62

ПФ

преди 8 години

Патриотичен Фронт. Какво интересно съчетание. Да го разгледаме. Патриот и Фронт. Какво е фронт? На английски значи начало, преден. Може да се нарече и водач. Патриот водач, може би?Защо политиците винаги искат да водят? Знаете ли, че при глутницата каква е подредбата? Най-отпред са болните и слабите, след това са малките, след това вълчиците, после са младите мъжкари и най-отзад е водача. Този който е начело на глутницата. По този начин се показва загриженост и желание за промяна. Водач:)Дръжки!

61

Бат Сали

преди 8 години

Тия пейтриъти не могат да ме спрат, защото на разни демократи живеещи далеч на запад не им пука ние турците какви ги вършим тук.

60

Анонимен

преди 8 години

Абе, тези са една шепа хора и се бият в гърдите, че са "патриоти", което ще рече, че останалите не са патриоти , а пък тези българи които и работят, учат и живеят извън България направо ги обявиха за "***" ! Капитан Петко Войвода: "Не ставайте по-турци от турците !"

59

Защо?

преди 8 години

Знаете ли, че човек който е бил дълго време в затвора и излезе навън не знае какво да парви в живота си. Той не е социален. Повечето от тях или веднага се връщат там или се самоубиват. Само малка част от тях водят нормален живот. В българия хората са като тези затворници. Не знаят как да живеят по друг начин освен като роби в страх и за това чинно отиват и гласуват за познатото зло. Някои от тях заминават в чужбина и от там страдат или никога повече не се сещат за затвора от който са избягали.

58

Румбо

преди 8 години

Ако ПФ искат да направят нещо реално,то трябва да си размърдат малко мозъците!Ако се поразтърсят из законодателството на европейските страни(не общоевропейското),ще се намерят достатъчно прецеденти,които са минали през съда в Страсбург и могат да бъдат използвани за решаването на проблема!Например английски закон,забраняващ гласуването на лица живели над 12 години в чужбина.В нашия случай ще е 26 години-емигрантите след 90г ще могат да гласуват,а тия от преди-не.Ясно за кои става дума.

57

Щирлиц

преди 8 години

Настъпва новото поколение комсомолци,ъъъ демократи исках да кажа.Какво бъдеще ни чака само...

56

Не е ли така ?

преди 8 години

Не мисля ,че е лоша идея , щом са избрали нашите сънародници да живеят в чужбина, да гласуват там.Не е коректно да определят бъдещето на държвата в която аз живая.

55

Анонимен

преди 8 години

Stiga gluposti ste pisali .celta e v turciq da ne glasuvat i podkrepqm napulno

54

Popov

преди 8 години

Турция навлиза бавно в страната ни. А ние не правим нищо !

53

Анонимен

преди 8 години

Живея в чужбина от 20 години и никога не съм гласувал няма и да гласувам. Морално нямам право да определям съдбата на хората живееще в България. От тези 2 милиона които сме в чужбина може да обърнеме истинският вот на хората в България. Но има и такива които ходят и гласуват и като ги питам защо след като не живеят в бг те ми казват ами е така за идеята. Да ама тази идея качва на власт не тези които народа мизерстващ в България избира. Ще почна да ги шамаросвам тези които гласуват за идеята!

52

Анонимен

преди 8 години

Българите в чужбина ако са толкова големи патриоти би трябвало да разбират и да съчувстват на тези, които останаха, огромния ни турски проблем и заплаха. Би трябвало вместо да реват, да направят малко усдилие и да дойдат. Заради техния кеф да гласуват там поставяме на карта целостта на България. Турция се измързеливи и сега дори не и се пращат "екскурзиянти", а предпочита да манипулира на място.

51

чернолизец храбър

преди 8 години

Човек или е демократ или не е,но никой няма право да лишава другите от права,ако хората в чужбина искат да гласуват ,никой няма право да ги спира независимо от последствията.И без това тук управляват някакви изостанали криминални типове с червена закваска,от които няма отърване

50

ODESSA

преди 8 години

Лично аз няма да гласувам. Вие двамцата вкарайте закон, че право на глас имат граждани на Република България без задължения към данъчните служби.

49

7

преди 8 години

Като данъкоплатец не съм съгласен да се дава и 1 стотинка от бюджета за откриване на секции в чужбина, отделно стои въпроса доколко е редно хора, които внасят данъци в чужди държави да имат думата кой ще управлява тук.Това трябва да бъде комбинирано със заличаване от избирателните списъци на всички дето дължат пари на държавата

48

ПБ

преди 8 години

Аз ако бях на Бойко щях да кандисъм и да се съглася с тез патриоти само да върви работата и да не се занимават с несъществени неща.

47

Паметлив

преди 8 години

Гласуването в Турция открай време си е проблематично и вреди на България!Обаче точно пък "Патриотите" не са май хората,дето ще намерят интелигентно решение....Добре е,че поставиха ребром въпроса,крайно време беше,но нямат капацитета да го решат.Впрочем и ДПС има интерес от елиминирането на гласовете от Турция,колкото и странно да изглежда!Защото те най-вероятно ще отидат при ДОСТ и ще го легитимират!А ДПС винаги може да компенсира с ци*ански вот-има го в изобилие и само чака да бъде "стимулиран

46

Анонимен

преди 8 години

за всички е ясно, че проблема са секциите в Турция ...и манипулациите които турската държава прави в тези секции които са извън посолствотозащо не се обсъжда това ?

45

А на бас!

преди 8 години

До до 31 "До СокраАко искаш да се обзаложим, какъв ще е резултата от този недъгав и *** закон?! Аз казвам, че ще постигнат точно обратен ефект! От Турция ще си гласуват същия брой хора, а от останалия свят, само най-големите "патриоти"! Простия човек, от главата си пати!И аз не харесвам от Турция да ми определят как да живея, но не е това начина! Некадърниците в парламента не могат да измислят нещо по-смислено! Това е!

44

Анонимен

преди 8 години

Париоти,не патриоти..

43

Анонимен

преди 8 години

Kaputi