19

Анонимен

преди 8 години

Дано стане Третата, че иначе става страшно за Европата.

18

Анонимен

преди 8 години

В Алепо има руска и американска бойна авиация , така се споразумяха Лавров и Кери . Да направят също тихи зони , това не включва Алепо . Но в Алепо Турция изпраща терористите си и едва ли не си въобразяват че тази част вече е турска . Турция какво ще прави , ще превземе Алепо ли ? Кой ще им позволи !

17

Шойгу

преди 8 години

Явно искат да се греят на "Солнцепек"

16

Анонимен

преди 8 години

Явно само на турците им стиска да пратят войски, те и без това се разхожда отвъд границите си не само в сирия но и в ирак, но умело си мълчат и отричат. Много често преследват кюрдски терористи отвъд границите. Също им стискаше да свалят и руски самолет.

15

доналд дък

преди 8 години

Путин мъдро си остави шанс за отмъщение срещу Турция с историята със самолета.Ако запада продължи да се бъзика с Русия,ще му се наложи да покаже че не се шегува като нападне Турция с ядрено оръжие.Това ще началото на една нова история в човечеството като ще даде нов тласък за постигане на мир след този шок.Ще последва едно голямо предначертаване на картата на близкия изток и тласък на световната икономика която вече е стигнала дъното.

14

Анонимен

преди 8 години

Кои Сирийски войски нападнаха Турция , та Турция се защитава вътрешно и външно ?Вътрешния проблем в турския парламент , довел до бой в парламента се дължи , че не всички искат да следват Ердоган , Турция да стане Ислямистка държава с Шириат !Вътрешния бой искат да го пренесат навън ?! Ердоган се е побъркал за Османска ислямска империя !

13

zeus

преди 8 години

Нали на всички е ясно, че изпращането на войски на чужда територия без резолюция на ООН е равносилно на инвазия и Сирия е в пълното си право да се защити? Руснаците само това чакат, бързо ще доставят на Асад нови оръжия и ще стане мазало. Аз лично не искам Трета световна война, а вие?

12

Турчина

преди 8 години

Турция никога няма да ви нападне братлета спокойно тя просто ще ви превземе политически и икономически

11

демограф

преди 8 години

Ами Путин?... Тия турци не ги ли е страх от въздушно-космическите сили на Путин..!

10

------------------

преди 8 години

"Ако бъде необходимо, ние ще изпратим сухопътни войски. Ние сме готови да предприемем всички мерки за своя защита и вътре в Турция, и извън нейните граници", каза Давутоглу.----------------Да се готви Бг!!!!!!!!!Все ще измислят повод или ще провокират такъв в Бг. Не им е за пръв път!!!!!

9

Анонимен

преди 8 години

Защо сега? Кюрдите в региона ли ви пречат?

8

Анонимен

преди 8 години

До ЗападноевропеецПоганец. Абсолютна гнус.

7

до 9 Западноевропеец

преди 8 години

По цял ден ли се дрогирате ?.

6

Арнолд Шварценегер

преди 8 години

И срещу кого ще се биете? За никого не е тайна, че турция финансира зелените терористи (Ал Кайда в Сирия, Туркомански бригади и тн.), на които им лепнаха етикет "умерена опозиция". Да, тия същите, с фалшивото зелено сирийско знаме, които искат да вземат властта в Сирия. Техните контрабандни канали са именно от Турция - от там получават техника, бойци и тн. А глупаците от ЕС искат да приютяваме тая терористична страна.. нещата изобщо не отиват на добре!

5

Гошо...Тъпото

преди 8 години

Тоя като казва че слънцето...изгрява,няй-вероятно става въпрос за някаква турска...далавера и не е изключено да е вече на...заник.

4

Анонимен

преди 8 години

Скрий се в стратегическата дълбочина канализацията, там ти е мястото.

3

ВИЖДА СЕ

преди 8 години

А ти май искаш Червената армия да направи парада си на площад Таксим !!

2

Анонимен

преди 8 години

Не е възможно да пращаш войски на чужда територия и да наричаш това защита!!! Крайно време е и Путин да започне да се защитава, като се разходи из Европа и Турция.

1

агитпроп

преди 8 години

Защо правите реклама на този отомански пер*ишин? Той ли ви плаща за това?