11

До 16

преди 8 години

Интересно защо тогава са деппртирали и към 30 хиляди кримски българи, и един господ знае още колко бесарабски българи

10

Анонимен

преди 8 години

Някъде прочетох, че следващата Евровизия ще спечели германка с песента "1945".А на тази татарка родителите й живеели в деликатесно село на морето с райски ябълки, нарове исмокини в двора и за нищо на света не искали да я последват в Украйна. А миналата година тя пеела в Сочи.

9

Анонимен

преди 8 години

Наистина ли ви харесва руската песен??? Аз намирам тази на Грузия единствената, която до някъде има ниво..Както и да е, въпрос на вкус:)

8

бай иван

преди 8 години

не я мислете много тая Джамала вие у Европата.мислете повече за брат'чед и Джамал който участва в новогодишния Мюсюлмански Флашмоб у Кьолн, а наскоро тича на изнасилва 14-годишни тийнейджърки на фестивала у Берлин.Джамала може да я знаете у Стокхолм, ама скоро Джамал ша ви такова жените и дъщерите там на някой празник с братчедите татари.Тогава ще ви питам аз за Джамалата пак, да ви видя какво мислите.

7

Palma

преди 8 години

Devoikata e krimska tatarka i ima chasten hotel tam...evrovisia 2017 v krim - prekrasno - pochti v bulgaria!:-) ei tam - otsresta! :-):-):-)

6

прокто лог

преди 8 години

Джамбала е една еднодневка. Кой си спомня за нея?

5

Анонимен

преди 8 години

Политическа песен, изпята пред публика 6 месеца по-рано, отколкото трябва.... 2 от "важните" правила, които се спазват уж от всички, но на някои "богоизбрани" е позволено да не ги спазват...

4

Анонимен

преди 8 години

Да го проведат в Москва, по-добре, хахахахаха!

3

Румбо

преди 8 години

Най-справедливо е който им даде наградата-той да плати и сметката за домакинството!След като това беше политически акт,нека организаторите му да развържат кесиите!Щом можаха да дадат 5 млрд. за хаоса в Украйна,значи могат да дадат и 40млн.Украинското правителство директно да им праща сметката!

2

Анонимен

преди 8 години

ДругарЕ преди да сипете всякакви хули по песента първо вижте гласуването по страни, тази песен беше поставена на 1-во място от зрителите дори и на Сърбия, най-русофилската държава в света

1

one

преди 8 години

"От своя страна вицепремиерът на Украйна Павел Розенко заяви, че конкурсът ще се проведе в Украйна и въпросът за преотстъпване на правото за неговото провеждане дори не се е обсъждал."е на това се вика пълни комплексари- колкото по-бедна една страна, толкова по-комплексирана