50

Анонимен

преди 8 години

"Не сме втора ръка хора, пишат сънародниците ни..."1. Не сте втора ръка хора, щото не сте хора.2. Щом не сте хора, няма как да сте ни сънародници.

49

Анонимен

преди 8 години

И тази БЪЛГАРКА горе на снимката ще избира БЪЛГАРСКИ ПАРЛАМЕНТ И ПРЕЗИДЕНТ! Докога ще издевателстват над нас?!!!

48

Анонимен

преди 8 години

Време е нещата да се нарекат с истинските им имена и хора, които не са българи по своето самосъзнание и не живеят в страната, дори са настроени антибългарски, да спрат да издевателстват над нас, които живеем в България, плащаме данъци и дори изнемогваме тук. Ние имаме право да избираме политици и да управляваме живота си!!! Те са направили своя избор преди 25-30 год. Притежаването на български паспорт от турците, родени в България, но преселили в Турция, е ПОГРЕШНО ПОЛИТИЧЕСКО РЕШЕНИЕ!

47

Анонимен

преди 8 години

Не сме втора ръка хора, пишат сънародниците ниЕ не сте ама сте ;)

46

нека

преди 8 години

До Дърт Турчинвсички български граждани да казват и постъпват като БЪЛГАРИ а не да се пишат на български турци,български ***,български македонци и т.н. когато всички тези милеят за Родината то и отношението към тях ще е подобаващо ! на който не му харесва езика,културата и религията ни може да се пресели където иска

45

да ама не

преди 8 години

НЕ МОЖЕ НЕГРАМОТНАТА МАСА ИЗСЕЛНИЦИ ТУРЦИ И НАСЛЕДНИЦИТЕ ИМ, НЕГОВОРЕЩИ БЪЛГАРСКИ , ДА ОПРЕДЕЛЯ НАШАТА СЪДБА! КАТО ИСКАТ ДА ГЛАСУВАТ ЩЕ ЖИВЕЯТ САМО В БЪЛГАРИЯ, А НЕ ДА МИ ГЛАСУВАТ И ЗА ТУРСКО ПРАВИТЕЛСТВО И ЗА БЪЛГАРСКО! АЙДЕ СТИГА С ТИЯ ИСЛЯМИСТКИ МУРАФЕТИ - ГЛЕДАМЕ НАКЪДЕ ВЪРВИ ТУРЦИЯ, НАЛИ!

44

кой продажник

преди 8 години

е написал заглавието на статията ? в турция НЯМА БЪЛГАРИ а само турци с български паспорти !! относно това дали имат право да гласуват-може но само за нормални партии(дясна,лява,центриска,зелена) като всяка етническа партия трябва да се забрани !

43

Дърт Турчин

преди 8 години

България да се откаже от нацизма и фашизма и всички ще заживевм щастливо.

42

Дърт Крейзър

преди 8 години

Аз съм потомък на беломорски траки и искам да гласувам за парламента в Турция , и за този В Гърция и за този в България !? Македония е българска ,затова и за този в Скопие , и за парламентите на всички Югославски републики ....и може и за албанския -все пак Б-я на три морета

41

Анонимен

преди 8 години

Само си представете как ние в турция имаме партия нивга не ще да стане срамота за всеки депотат срам и позор няма ненаказано зло всичко се връща

40

Анонимен

преди 8 години

До кироДа от 2 000 000 зад граница гласуват 10 000. Трябва да се съберат 100 подписа за секция, не можеш да ги събереш виждал съм го. Я провери колко секции са били в западна Европа и в Турция 30 срещу 300. А в Турция се събират под отчет и така и гласуват

39

Сп???нс

преди 8 години

Това с гласуването от чужбина е загуба на пари и време . Да гласуват САМО хората в съответната държава и тези които по работа са извън страната ЗА КРАТЪК период от време - като заминаваш си подаваш заявление ,че по някаква причина ще си вън и искаш да гласуваш и толкова , аз съм от 8 години извън страната и гласувам само ,защото отварят избирателна секция и ей тъй за бройка , не от интерес .

38

киро

преди 8 години

Българите в Турция са с петиция. Да. Но не са само българите в Турция са с петиция, ами и от много други държави българите изразяват своето желание да гласуват. За другите можем да прочетем във фейсбук, не и тук. Статията цели да привлече внимание оповавайки се на всеобщо приетиетото разбиране, че гласовете от Турция са само за ДПС, и по презумция против интересите на България.

37

да

преди 8 години

сега се сетих защо негодуват защото ако могат да гласуват само в посолство и консулства физически няма да им стигне времето, както беше до сега след гласуването в Турция да се качат на автобусите и да дойдат да гласуват още веднъж и в България(1 човек - 2 гласа??!) ахаааааакъде бил ключа за водопада :)

36

Анонимен

преди 8 години

Когато инициализират подписка да се върнят имотите на прокудените 1913 и да им се плати обещетение и се осъди избиването на над 10 000 българи по време на тия гонения може и да им обърна внимания на тия "ощетени"

35

до 40

преди 8 години

СМЕНИ ПЛОЧАТА

34

ЗА БЪЛГАРИЯ!!!

преди 8 години

Какви турци са написали петиция?Та, те не знаят български език - да четат и пишат. Как я съчиниха тази петиция- Евроатлантизъм, права, демокрация. Та в момента Ердоган такава диктатура им гради, че те дори не подозират и ще им наложи ИСЛЯМИЗМА. Какви бурки, Сали, *** и други шалвари ще ми изпращат петиция!!!Толкова години - вече 26 години ДПС ни налагаше своята политика, без да се погрижи дори за българите мюсюлмани, а единствено да обсебват икономика.. Да не забравяме Левски -НАРОДЕ!!!!

33

.

преди 8 години

не може да бъде - тук трият коментари :) И КАКВО ОТ ТОВАпромените остават губите, лакейчетаБългария печели

32

Анонимен

преди 8 години

Всеки българин в Турция който може да напише съчинение на БЪЛГАРСКИ език защо иска да гласува за мен е добре дошъл да гласува. Ако не знае бългсрски, то защо се счита за българин?

31

ей келеш

преди 8 години

До Анонимен 31Това не е вярно,ти си с промит мозък....