49

бг бизнесмен

преди 8 години

Хъм! Имам малка фирма в услугите! С 10-на служители в средно голям бг град! Често пъти мойте ме обвиняват че им давам малко 350-400лв. Някое др. боносче 30-40лв. И сигурно е така! И аз им казвам: Добре виждате джипа и Е класата, обаче те са плод на мн. години работа аз съм на 50! Вие искате на 20 и 30 да ги имате! Канел съм ги да се сменим с някой! Той да стане шеф аз да върша неговата! Щото отстрани лесно се плащат заплати! Аз мога да я върша тяхната! Никой не ще смяна!?

48

Анонимен

преди 8 години

Лесно се опрвя, премахва се двойното гражданство и всичко си отива на мястото. Но не им е изгодно.

47

Анонимен

преди 8 години

Питах бат Бойко и той така ми каза да направя

46

Анонимен

преди 8 години

Уважавам турците,но ненавиждам ФЕСЛЯЦИТЕ,като Расим!

45

Анонимен

преди 8 години

До истинско вето 59Домът си като изчистим останалото ще се оправи сравнително лесно. Не може да живеем в *** и (като ромите от Столипиново) да обвиняваме вятъра че ни е докарал мръсотията.

44

TOZI

преди 8 години

Този човек , Плевнелиев , е вреден за България .

43

оптимист

преди 8 години

аз си купих фес а вие защо дремете

42

Анонимен

преди 8 години

под натиска на вазелина президентът е безсилен!

41

асан

преди 8 години

Aшколсун сана ....президент ..тези избори всички ще гласуваме за теб...наше момче си да му мислят сапунените войводки

40

Анонимен

преди 8 години

До истинско вето 51Нали! Да станат от националния океан от простотия и злоба.

39

Анонимен

преди 8 години

Русофиляците пишат,че няма България. Май е време да се осъди някой родоизменник и фа пичнат да им взимат личните карти и към Сибир.

38

истинско вето

преди 8 години

До 52:Тук спор няма за родните чорбаджии! Така е! Сигурен съм, че повечето хора избрали чужбина 5 пари не дават за ИК на Бг и за гласуване! Притесняваме обаче шумната част от тях дето шари великденску яица с ВЕТО на тях! Не се знае на кой се кланя и какви интереси иска да прокарва в Бг! Вижда ми се откачено да се разваля някой по този начин православния и семеен празник с политика! Блъска ми на нещо организирано от сектата на един финансист започващ и свършващ със "С"!

37

МНЕНИЕ

преди 8 години

Мое мнение - да се гласува само на територията на Държавата .Да сте виждали друга Държава да прави избори у нас ?

36

Бойко

преди 8 години

Трябва да наложим вето на президента-русофоб.

35

До 44

преди 8 години

Много си ***, Саше!

34

КАРАДЖАТА

преди 8 години

До СТРАНДЖАТАПутин ще изпрати СТРАНДЖАТА на екскурзия в Сибир.

33

Анонимен

преди 8 години

Не знам защо само се плюе по хората в чужбина. Ако не са те и Европарите България отдавна да я няма на картата. Какво производство или какви български инвестиции имаме. Всеки гледа да краде кой каквото може. Само мрънкаме и сме недоволни, и другите ни пречели. Хайде да погледнем по-реално на нещата

32

Анонимен

преди 8 години

Какво ревете в сайта. Нали и вие го подкрепяхте за задължителното гласуване и промените му в ИК. Сега се обърнахте. Като не искате нови поправки - няма и задължително гласуване. Защо насила да ходя да гласувам? Или приемате както е според Плевенлиев - или се връща както е било преди него. Защо депутатите да рушат държавата от мое име и от моя глас и да ми говорят разни *** "Сам си си виновен, Скапан народ сме затова става така". Не сме скапан народ и държавниците ни са виновни.

31

Анонимен

преди 8 години

До истинско ветоА кой най-много допринася според теб. Българските бизнесмени забогатели чрез сивата икономика? Ами те са най-много от хората в България. Къде е тяхното родолюбие и национална солидарност? Те са тези които искат България да плува в мътни води защото им изнася. Те заробват Българина до век. Не са тези отвън.

30

истинско вето

преди 8 години

Първо да се върнат да живеят тук! После да питат де ще гласуват!