16

Анонимен

преди 8 години

Големи расисти се появили в форума. Да знаете, Европа никога няма да е това, което беше. Сега Израел ще управлява Света, както е писано преди три хилядолетия, и ще има 1000 години мир.

15

Анонимен

преди 8 години

Избраха го, като "удобен" да привлече на своя страна мюсюлманите и индиийците и пакистанците, за да могат да се противопоставят на консерваторите. И понеже населението на Лондон е смесено, а много англичани (оргиналдЪ) не гласуват - чувстват се прекарани от богатите и ето го резултата. 37% от жителите които имат право да гласуват са гласували, така че по-малко от 16-17% са гласували за него. Сега да си носят килимчето под ръка, че само така ще могат да крънкат за извънредни почивки.

14

G

преди 8 години

Постни факти, интерпретирани късогледо и, според мен, неточно. Това е причината, да не ми харесва статията.

13

Мишо бирата

преди 8 години

Този пакистански - мюсюлмански демократ може без виза да ходи до САЩ И Канада..., а европеец - българин,румънец,хърватин не може???? Странна работа,странни партньори имаме,в още по странен европейски съюз се намираме и още по странното НАТО ни "ПАЗИ"!!! Да се смееш ли, да плачеш ли :)

12

Grom

преди 8 години

Дрън-дрън! Един кмет за нищо пряко не отговаря... Но не е хубаво мюсюлманин да е...

11

Анонимен

преди 8 години

Хубави фанфарни дудуци е надула безмозъчно преписващата интелектуалка ***. Какъв точно е един политик е добре да се оценява след, а не преди протичането на мандата му. Не и в този текст. Дудуците са надути! Хе, хе - ще видим ;)

10

До 10

преди 8 години

Европа сме ние, никъде не сме влезли. Ние не сме имигранти 3 поколение, а местни, както и западняците, този континент е наш общ, а те не са по-европейци от нас. Те първо да започнат нас да уважават, после " новите европейци". Нашите възгледи, култура и история са важни, колкото и техните. Ще слушат нашата дума ако искат ние да слушаме тяхната. Като искат мултикултурно общество, ние също сме култура.Ние имаме черна история с мюсюлманите и нашето отношение е негативно към тях. Толкоз.

9

Анонимен

преди 8 години

Още нищо не сме видели от този пакистанец като кмет на Лондон. Относно Исляма, най-доброто е да се прочете Коранът и да се преброят сурите, в които се разпорежда по какъв начин да бъдат третирани немюсюлманите. като в училище - прочети първо книгата.

8

анонимен

преди 8 години

до8 Ако не ви е нужно какъв *** търсите в Европа?

7

Анонимен

преди 8 години

Да се опитваш да изкарваш мюсюлманин демократ, е все едно да сравняваш Б.Б с Майка Тереза...Та хайде, тея, къде некво мюзли ше е великият демократичен ръководител си ги разправяйте на онея, за който приказките на Братя Грим са писани по действителни случаи....

6

Анонимен

преди 8 години

Нямам търпение Уестминстър да стане джамия

5

анонимен

преди 8 години

А бе токмаци кога ще станете най-после европейци отколкото ганьонци?

4

Анонимен

преди 8 години

Това е началото на края за англосакса.

3

Анонимен

преди 8 години

Каквото сам си напрвиш, цяло село не може да ти направи!

2

Анонимен

преди 8 години

Да,избраха си някакъв "умерен" лустросан талибан.Сега ще почне да напъва за забрана на христянството,бурки и тн глупости според неговата религия.Както навсякъде по света.Добре,че това за което наистина отговаря е чистотата,паркоместата и тн.А другото е тоя да е някакъв жалък опит на местната власт да манипулира обществото което става все по ради8кално мюсюлманско.Няма как да се случи това- зер мохамед така ги е изманипулирал,че няма на къде повече.Още преди много време.

1

Анонимен

преди 8 години

Да им е честит :-) на лондонските педигрипали :-) :-) дай Боже и в други ингилизки паланки! :-) :-)