40

акуд

преди 8 години

по заповед на сащ и ердоган дпс и бхк започнаха да обесняват . че няма етнически проблем в раднево а криминален. ЗАЩО. ами защото се страхуват. че при сблъсъци малцинствата ще бъдат смазани и ердоган няма да може да контролира балканите затова дотърча и заместника на кери

39

SS

преди 8 години

Много се радвам че няма да е още дълго на поста президент, че незнам колко още мога да издържа.

38

Анонимен

преди 8 години

Долни и жалки пионки, без съвест и достойнство.Що поне не попита нещо за визите, а?Не е ли унизително да им даваме базите си, да пращаме наши войници да рискуват живота си заради техните интереси, да ни налагат най-различни фирми за да източват парите и богатствата ни-мариците, проби за шистов газ и сега ще ни дупчат и морето, а не стига че искат визи за нас, а и не ги дават.Но така е, те гледат на нас като някакви жалки ***, защото и представителните ни политици са такива!!!!!

37

Анонимен

преди 8 години

КОЛКОТО И ДА СА АКТИВНИ ДАЛЕЧКО СА КРАВАРИТЕ И НЕ ИМ ДРЕМЕ ЗА ВАС,ВИЖ ВОЛОДЯ Е БЛИЗКО И ИЗОБЩО НЕ НИ Е ЗАБРАВИЛ А КРИМ-ВАРНА И ТРЪБИТЕ СА ГОТОВИ ЗА МОНТИРАНЕ ЗА ЮЖЕН-ПОТОК.

36

До Анонимен 38

преди 8 години

Едно е бате Бойко да те назначи,друго е да те назначи и контролира Москва!

35

Анонимен

преди 8 години

До Жибор"Плевнелиев е много по-независим от Живков."Сириьозно ли ба, та тоя бате Бо ко го назначи и му дърпа ушенцето кога не пее в гамата бе!

34

Анонимен

преди 8 години

Сбогон пиянска русия ;)

33

Божил

преди 8 години

Предатели на България бяха героят на социалистическия "труд" Кимон Георгиев и шефът на обрязания Коминтерн (не че друг е имало де!) Георги Димитров- спрямо тях Плевнелиев е цвете,песен и поезия! Който не разбира това,също е предател на България или е пълен ***! Аз се радвам и се гордея с това,че над 70% от Българския народ го разбира!

32

Анонимен

преди 8 години

Мистър Блинкен е братовчед на мистър Бийн.

31

Анонимен

преди 8 години

След Л. Ил. Брежнев България винаги е имала и има проблеми със съветското и руското държавни ръководства.

30

българин

преди 8 години

Аз лично бих гласувал за Никола Белишки ако някой го издигне като кандидат за президенt.

29

Анонимен

преди 8 години

До Жибор. На Тошо му спретна преврата Горби , защото бе бесен за това, че българите живеехме по-добре в пъти от хората в СССР.

28

скоро

преди 8 години

Този *** скоро ще си ходи и никой няма да го помни дори,най важното е да изберем нов достоен президент а не американска ***!

27

Жибор

преди 8 години

Да- Плевнелиев е много по-независим от Живков. Бай Тоше бе хитрага и прикрит антикомун,но бе под постоянната опека на съветските "хора" и под вечно наблюдение от тях. Всяка негова крачка се следеше,за всяка своя постъпка той трябваше да пита Москва. След 1986-87 г.,когато започна да не пита,червената агентура му спретна преврата от 10.11.1989 г. В това отношение Плевнелиев е с голямо предимство- на него не му се налага да пита,ни да се отчита за постъпките си,ни да предлага да станем 52-ри щат.

26

Анонимен

преди 8 години

Тоя не е ли секретарката на Блинкен?! Как така се е навил да падне толко ниско да се снима с нашия президенша

25

Чехлю от Дондуков

преди 8 години

Аз пък съм щастлиФ, че от днес има нов и по-голям американски ***, дълбоко скрит.

24

Анонимен

преди 8 години

Расим явно предлага още базина С.А.Щ. Расим е долен предател!

23

Анонимен

преди 8 години

Споко братушки и на тях ще им дойде времето не се притеснявайте за всяко нещо си има време просто не е настъпило все още Хамериканците ще си скубят косите

22

Анонимен

преди 8 години

България от векове страда от управлението на етнически българи- национални предатели...това са българските управници които за шепа жълтъци са готови да си продадат държавата,народа си и вярата си .......срамота е...импосле обвиняваме все турци,роми,бежанци,марсианци....нееееее...врагът на българския народ е българинът национален предател....вижте само кои са на власт днешно време.........БЪЛГАРИООООООО СЪБУДИ СЕЕЕЕ

21

ha ha

преди 8 години

Еврейците и по физиономии си приличат...