17

Анонимен

преди 8 години

Референдума с нищо съществено не променя системата.Тя си става същата. Живота на народа ще е същия. Бавно и полека си отиваме...Всички тея референдумчета са мъгла в която народа ще продължава да се лута.Пази боже слепец да води нацията.Геният на Хитлер е родил по-добра система от капитализма и социализма -националсоциализма. Жалко, че така се развиха събитията през ВСВ, че името му в съзнанието на масите се свързва само с лоши неща.

16

Анонимен

преди 8 години

1 - Да2 - Да3 - Да4 Не5 Да6 да

15

Belgiiski pozdrav

преди 8 години

VREME E DA IZMETEM BOKLUKA. ISKAME DA SE VYRNEM V BULGARIA. DA JIVEE BULGARIA.

14

Анонимен

преди 8 години

Аз ще гласувамДА ГИ НАКАЖЕМ !

13

Анонимен

преди 8 години

Най-важния въпрос липсва, а именно - смятате ли че решенията на референдум следва да са задължителни независимо от броя на участниците? Щото така сега ще си правиме референдуми, няма да се събират гласували като на последната избори, и съответно депутатите няма да правят никакви промени

12

Анонимен

преди 8 години

Кви 240 капуута в Парламента? Най много 28, плюс един за София град. И заплата равна на средната! Който иска да се кандидатира.

11

Кукловодът

преди 8 години

Абе племе тъпо . Това е един живот . Видяхме че 26 години тази система не работи . Нека да се опита и да се промени . 120 човека . Това са по-малко диви селяни и по-малко шуро баджанащтина , По-малк пари за партии това е по-по малко да ни висят на гърба . А след това всеки от нас ще знае кой е точно човека които е избрал и за какво го е пратил . - избираме ли полицаите , нали се сещате , че и тях ще ги питаме , защо не работите , а не да седят и да гонят служба , Мислете бре диваци .

10

Анонимен

преди 8 години

Електронно правителство и електронно гласуване ще премахне депутатите и другите ненужни чиновници и кърлежи и хората ще могат директно да гласуват всеки закон или решение.

9

Анонимен

преди 8 години

Шоуто на Слави е шоу и няма нищо да промени. Връщане на конституцията на Живков от 1989 г. от kонституционния съд е най-бързото решение или много бавни избори за велико народно събрание, закриване на ВСС, конституционния съд и президентството, съкращение на прокурори, съдии, кметове, депутати, министри и максимум по 2 мандата по 2 години за кмет или депутат, Държавата няма пари и трябва да съкращава постове и заплати в държавните органи с таван от хиляда лева. Който иска повече, има частни фиrm

8

Тодор

преди 8 години

За съжаление сегашните депутати са "лицето" на мафията пред обществото ...

7

Анонимен

преди 8 години

E, то тия пари за 240 ще ги разпределят измежду 120, така че...

6

Анонимен

преди 8 години

Българските депутати са срам! По голямата част от тях са или бандити или невменяеми.

5

мнение

преди 8 години

Не съм фен на Слави или шоуто, не съм и негов защитник също така. Аз съм обикновен гражданин на тази страна и като такъв с най-голямо удоволствие и кеф ще ида да гласувам на този референдум. За голямо разочарование на "г-жа" Ташева и много други хора ще излезат и ще гласуват, именно заради такива като нея- нагли, самозабравили се и провъзгласили се за повече хора от нас обикновените граждани. Време е тази държава да тръгне по правилен път и за мен този референдум е първата крачка. От нас зависи!

4

Анонимен

преди 8 години

Защото, разбира се от тези въпроси и техните отговори нищо не зависи.

3

Анонимен

преди 8 години

Пресцентъра на ДПС - Атака се изказа по въпроса.

2

КОЙ?

преди 8 години

Кой е чалганизатор N1 на нацията?

1

ПЛАМЕН

преди 8 години

АЗ ТАЯ ГОДИНА В ПАРЛАМЕНТА ПОВЕЧЕ ОТ 130 ДУПЕТАТИ НЕ СЪМ ВИДЯЛ,ПРОМЕНЯТ ЗАКОНИ С 66 ГЛАСА ЗА.СПОРЕД МЕН НЕ НИ ТРЯБВА ПАРЛАМЕНТ ,ТРЯБВА НИ РАБОТЕЩА ПРОКУРАТУРА И СЪДЕБНА СИСТЕМА