23

Анонимен

преди 8 години

Червената куковица няма да помирише никога повече парламент и това е плаши, а не че мисли за хората. Тая е за бунището на историята и това ще стане скоро, а за Лукарски въобще няма смисъл да говорим.

22

Бойко

преди 8 години

Ох писна ми да бачкам ще стана президент, ще ходя страшно, ще мързелувам и ще говоря глупости по цял ден.

21

ЕАПГННС

преди 8 години

Гласувайте за ЕАПГННС. ЕАПГННС е единствената алтернатива на всички алтернативи и реалии разбира се. Европейско Атлантически Послушковци Гробокопачи На Народа Си. С поддръжката на ЕФЗРБ - Европейския Фонд За Разграбване на България. С ЕАПГННС напред.

20

ХА!

преди 8 години

ТОЗИ СЕ УПЛАШИ И ЗАПОЧНА ДА СЕ ЧУДИ КАК ДА БЯГА, ЩЕ СТАВАЛ ПРЕЗИДЕНТ ТОЙ ВЕЧЕ ТЪРСИ ЛЕСНОТО ЗАЩОТО НЕ СЕ СПРАВЯ КАТО ПРЕМИЕР - ГОРКАТА НИ ДЪРЖАВА КАКВО ЛИ ОЩЕ ЩЕ ПРЕЖИВЕЙ

19

Тинев

преди 8 години

Комунист до комунист!45 години стигат, а?Който не скача е коменист, а?Ама те пак са на власт!!!!!!А вие си скачайте, ей тъй, за здраве.

18

Анонимен

преди 8 години

Ха ха. Хвани единия, удари другия. Кунева, ще гледаш парламента през крив макарон освен, ако не станеш член на гроб. Колкото до последните, бедна им е фантазията колко избиратели загубиха.

17

Вдъхновен карпуз;))

преди 8 години

Хм, интересно... И какво друго още си споделяте, освен емоциите?;)))) Давай Баце, води електората към "Светлото бъдеще" от най-високото. Създай му Зрелище! Той жаден, от хляба чер е отвратен, душа му плаче, щастие неземно търси в богатството нетленно! Със пълни шепи ти вода от Извора Всевечен дай, за да настъпи тъй мечтаният ни Земен Рай!;)))

16

ФАКТ

преди 8 години

ГЕРБ ВЕЧЕ СА ПЪТНИЦИ И СИ ГО ЗНАЯТ,ВСИЧКИТЕ СЕ ОСЛУШВАТ НА КЪДЕ ДА ХВАНАТ КЪМ КОЙ ДА СЕ ПРИСЛАМЧАТ ДА СПАСЯТ КОЖИТЕ ,ДА СЕ СПАСЯТ ОТ ЗАТВОРА ,ЗАЩОТО ВСИЧКИТЕ ГЕРБЕРЧЕТА СА ПОТЪНАЛИ ЯКО В ***.А НАРОДА ГИ МРАЗИ МНОГО ГИ МРАЗИ

15

До д-р Костов

преди 8 години

..........че ще вземе да стане президент и тогава тотално погребваме България.

14

До Кунева

преди 8 години

И аз мисля така. Бас слагам, че Кунева с нейните двама депутати и трима избиратели ще го подкрепи за президент, защото мечтае за премиерския пост.

13

ДАА

преди 8 години

единственото СПАСЕНИЕ ЗА БОРИСОВ ДА НЕ ВЛЕЗЕ В ЗАТВОРА Е ДА СТАНЕ ПРЕЗИДЕНТ,АМА И ТОВА ВЕЧЕ НЯМА ДА МУ СЕ ОТДАДЕ

12

Анонимен

преди 8 години

Тоя, ако се кандидатира за президент и вземе, че не спечели... и ходжата няма да му помогне

11

Кунева

преди 8 години

Ах ако стане Бойко президент значи аз съм кандидат лидерката за премиер ах ах ах послушна съм плазмоидна изпълнявам всякакви евроатлантически заповеди ....ах ах ах

10

доктор Костов

преди 8 години

Внимавайте и не го ядосвайте!

9

Анонимен

преди 8 години

и това го казва човек, който е отишъл на събиране, за което Камерън публично завеи, че там ходят най-корумпираните ??!

8

Професор

преди 8 години

Ето и МВФ ни казаха, че високото потребление стимулира растежа. Само има една малка подробност:Високото потребление стимулира растежа ако потребяваш нещо произведено в България. Но понеже дори и чесъна ни е вносен - високото потребление стимулира растежа на други държави и стимулира растежа на дълга. Понеже когато не произвеждаш няма откъде да си набавиш свежа валута освен чрез кредити.Само ГЕРБ! Още един мандат.

7

Кирил

преди 8 години

И аз се изнервям и на инат ще взема да се предложа за президент. Госпожо Кунева нали имам това конституционно право.

6

Ади бе

преди 8 години

Румънците досега 100 пъти щяха да ги пратят при Чаушеску!Но там народа свърши работата на "честните" съдии.

5

Професор

преди 8 години

По добре ГЕРБ и Борисов да управляват.Ако дойде някой по отговорен и разкрие какви ги извърши Борисов и колко милиарда е външния дълг ще стане страшно. Така е по добре: Нови кредити, журналисти близaчи и насадена првдстава, че всичко е ОК.Още един мандат за ГЕРБ! Борисов вечен ръководител на Народна Република България!Да живеят умните и красивите! Само ГЕРБ!

4

доцент

преди 8 години

Тия двама хубавци отдавна трябваше да са в затвора .ДО ЖИВОТ.Без възмездие не става.Никога няма да сме нормална държава.