.Близките да търсят вината в себе си, а не в другите!П.П.: Защо е взел това решение? Някой знае ли?

2

Анонимен

преди 8 години

Какво прави човек с опит за самоубийство в ареста не е ясно. Той се е нуждаел от спешна медикаментозна психиатрична помощ.

1

Анонимен

преди 8 години

ОСТАВКА БЪЧВАРОВА