173

Боби

преди 8 години

До факт 238В съседния Блок в София живее Рускиня Ветеранка от Войната която в последствие се е омъжила за Българин, но получава и Руска Пенсия. Бабето има по-виск стандарт от мен и половинката ми. А и двамата работим. Това вярно беше преди да се срине долара но от нея знам че Ветераните дето живеят в чужбина получават добавки в долари към Пенсиите.Факти има разнообразни

172

БРЕЙ

преди 8 години

До АнонименЖАЛКИ СМЕ НИЕ ГОСПОДИН АНОНИМЕН. НИКОГА НЕ ЗНАЕМ ПРАВИЛНАТА ПОСОКА...

171

св.св.Маркс и Енгелс

преди 8 години

До Боби- руссия била велика...Ами той и СССР беше много велик ,ама нещо не го виждам вече на картата.

170

Анонимен

преди 8 години

До Боби 229 а на България какво предложиха бе раши Или ще ни обясниш колко готино е да предадем Варна и Бургас на ссср и да подпишем същото договорче като Балтийските държави

169

Боби

преди 8 години

До Анонимен 236Град, Смерч и Ураган това е Донбас - Стреля УкрайнаБук - Стреля УкрайнаТ-72 не е Дебалцево - Дебалцево е последното голямо поражение на Украинската АрмияТигр е първия използваем брониран Руски Джип преди това бяха смешни варианти на тема УазкаТочка У не ИСКАНДЕР е Грузия - ИСКАНДЕР по това време е все още в 2-3 бройки и мечта на Руските Ракечици - Сега е Горчив ХАП за Полша и Германия

168

Анонимен

преди 8 години

жалък си беше парада

167

факт

преди 8 години

Победителите в ВСВ днес живеят като скотове сравнени с победените.Но за Кремъл е по-важно мужиците да бъдат непрекъснато зомбирани да не гледат голия си ***, а да виждат врага в лицето на Запада!

166

Анонимен

преди 8 години

Съветската империя , си е Империя на злото. По-фрапантни и изостанали полуфабрикати и *** , са ТЕЗИ в България, робите, крепостните , които си искат ...робството съветско ..Някакви остатъчни неандерталци ..

165

Анонимен

преди 8 години

Град"- това е летището на Донецк."Бук" - това е сваленият "Боинг".Т-72 това е Дебалцево.Бронираната машина "Тигр" - това е превзетата кримска авиационна база Белбек."Искандер" - това е Грузия.И тези асоциации са завинаги. Това оръжие си спечели именно такава слава.

164

Анонимен

преди 8 години

Този парад вече не е парад на техниката, спасила света от кафявата чума. Това е парад на техниката, убила десетки хиляди хора в страна, която някога ни беше братска. И точно тази техника, точно сега, в този момент, стреля по индустриалната част на украинския град Авдеевка.

163

??????????????????

преди 8 години

"Крим е наш", фалшиви униформи, фалшиви ордени, окачени по фалшивите куртки на деца, фалшиви нашивки и гвардейски лентички... Защо обличате децата си в униформи? Защо им окачвате ордени? Защо снимате клип на дете като войник? Защо момиченце рисува за войната с кремираните останки на дядо си? Кой да ти каже...

162

:)

преди 8 години

Режимът в Русия не просто се опитва да подмени историческите факти с претоплени и преопаковани комунистически фантасмагории, но доста успешно деградира ценностната система руското общество, превръщайки хората там в зомбита на една сбъркана политическа доктрина.

161

Анонимен

преди 8 години

Това повече не е парад на защитниците и освободителите. Това е парад на окупаторите. От вашите танкове вече само ни се гади и нищо повече.

160

Боби

преди 8 години

До Bad Company 225Ту-144 не е летял в търговска експлоатация реално само ПР прелети. Ту-144Д започва търговска експлоатация и след 3 месеца поради 2 факта - Катастрофата над летище Бурже и Петролната Криза - Ил-86 и Ил-96 за същото гориво носят 3 пъти повече пасажери на същото растояние

159

Боби

преди 8 години

До историята помни 223Току що изкриви Историята ПомнещиПодялбата и то само на Полша почва чак след нейното нападение от Германия първо с АНЕКС към договора после и с ДЕЙСТВИЯПрибалтийските "Републики" са Присъединени за да не се повтори ХОЛАНДСКАТА МАНЕВРА НА ВЕРМАХТА в Северно изпълнение - Десант в Тила на СССР.Финландия и предлагат 2 пъти повече земя за спорните зони които поставят пътя Москва Мурманск и Ленинград във ВОЕННА ОПАСНОСТ. Фините отказват. Резултатът Северната война.

158

МЕРИ

преди 8 години

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК ЗА ВСИЧКИ КОИТО УВАЖАВАТ ИСТОРИЯТА!ПОКЛОН ПРЕД ВСИЧКИ ЗАГИНАЛИ РУСКИ ВОЙНИ И ДЕСЕТКИ ДРУГИ !И ПРЕСТАНЕТЕ ДА СЕ ГАВРИТЕ С ИСТОРИЯТА НА ДРУГИТЕ НАРОДИ. НИЕ ВЕЧЕ НАЛИ НЯМАМЕ - ТРЯБВА ДА СТЕ ДОВОЛНИ.....САМО "ПРИСЪСТВИЕ".

157

Анонимен

преди 8 години

Слава на Русия, слава на Путин!!!

156

Боби

преди 8 години

До Анонимен 219Батальона е песен от филм 70 години - Като популярната версия на нашата Райна Княгиня, А Катюша си е женска песен. Много се дразня когато мъже изпълняват наистина женски песни. Но това си е мое мнение.

155

историята помни

преди 8 години

ВСВ започва през септември 1939 година. Предпоставка за това е пактът ***-Рибентроп, в който СССР и Германия сключват договор за подялба на Европа (чрез евфемизма "зона на интереси". Това развързва ръцете на Сталин и Хитлер да започнат да анексират чужди държави като пробен камък е подялбата на Полша между тях. След нея Хитлер потегля към Белгия, Холандия и Франция, а СССР напада Финландия, Прибалтика и Румъния.Под натиска на Кремъл България се присъединява към Тройния съюз.

154

ГЛАС НАРОДЕН

преди 8 години

Каскетите не обичат истината, че бяха приятелчета с Хитлер и заедно разчленха Полша. И заедно деляха Европа и вмирисаните кални *** окупираха Литва, Латвия, Естония, части от Румъния и части от Финландия. После единият престъпник и бандит Хитлер изпревари и нападна другият - Сталин.