70

Анонимен

преди 8 години

"Ицата е просто представителна извадка на всички вас:"Не, не, точно ти си представителна извадка на една група от хора- тази на провалените нещастници, злобни и завистливи, но с големи усти.

69

D[V01D]

преди 8 години

...потвърждава правилото. Но нее, *** е най-голям, от всичко най-много разбира и когато се провали с гръм и трясък все другите са му виновни. Ицата е просто представителна извадка на всички вас: комплексари, мегаломани, някои може би талантливи, някои може би родолюбци, но всички до един готови на много неща заради едни хартийки. Живейте си вашия живот и оставете драмите за другите, пък току виж и вие сте постигнали нещо значимо.

68

до 52

преди 8 години

"А-у-у каква сагуба за Марадона , няма да спи една седмица !"Марадона няма да спи една седмица, защото пак е предрусал с кокаин. :DА сега сериозно, Марадона имаше желание да дойде и до последно търсеше начин да го направи, но зависеше от решението на онези с чаршафите, с които беше подписал договор. Лично Атанас Узунов разкри това, така че със сигурност Диего не е сред изтритите.

67

D[V01D]

преди 8 години

Ако погледнете малко назад в историята ще видите, че не е нищо особено. Хървати и турци ставаха трети, гърците ставаха европейски шампиони, а сърбите са били на финал пак на европейско под името Югославия. Обаче никой не се дуе и големее като нас за нашето четвърто място. Все едно сме били световни шампиони, а футболягите вече заради това са национални герои. Осъзнайте се малко, футбола никога не ни е бил сила и ние никога не сме били сила в това отношение. 94-та беше изключение, което потвържда

66

Анонимен

преди 8 години

До ДИСАГИТЕПродължавам седалките се пълнят с вода смесена със предишен прах превърнат в тиня.Площадките за краката са с обратен наклон и водата си остава под обувките дори и да спре валежа!!Какви са тези архитекти,строители,изпълнители и вси клати курци,потрошили и ограбили маса народна пара?????

65

D[V01D]

преди 8 години

И ся ко стана, ай да са нацупим дружно. Абе народе български, ако се вълнуваше за собственото си благополучие и интереси, така както от клюките за Ицата, Божинката и котетата му и разните там чалга певачки, мутри и политици досега щяхме да сме сред най-богатите нации бе. Стоичков е добър футболяга и огромен ***. Не разбирам какво само го превъзнасяте и оплювате сякаш ви е роднина. Не разбирам и тая селска гордост дето на всички ви е тая 94-та. Хубаво 4-ти в света и какво толкова?

64

ДИСАГИТЕ

преди 8 години

Стоичков има РОДИНА но няма държава!!!!РОДИНАТА има СТОИЧКОВ но няма държава!!!Бях на аква съоръжението в сектор А ред 15 по време на юбилея на КАМАТА което незнайно защо се води нац.стадион?????Язък че има министри на спорта,президенти на Р.Б , федерации и т.н институции определящи нивото на страната ни то т.н стадион въпреки милионите за ремонтите,реконструкциите и реиновации то картината е скръб и излагация.Седалките са тип леген с в

63

dfgh

преди 8 години

Че какво са повече ония ????????? това нашия си го знаем и си обичаме .АРЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ,КАТО НЕ ЗНАЯТ ДА ЦЕНЯТ ...................................ДА СЪРБАТ СУПАТА.ПРОСЛАВИ БЪЛГАРИЯ .СУПЕР СИ Е ЗА ВРЕМЕТО ,АИДЕ СЕГА ДА ВИКАТ И ДА ПЕЯТ ЗА НЯКОЙ.

62

Анонимен

преди 8 години

42 000 отидоха на стадиона за подкрепят Стоичков. Вие тука сте една шепа хейтъри.

61

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен"много им дреми че си им изтрил номерата."Ами да не мислиш, че на Стоичков му дреме дали на тях им дреме.

60

Анонимен

преди 8 години

До кой е по-добрия?Като са толкова над нивото му на Стоичков, че да не могат да се появят на юбилея му - изобщо да не го виждат. Правилно е постъпил Стоичков. Да ти припомням, че легендата на Италия Малдини го почете в датата на оттеглянето му от футбола. И Пенев преди това го е казвал и Стоичков сега им го каза: Който ме уважава ме уважава, Който не ме уважава - Да духа супата. Само съм разочараван от Пенев, че не отида на юбилея. Надменните чужденци да си гледат работата.

59

Анонимен

преди 8 години

"баламурниците дето очаквахте да ви доведе Меси, Ромарио, наркомана и Баджо?"Явно не знаеш, че още преди мача в новините беше съобщено кой ще дойде и кой няма да дойде, но това не попречи стадиона да се напълни до краен предел.

58

Анонимен

преди 8 години

много им дреми че си им изтрил номерата.

57

Анонимен

преди 8 години

"Стоичков прибра ли 1 милион суха пара от вас- баламурниците дето очаквахте да ви доведе Меси, Ромарио, наркомана и Баджо?"Стоичков още преди мача заяви, че приходите ще отидат за деца в нужда.

56

chach

преди 8 години

moje da se sardi6 samo na boiko che ste s edin akal,obli i tapi.

55

Анонимен

преди 8 години

С една дума - простотия.

54

майнатаун

преди 8 години

Скибай майна куче, дон Диего и без да му се сърдиш, ти няма телефона за да ти се обади. Аре по-айляк, иначе жамборето беше готино.

53

@ 67

преди 8 години

Да се научиш да говориш български , защото е време да ви ... и "ве"-тата пловдивски пумита , иначе българския народ страда от една болест в психологията "character disorder" му викат психолозите в САЩ , явно се е разпростряло над цял един народ , на тия хора все някой друг им е виновен за несгодите. Стоичков е виновен сега ,че е от ЦСКА , че не обича държавата на мутрите (не родината си) , че не стана престъпник като Перукан , че помага на децата , че е обиден на недошлите , за жирафите и т.н.

52

Анонимен

преди 8 години

... и едно и също дъвчете бе пумита ... а кажете какво ви е дал на вас Жельо с "мирния преход" дето половината нация се изнесе , м***нгустите се увеличиха , хиляди измряха от отчаяние и болести , какво ви дадоха Луканов , Костов , Жан , Серго , Боко , Пешо Зъбите , Плевнята , кажете едно нещо , което ви даде тази държава , защото Христо говореше единствено и само за държавата на крадливите посткомунисти и мутри , не за родината ни БЪЛГАРИЯ , не спряхте бе пумита , срам е тоя народ !

51

Анонимен

преди 8 години

Е какво стана, нали българите бяха гадни и завистливи, България нищо не му била дала? И накрая пак тук се върна...